bdada 14498 Napisano Mart 27, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, srbac je napisao: Kod mene bas guzva, svidja mi se ali nema sanse da stane ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 27, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna dobar servis za ispravljanje aluminijumskih felni od motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14498 Napisano Mart 27, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Srdanov NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Mart 27, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Došlo vreme da se sređuju kočnice zamena creva, pločica i gumica.Vila je predhodnom vlasniku procurela on to nije sređivao i došlo je do kontaminacije diskova, pločica i klješta, sve je masno i odvratno. Kada smo vratili klipove u čeljusti nisam mogao da nadrukam kočnicu pola sata i da dobijem tvrdu ručicu, izgleda da se neki tromb napravio u crevu, predpostavljam da se polako dezintegriše iznutra pa bih sve komplet zamenio jer ipak je to staro 19 godina.Da li neko zna koji set kocionih gumica ide za tdm 850 4tx.Mislio sam da narucim "Sigurnost Zrenjanin" jer za njih jedino znam da prave.Creva sam planirao teflonska da poručim kod Bobana sajle a ako ima negde ovo povoljnije i bolje predložite.Pločice EBC sinter ili polu-sinter ili Brembo Carbon ceramic? Tu su negde sa cenom a koje da turim?Hajde da čujem predloge.Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 27, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, bdada je napisao: Srdanov NS Hvala, kolega. Kontaktiram ih sutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Mart 27, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Planirao sam da kupim nove gume ali sam imao neke neplanirane porodicne troskove i sada necu imati i za registraciju i za nove gume, barem za sad. Potrebna mi je prednja guma 110 80 18, samo da nije trula, nebitna ni sara ni marka.. da pominem sto se kaze I cena da nije prejaka kao novuПослато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 27, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Stole_018 je napisao: Planirao sam da kupim nove gume ali sam imao neke neplanirane porodicne troskove i sada necu imati i za registraciju i za nove gume, barem za sad. Potrebna mi je prednja guma 110 80 18, samo da nije trula, nebitna ni sara ni marka.. da pominem sto se kaze I cena da nije prejaka kao novu Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Kontaktiraj člana @Mirkic. On je imao jednu gumu za TDM viška. Ako on slučajno više nema, javni se, naći ćemo nešto da valja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Mart 27, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Stole_018 Matore su obe ali "nove" stavljam ovde slike jel na pp nece,ako ti valjaju javi podatke na pp pa ti saljem `1. 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Mart 27, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Stole_018 Matore su obe ali "nove" stavljam ovde slike jel na pp nece,ako ti valjaju javi podatke na pp pa ti saljem `1. 2. Ako su obe u identicnom stanju, svejedno mi je. Ne razumem se koja bi bila najbolja zamena za 110 80 18 dimenziju. Javljam se na PPПослато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Mart 27, 2019 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Vodi racuna ove su bas bas matore, otprilike koliko i tvoj TDM, naravno kolega bez uvrede, ali prednja mora da bude dobra, jer ona kad pusti gotovo je, zadnja se i iskontrolise donekle Imas dobrih polovnih za normalne pare, vrsice posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Mart 28, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe da te grize savest. Kada je meni bila frka oko motora, bilo je dobrih ljudi na forumu koji su priskočili da pripomognu... Smatram da taj krug treba da nastavi da se okreće. Nekada ćeš ti biti u prilici nekome da izađeš u susret i setiš se onda kruga prijateljstva i eto... Dogovaramo se na PP sve ostalo oko slanja vizira...Evo i ovde da se zahvalim kolegi@ThePainkiller što mi je poklonio fabrički vizir za TDM-a.Stigao mi vizir u fabričkom stanju kao nov!!!Sent from my SM-G900F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Mart 28, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ma di gu je termodavač, dete mu 'ebem @AstralPoslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 28, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, Nenadbg88 said: Ma di gu je termodavač, dete mu 'ebem @Astral Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka ludak! Lud 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 28, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Nenadbg88 Jel si se ti to malo "uprasio"il me oci varaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 28, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Aj sad ga i ti zezaj na svu muku! Malo mu je sto ga termoprekidac zeza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Mart 28, 2019 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan sta je s tdm-ovima i rashladnim sistemom. mene na tdm 900 pa termostat zeza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Mart 28, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan [mention=27762]Nenadbg88[/mention] Jel si se ti to malo "uprasio"il me oci varaju?Pa mozda malo. Jedno dvaadeeseetaak kilograma. ;-)Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Mart 28, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan sta je s tdm-ovima i rashladnim sistemom. mene na tdm 900 pa termostat zeza Sve je bilo ispravno. Nije vraćen konektor na svoje mesto.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Mart 29, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Mart 29, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Mart 29, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Mart 29, 2019 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Gde si nabavio ralicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Mart 29, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Čajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Mart 29, 2019 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Daj nesto blize... Izgleda zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...