marshall 380 Napisano Februar 7, 2019 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pavke88 Tako je. Ako i prezivi 3 god. onda je to uz zastoje, povremena ili cesca punjenja.... postaje muka. Kod mene na 3VD zbog pristupa akumulatoru mora da se skine sediste, obe bocne plastike, prednji poluoklop, rezervoar sa crevima. Akumulator u korpi je tako smesten da je ispod rezervoara oblika sedla (obuhvata ga), nemoze ni od nazad da se pristupi ni kablovima od akum. zbog pumpe goriva. Zamisli sada dosipanje destilovane vode ili sl?! Nemoguca misija ili dresirati neke dugoprsne bubasvabe GMO da se zavuku i odvrcu srafice.... ma jok. Kupis GEL i laje dok traje, posle jednom zamenis opet GEL i tako dok imas 3VD. Kod 4TX je vec moguce pristupiti korpi akumulatora od nazad, od zadnjeg amorta. Mada mislim da je opet bolji izbor GEL od starinskog tecnog elektrolita u aku. zbog eventualnog naginjanja ili mozda pada. Gel se nece prosuti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 36 Napisano Februar 8, 2019 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se u potpunosti, ipak je u oba slucaja pristup aku otezan na 850, ne znam na 900 dal su to uprostili, ali svakako bez odrzavanja da se uzme i koliko traje da traje, uz povremeno zimsko dopunjavanje, bar tako ja praktikujem. Da li ima neka oznaka za GEL, tj.kako da ga razlikujem od AGM-a, jer sam procitao negde da nisu isti i cesto se mesaju ta dva pojma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 8, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, moram da se odvojim od svog 4tx-a, pa ako neki želi odličan TDM sa dosta opreme neka pogleda temu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Februar 8, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan oh,pa daj te topove ovamo... vrati fabriku na njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 8, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Mirkic je napisao: oh,pa daj te topove ovamo... vrati fabriku na njega Ne paše fabrički izduv od 3vd-a na 4 tx... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15332 Napisano Februar 8, 2019 moto merkat °°, 4960 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Na fabrickom izduvu 4tx pise 3vd,razlika je u izduvnim granama, na 4tx su spojene poprecnom cevi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Februar 8, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan samo cu topove da munem lako cu za ostalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1818 Napisano Februar 8, 2019 Drug član, 1365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Na fabrickom izduvu 4tx pise 3vd,razlika je u izduvnim granama, na 4tx su spojene poprecnom cevi.Da i ja sam to primetio za oznaku!Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Februar 8, 2019 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Pavke_88 je napisao: Slazem se u potpunosti, ipak je u oba slucaja pristup aku otezan na 850, ne znam na 900 dal su to uprostili, ali svakako bez odrzavanja da se uzme i koliko traje da traje, uz povremeno zimsko dopunjavanje, bar tako ja praktikujem. Da li ima neka oznaka za GEL, tj.kako da ga razlikujem od AGM-a, jer sam procitao negde da nisu isti i cesto se mesaju ta dva pojma? Ne, ona slova u oznaci daju mu sve osobine, i da je u pitanju gel. Ako nije gel a isti je dimenziono, ima razliku u toj slovnoj oznaci. U radnji das punu oznaku slova i brojki, a biras proizvodjaca sa tom oznakom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 11, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10581 Napisano Februar 11, 2019 Drug član, 3417 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @Sachmo Lepo ti konzumiraš TDM-a 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13463 Napisano Februar 11, 2019 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neku preporuku za gume? Inače koristim Continetal ali ajd da čujem i druge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 11, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neku preporuku za gume? Inače koristim Continetal ali ajd da čujem i druge. Michelin Pilotroad zakon za mene. Imao, promenio da vidim Pireli i razlika je u korist Mise. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 11, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan [mention=41010]Sachmo[/mention] Lepo ti konzumiraš TDM-a:takoje:U smislu kilomeraze????Sezona 2018. 13k kmSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Februar 11, 2019 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Ćao dugari, ja se već poprilično dugo vozim na pireliju angel ST ili GT... zadovoljan sam čak i kad izbiju žice.... onda pod uticajem nekih prijatelja koji imaju moć ubeđivanja moje bolje polovine moram u shoping po nove... zadnji dan pred kišu... sneg... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Februar 11, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Michelin Pilotroad koristim od početka i vrlo zadovoljan... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13463 Napisano Februar 11, 2019 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima još ko da naučimo grupno setove u MRG? Pravio sam skoro tabelu imali su najbolju ponudu skoro kao cene u Nemačkoj. Za više setova možda još bolja cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Februar 11, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio zainteresovan, ali s obzirom da je sad izvesno da ove godine sigurno neću biti u stanju da vozim, odustajem. Nisam produžio ni registraciju. A kad smo već kod toga, zna li ko posle koliko zakonski moram da vratim tablicu, a koliko eventualno tolerišu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Februar 11, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih uzeo set za moj 3vdПослато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Februar 11, 2019 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan kod mene je metzeler roadtec z8, i nista drugo ne stavljam na motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 11, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Alekre said: Jel ima još ko da naučimo grupno setove u MRG? Pravio sam skoro tabelu imali su najbolju ponudu skoro kao cene u Nemačkoj. Za više setova možda još bolja cena. Ja sam za. Od sledece plate uzimam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 11, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ovi iz Mrg-a su mi dali cenu od 220€ za set 110 80 18, 150 70 17 Pilot Road 3. Nemaju na stanju ali kazu da nije problem da nabave odmah. Verovatno ih uzimaju iz HR ili Hu pa svercuju. Mislim, boli me bas odakle ih uzimaju. Kupicu kod njih. Ovi u Compp co imaju Anake Wild za 180 € ali to nema poente stavljati na Tdm. Cenim da bruje ubijaju po asfaltu a off ne vozimo sa Tdm-ovima tako da to otpada. Jeftinije nista nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 11, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 57 minutes ago, nikvuksa said: Ja sam bio zainteresovan, ali s obzirom da je sad izvesno da ove godine sigurno neću biti u stanju da vozim, odustajem. Nisam produžio ni registraciju. A kad smo već kod toga, zna li ko posle koliko zakonski moram da vratim tablicu, a koliko eventualno tolerišu? Mislim da je jedan mesec rok za vracanje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 11, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Astral je napisao: Ovi iz Mrg-a su mi dali cenu od 220€ za set 110 80 18, 150 70 17 Pilot Road 3. Nemaju na stanju ali kazu da nije problem da nabave odmah. Verovatno ih uzimaju iz HR ili Hu pa svercuju. Mislim, boli me bas odakle ih uzimaju. Kupicu kod njih. Ovi u Compp co imaju Anake Wild za 180 € ali to nema poente stavljati na Tdm. Cenim da bruje ubijaju po asfaltu a off ne vozimo sa Tdm-ovima tako da to otpada. Jeftinije nista nema. Ako se ja dobro sećam, Oliver mi je rekao da gume dovlači svake nedelje iz Austrije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 11, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma nebitno je odakle ih dovlaci. Ima najbolje cene i to je to. Hoces,neces. Tvoja stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...