Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 27, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan TDM malo vise popio, pa mu se oci zacrvenile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 27, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan agresija ! Joj kako me nasmeja! Mislim, mogu da zamislim tebe i agresiju. Ovako nekako to izgleda Ti dobrica, Tdm takodje, a namunjeni oboje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13017 Napisano Septembar 27, 2018 Ne silazi, 7436 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Okej, ostavljam! Ako još neko hoće poslaću mu ovaj keder. Bilo bi lepo da mu ispod fara uguram ovo: http://www.piaa.com/store/p/800-PIAA-RF-Series-6-LED-Light-Bar-Yellow-Fog-Beam-Kit-SAE-Compliant.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 27, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Astral , намуњени ТДМ је пре овакав:Послато са K10000 Pro уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 27, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Meni se dopada, zajedno sa onim drugim kederom! Dobar je kontrast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22265 Napisano Septembar 27, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Alekre je napisao: Nego što ne kupiš lep nosač? Treba da je od metala, imam one milimetarske magnete pod bumperom telefona pa isti samo nabacim na ovu plocevinu Kederi oko farova lepo stoje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 27, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja nisam znao to za strelice na polumesecima... hvala @N.F.S. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10429 Napisano Septembar 27, 2018 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kažem ja N.F.S.-u serviser,a on jok... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13017 Napisano Septembar 27, 2018 Ne silazi, 7436 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22265 Napisano Septembar 27, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cesto me to u Kg pitaju, kada cu bar po motor uzimati, cisto da se "pretrese"... Ja to iz ljubavi prave radim, ne komercijala! Umem za tudj motor da izdvojim doooosta vremena i bude mi drago kada vidim prijatelja sretnog! Ne mi je lep taj drzac Alekre, predugacka ruka, mora da vibrira puno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13017 Napisano Septembar 27, 2018 Ne silazi, 7436 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bre, nemaš bolje nosače od "RAM". Ja vucaram "Garmina" na istom, nema ni trun vibracije. Inače, pogledaj na sajtu imaju pun đavo elemenata za kačenje, te ruke ima kratka, srednja, dugačka... Istraži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22265 Napisano Septembar 27, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Gledam upravo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 27, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Može nedelja popodne za NS... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 27, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја овај викенд нисам ту, тако да вас не могу дочекати Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 28, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, bocca_bastard je napisao: Ja sam mislio nesto ranije ako moze. Oko podne da budemo tamo. kako ti to valja? Ja u nedelju moram po klince u Odžake (danas idu tamo kod babe i dede). Mislio sam da ih dovezem kući pa da krenem za NS.Mislim da bi najranije mogao biti oko 14-15h u NS-u. Kako drugima paše? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 28, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma odgovara nam! Idemo u Odzake! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 28, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Astral je napisao: Ma odgovara nam! Idemo u Odzake! Može...! Tašta, inače, voli motore... a i svaja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 28, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, ThePainkiller said: Može...! Tašta, inače, voli motore... a i svaja... Ohooo! Astral ide kod svaje! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 28, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nego sad kad smo vec fakticki rod. Da te pitam, hocemo mi praviti neki ajvar ove godine il jok? Uzecu ja kombi pa cu skociti do Sapca i uzeti nam za prvu turu 800-900kg paprike.. posle cemo dokupiti.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Septembar 28, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 28, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan АХАХАХАХАХА, фактички се већ ородили Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14832 Napisano Septembar 28, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Astral je napisao: Nego sad kad smo vec fakticki rod. Da te pitam, hocemo mi praviti neki ajvar ove godine il jok? Uzecu ja kombi pa cu skociti do Sapca i uzeti nam za prvu turu 800-900kg paprike.. posle cemo dokupiti.. Kada budes vozio ka tazbini idi preko Futoga, tu dopunis kupusom pa kod Janka po ljutu papriku, ne's praznih ruku ici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 28, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda cu moci u nedelju i ranije za NS. Upravo se dogovaram sa zenom kada cemo ici po klince... Moj predlog je da kasnije idemo po njih, kada se vratim(o) iz NS-a. Trenutno je ovaj predlog na razmatranju kod gospodje pa ako prodje cenzus, javljam se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14832 Napisano Septembar 28, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, bocca_bastard je napisao: Ti Šiđanine bi mogao da dođeš u nedelju Radimo na tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 28, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa imam losije vesti. Moja gospodja u nedelju radi ceo dan, ja moram po klince ranije i moram da ih cuvam kad dodjemo kuci. Tako da cu morati propustiti i ovo druzenje. Ko je slobodan neka se provoza sutra na moto skup u Aradac, ja cu biti tamo popodne/navece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...