Svaler 1990 Napisano April 25, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Da vikamo [mention=24813]Svaler[/mention] da se pridruzi. Ipak jase yamahu ali se slabije javlja ovde Ма редовно је швалер овде, прати и посматра. Кад је видео да се организује вожња почео и да сабира и одузима, пресипа из шупљег у празно али не иде.Жао ми је другари али овај пут не могу иако бих веома радо ишао али једноставно много ствари ми се скупило у јако кратком периоду - препис и регистрација, први мај, девојци рођендан, недавно радио сервис а неплански морао и плочице на голфу, за коју недељу и регистрација голфа... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 25, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @Svaler Sta mi to govoris? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 26, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Dodata satnica za start. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano April 27, 2018 Drug član, 1955 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Od juce u vasem klubu. Kupljen tdm 900 2003 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 27, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, bopk said: Od juce u vasem klubu. Kupljen tdm 900 2003 U zdravlju da ga trosis ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano April 27, 2018 Drug član, 1955 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Astral Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 27, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, bopk je napisao: Od juce u vasem klubu. Kupljen tdm 900 2003 Čestitam...sa srećom ga vozio...! Sada se lepo prijavi na spisak za vožnju pa da i uživo vidimo tu lepoticu od 900-tke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1542 Napisano April 27, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, neka je sa srecom.Kada smo kod toga, ima li ko rad sa 900 kubika da odemo na kafu i da prozborimo koju o motoru, i malo bolje da ga uporedim sa 850. Sve sto znam o tom motoru je statisticki i nista iz prakse. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 838 Napisano April 27, 2018 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se pohvalim, da sam iz jedne sekte presao u drugu Kupio sam TDMa 850 Inace posedovao sam brdo motora ali ovo mi je prva Yamaha, videcemo kako ce se pokazati Ako valja Rosiju valja ce i meni A TDM mi je oduvek bio ne ostvarena zelja i par puta sam isao da ih kupim ali ili nisu bili u nekom stanju ili izleti neki drugi motor.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13210 Napisano April 27, 2018 Ne silazi, 7489 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sad ces sve pare da das na ulje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1542 Napisano April 27, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Sad ces sve pare da das na ulje.Kolega mogli bi na kafu u pogled malo da se ispričamo Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 838 Napisano April 27, 2018 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha Do sada mi masine nisu trosile ulje. Ako ova bude puno trosila ugradicu Scootoiler ali da kaplje motorno ulje u masinu i nema brige 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1542 Napisano April 27, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha Do sada mi masine nisu trosile ulje. Ako ova bude puno trosila ugradicu Scootoiler ali da kaplje motorno ulje u masinu i nema brige:jee:Izuzetno pametno rešenje, nikada mi nije palo na pamet :-)Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano April 27, 2018 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Nikola samo zeta slusaj... Sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 27, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Cuti bre Bocca ! Dokle god ljudi misle da se Tdm vozi na ulje, mi cemo se jeftino voziti Isto ovi sa gsxf750, niko ga nece,svima je ruzan.. a ovi sto ga imaju slatko se navozase .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 27, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @NIKOLA 1 Ova prva slika ti je fenomenalna ! U zdravlju se vozio ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano April 27, 2018 Drug član, 1955 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj zuti tdm je od Bozze in Nisa? Tamo si ga kupio? Po sedistu bih rekao da je to taj. Odlican i za mnogo dobru cenu si ga uzeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano April 27, 2018 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 838 Napisano April 28, 2018 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste iz Nisa, uvezen iz Swice. Juce odmah doteran do Obrenovca 260km samo prede. Ima malo da se upicani i iservisira i bice kao pracka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 838 Napisano April 28, 2018 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege, vidjamo se na drumu i voznjama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano April 28, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Nenadbg88 je napisao: Cestitam, neka je sa srecom. Kada smo kod toga, ima li ko rad sa 900 kubika da odemo na kafu i da prozborimo koju o motoru, i malo bolje da ga uporedim sa 850. Sve sto znam o tom motoru je statisticki i nista iz prakse. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Ima samo ne pije kafu. Ako dogovarate neku voznju ok BGa javite se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 470 Napisano Maj 1, 2018 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan drugar bi uzeo 4tx, imate li sta pouzdano? pokazao sam mu nenadbg sto je okacio ali mu se ne svidja..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 1, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno samo Nenadov znam da je u opticaju. Nenadov motor je dobar, svrbe ga pare pa se pravi pametan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1542 Napisano Maj 1, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim rečima kolega Jel ima neka vožnja danas za koju ne znam. Obično sve dobre ture promašim...Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 1, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan 01. Astral 02. ThePainkiller 03. bdada 04. Milos-v 05. Bocca 06. Nikvuksa Priključujem se ekipi u Valjevu na kafi makar, za dalje dogovaramo u hodu, zavisno od obaveza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...