marshall 380 Napisano Decembar 6, 2017 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/22/2017 at 10:34, ThePainkiller je napisao: Hvala, Bokilić, na ispravci... Znao sam da je tu negde oko 1 bar, ali sam zaboravio koliko je tačno... Znam da sam video drukciji podatak, sada sam pogledao u service manual. Vakuum pumpa za gorivo tipa Mikuni (i ja je imam na 3vd/92) treba da daje pritisak na spolja (prema karburatorima) oko 10kPa (0,1kg/cm2, 0,1bar). Pa izvinite na zbrci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Decembar 17, 2017 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko od kolega da prodaje ili da planira uskoro prodaju TDM-a 900, po mogućnosti 2004/2005. i mlađi, može da se javi na pp ili na 0628138389. Nikola 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Decembar 17, 2017 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko od kolega da prodaje ili da planira uskoro prodaju TDM-a 900, po mogućnosti 2004/2005. i mlađi, može da se javi na pp ili na 0628138389. NikolaSretno bilo u potrazi ... Ko traži taj i nađe... Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lipfi 8 Napisano Decembar 18, 2017 U prolazu, 53 postova Motocikl: Yamaha Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se desi da cu ja da prodam mog. 2005god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Decembar 19, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gde u Srbiji nabaviti gumice kočionih klešta za TDM 850 1992. godište???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 19, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 46 minutes ago, Arso said: Gde u Srbiji nabaviti gumice kočionih klešta za TDM 850 1992. godište???? Ako se ne varam i to rade ljudi iz firme Sigurnost Zrenjanin. Mada ja sve za motor porucujem iz Louisa putem Sekule. Tako mi najlakse. Stigne mi na adresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Decembar 19, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Astral je napisao: Ako se ne varam i to rade ljudi iz firme Sigurnost Zrenjanin. Mada ja sve za motor porucujem iz Louisa putem Sekule. Tako mi najlakse. Stigne mi na adresu. Gledao sam na Luisovom sajtu nemaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 19, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Arso je napisao: Gde u Srbiji nabaviti gumice kočionih klešta za TDM 850 1992. godište???? Nemoj ni traziti kod nas da kupis/porucis. Ja sam trazio i najjeftinija varijanta je bila oko 20 evra za set od 2 gumice i 2 prasinarke. Ti imas 4 klipica po kocionim celjustima, to znaci da ti po celjustima treba 2 seta. A to znaci ukupno 4 seta za prednji tocak...sve ukupno izadje 80 evra. Uzas... Probaj te iz Zrenjanina... Ako bas hoces da se iskesiras, pozovi MRG Shop iz Kule i oni nabavljaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13464 Napisano Decembar 19, 2017 (promenjeno) Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim kada imam šrafove koji imaju različite glave ili su pohabani, nisu original itd. Takve matice su mi bile na maglenkama, levo je nov primerak, desno je djubre pre toga. Mali šraf je original ali sam ga zamenio. Ima ih ukupno četiri ispod fara koji uvršćuju unutrašnje bočne panele sa spoljašnjim. Starija godišta su imala dva sa imbus glavom, dva krstasta. Jedan mi je ispao kada sam radio servis, naručim novi iz Holandije kad novi stiže sa krstastom glavom. Šta ću, naručim još jedan da mi sva četiri budu identična. Izvadio sam halogene i ugradio LED. Kupio sam žute nadajući se da ću dobiti efekat starih žutih maglenki i farova koji su ubedjivo najbolji za loše vremenske uslove međutim... Svetle slabo i više podsećaju na gabaritna svetla nego na žute maglenke. Kako god, bilo mi je bitno da rasterim el. sistem, kako bi maglenke stalno koristio radi da me drugi bolje uoče. Za osvetljavanje puta tu mora ide halogena. Promenio Decembar 19, 2017 član Alekre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Decembar 19, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ThePainkiller je napisao: Nemoj ni traziti kod nas da kupis/porucis. Ja sam trazio i najjeftinija varijanta je bila oko 20 evra za set od 2 gumice i 2 prasinarke. Ti imas 4 klipica po kocionim celjustima, to znaci da ti po celjustima treba 2 seta. A to znaci ukupno 4 seta za prednji tocak...sve ukupno izadje 80 evra. Uzas... Probaj te iz Zrenjanina... Ako bas hoces da se iskesiras, pozovi MRG Shop iz Kule i oni nabavljaju. Ne tražim ja već naš kolega koji nije član foruma. Našli smo neke u Poljskoj ukupno 16 gumica, osam gumica i osam prašinjarki negde oko 33 evra za oboja klešta uz to je fri šiping. Ili te ili da se prave u Zrenjaninu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 141 Napisano Decembar 19, 2017 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre dve godine sam kupio komplet gumice kocionih klesta kod Sigurnosti iz Zrnjanina s,tim sto mi h je motirao majstor Slavko (servis za reparaciju kocionih klesta za sva vozila).Za sada sve fercera bez greske.Secam se da mi rekao da prilikom zamene gumica mora da se namazu sa tri vrste masti koje su namenjene za kociona klesta i gumice.E sad da me pitas koje su to masti,jbg,nemam pojma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Decembar 19, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Vlada malinoa je napisao: Pre dve godine sam kupio komplet gumice kocionih klesta kod Sigurnosti iz Zrnjanina s,tim sto mi h je motirao majstor Slavko (servis za reparaciju kocionih klesta za sva vozila).Za sada sve fercera bez greske.Secam se da mi rekao da prilikom zamene gumica mora da se namazu sa tri vrste masti koje su namenjene za kociona klesta i gumice.E sad da me pitas koje su to masti,jbg,nemam pojma. Će se raspitamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 52 Napisano Decembar 19, 2017 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Arso je napisao: Gde u Srbiji nabaviti gumice kočionih klešta za TDM 850 1992. godište???? Ja sam na mom tdm 93g kupio gumice u sigurnost zrenjanin i odlicne su. Posaljes im unutrasnj cilindar i stave identicnu starom sve sa prevozom je izaslo 500din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15348 Napisano Decembar 19, 2017 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre dali te sijalice mogu da zadovolje formu dnevnog svetla? Imam slicne maglenke ali sam izvadio onaj limic sto usmerava svetlost samo ka dole,bas da bi bile dnevno svetlo a gledao sam takve sijalice ali bele. Za noc mi je dovoljan onaj 3vd-ov far sa stadiona + night breaker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13464 Napisano Decembar 19, 2017 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ali nemaju snop, samo eto, vidi se da nesto svetli i to je to. Bele iskljucivo uzmi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15348 Napisano Decembar 19, 2017 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Decembar 20, 2017 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga moja 900-tka na remontu. lanac bregaste i spaner 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 20, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @burdjan menjas li plasticne vodjice lanca? Mene ovo ceka, ne znam dali i to da porucim. (4tx, princip slican ako ne i identican) Ako nije tajna odakle si uzeo delove i cifra neka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13464 Napisano Decembar 20, 2017 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Valjalo bi ih zameniti, mada zavisi koliko su pohabane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Decembar 20, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, anakin je napisao: Ja sam na mom tdm 93g kupio gumice u sigurnost zrenjanin i odlicne su. Posaljes im unutrasnj cilindar i stave identicnu starom sve sa prevozom je izaslo 500din Danas je kolega naručio iz Sigurnosti, osam gumica i osam brisajućih 300 dinara. Hvala na obaveštenju i dodjemo pivo kada se sretnemo na putu!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 52 Napisano Decembar 20, 2017 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Decembar 20, 2017 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan @astral menjam samo lanac i spaner klizace ne treba tako barem majstor rece. Zvao sam yamahu kaze lanac 70e spaner 150e klizaci 80e x3. to je sto se tice 900-tke. papreno i ceka se min 20 dana. Masjtor vec ima lanac spaner ce da poruci ali iz madjarske koja cena sta ne znam tacno i koliko se ceka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 20, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Decembar 21, 2017 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Nego kolege, ide li neko na Dedamarazijadu sad u Subotu?Ima li tema o tome? Ja se ubi ne mogu da nađem :-)Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Decembar 21, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Veeujem da si ovo trazio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...