ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 25, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, tibor je napisao: tu sam primetio problem, pali normalno sto bi se reklo na zub, ali sa upaljenim svetlima, zmigavcem i stop svetlom, sve trepce..... Biće da je tu ili akumulator otišao ili regler... Izmeri punjenje bez svetala i sa svetlima. Bez svetala bi trebao biti oko 14,3 V, a sa svetlia ne sme biti manje od 13,5 V. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 25, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ili ti je los onaj kontakt mase na sasiji ili neki kontakt na konektorima table. To za brojke i greske nema u uputstvu, rekao bih da je to zabluda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Septembar 25, 2017 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Neki motori, na primer yamaha R1 na obrtomeru prikazuju kod greške - TDM850 ne prikazuje. Ako nije do akumulatora proveri TPS, možda gubi kontakt. Njegov položaj se prikazuje na obrtomeru (pogledaj service manual). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 25, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, mradomir said: Neki motori, na primer yamaha R1 na obrtomeru prikazuju kod greške - TDM850 ne prikazuje. Ako nije do akumulatora proveri TPS, možda gubi kontakt. Njegov položaj se prikazuje na obrtomeru (pogledaj service manual). 4tx nema Tps neg' sajlu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 25, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Било пре пар страница дискусија како "креш бар гвожђурија" ружи сам изглед мотора те прича дал' је боље црни или већ у некој другој боји. Ево сад гледао неке слике са мора и налетим на ово идејно решење како је један грк решио да улепша креш бар. По мом скромном мишљењу, јако добро изгледа Канда је намотао ову неку тканину/платно око самог креш бара али изгледа стварно културно Р.Ѕ Да, знам да ово није ТДМ али мислим да је дискусија била баш у овој теми 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Septembar 25, 2017 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Namotao je traku za oblaganje biciklističkog volana. Ima ih u raznim koloritima, njegova je otprilike ovakva: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Septembar 26, 2017 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Astral said: 4tx nema Tps neg' sajlu.. @Astral E jeb'ga, pogledaj sa leve strane karburatora jedan mali crni kurčić sa konektorom. @tibor evo šta kaže user manual, to ti se i dešava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 26, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, mradomir said: @Astral E jeb'ga, pogledaj sa leve strane karburatora jedan mali crni kurčić sa konektorom. @tibor evo šta kaže user manual, to ti se i dešava. Vid' ovo ?! Nisam znao za ovo,covek se uci dok je ziv.. koj ce njemu tps? Hvala za info! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 26, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Evega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Septembar 26, 2017 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Astral said: Vid' ovo ?! Nisam znao za ovo,covek se uci dok je ziv.. koj ce njemu tps? Hvala za info! Ovako laički, rekao bih da pomera ugao predpaljenja na osnovu TPS-a i broja obrtaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 26, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan da me jebes ako shvatam ovo oko podesavanja TPS-aШто бре, па делује скроз једноставно. Бар мени, ако сам добро разумео Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 26, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Namotao je traku za oblaganje biciklističkog volana. Ima ih u raznim koloritima, njegova je otprilike ovakva: Аха, у том грму чучи зец! Хвала за инфо Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Septembar 26, 2017 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, bocca_bastard said: da me jebes ako shvatam ovo oko podesavanja TPS-a Odvrneš dva šrafića na TPS-u. Vrtiš ga levo desno, dok ne pokaže 4000 obrtaja. Zavrneš šrafiće i to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Septembar 26, 2017 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan nemam danas kade, ali sutra vec mogu prionuti na posao hvala puno.... na kraju ispade da i nije nesto komplikovano, kao na jugicu kad zakreces razvodnu kapu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Septembar 26, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da kažem da mi je TDM učinio ovo leto najlepšim do sada Navozao sam se i obišao bukvalno kao nikada do sada. Savršen motor Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Septembar 26, 2017 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, bocca_bastard said: Hvala moram probati sutra. Bas me zanima Prvo daš kontakt, pa iščupaš i vratiš konektor od TPS-a, e... onda kreće igrica sa obrtomerom * * ako nešto sjebeš ja nisam kriv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 27, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ima li Tdm-asa voljnog za kafu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Septembar 27, 2017 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Astral je napisao: Ima li Tdm-asa voljnog za kafu ? Druže Astral, svrati načas do Leskovca. Vodim na roštilj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thedaaax 6 Napisano Septembar 27, 2017 U prolazu, 44 postova Lokacija: Subotica Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Daleko mi je BG za kafu, ali mogu da postavim pitanje Koliko vam troše 900-tke?Meni posle skoro 9.000km od kako merim, prosečna potrošnja 4.6L/km. Vozim srednje agresivno, ni brzo, ali ni polako. Minimalno mi je bilo 3.8L na dužim deonicama do 110-120km/h, a po gradu i kraćim relacijama ide max do 5.3LSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 27, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan samo da znas da ja jako gotovim Leskovac , imam kolegu odande koji mi svaki dan prica viceve i produzava zivot smehom! Bio par puta , divan grad, divni ljudi ! Tako da cu se uvek rado vratiti tamo ali danas mislim da ne stizem jer sutra radim, a rostilj bez spricera il piva ne biva ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Septembar 27, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ima li Tdm-asa voljnog za kafu ?Ja sam sad video. Može. Gde?Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 27, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Oces tamo gde i prosli put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Septembar 27, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Oces tamo gde i prosli put?Uuuuu... jeftino točeno pivo Ali misli da ne rade. Jel se sećas da su prošli put nas čekali da zatvore u 7.Mogli bi u neki Black Turtle Pub po vašem izboru. Ne znam da li onaj u Jovanovoj pored D Bar-a još radi?Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 27, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, al mozemo da proverimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Septembar 27, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Može. I da ne radi, radi onaj na Kosančićevom Vencu, 5 min odatle.Koje čemo vreme?Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...