Astral 6236 Napisano Maj 16, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Јел има неко заинтересован за куповину ТДМ-а? Слободно могу рећи прилично доброг. Прошло лето стављене нове мишелин PilotRoad3 гуме. Тек урадио сервис за викенд, још није изашао из гараже, остало да променим уље у кочницама. Доста којечега начачкано на мотор, да ме набрајам сад овде. Продаја је до краја месеца, ако не региструјем га и возим ову сезону. Ко је заинтересован нек се јави у инбокс за остале информације о цени и мотору. Продао бих га без кофера. Наравно можете и препоручити некоме ко тражи овакав мотор Вози га А2 категорија sta radis bre?? Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14836 Napisano Maj 16, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Astral said: sta radis bre?? Sent from my 6037Y using Tapatalk Nije izvadio zimski ulozak a vozio po suncu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 16, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Izgoreo po glavi sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14836 Napisano Maj 16, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Astral said: Izgoreo po glavi sve! Hoce da digne gledanost vloga a ne moze sa traktorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Maj 16, 2017 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, bdada said: Hoce da digne gledanost vloga a ne moze sa traktorom Traži publika da ga digne na zadnji, pa to ti je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 16, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Mlad je jos. Ima da uci jos puno.. Ja sam tako pre 7god prodao mog crvenog golfa Gti.. Od tada sam vozio puno automobila,vise kom potpuno novih ,ni jedan auto nije imao taj "fun factor" kao moj Gti.. Ehhhh ne mogu ga prezaliti nikako.. Sa motorima nemam takvo iskustvo, mada moram priznati da pocinjem da osecam nesto slicno prema Tdm-u. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 16, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Који гти? Млад сам ја, ваљало би и мотор мало да подмлади, а ви подјебавајте Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Maj 16, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @bdada Hvala na savetu! Ćem da naručim taj onda. @Svaler Živo me interesuje kog pastuva šmekaš, kad Tako Dobar Motor prodaješ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 16, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Неки момачки Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 16, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio si da jos nemas dece.. Nije rc 46 jos za tebe Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 16, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Svaler bi da bega na Hondu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 16, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, thepainkiller said: Svaler bi da bega na Hondu... Ti,ti si i zakuvao! Znam ja.... Video sam vas na Kosmaju kako sedite za stolom !! sve ja znam !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 16, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio si da jos nemas dece.. Nije rc 46 jos za tebe Sent from my 6037Y using TapatalkНије још, а док не скупим за њега пробао би можда и један I4 у међувремену Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14836 Napisano Maj 16, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, bocca_bastard said: Nemoj samo bmw i sve ti je oprosteno hahaha Kako ces @Astral oprostiti gti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 16, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan А кад будем куповао, само оваки да буде, баба возила до појаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 17, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Astral said: Ti,ti si i zakuvao! Znam ja.... Video sam vas na Kosmaju kako sedite za stolom !! sve ja znam !! He he... Svaler je sedeo za drugim (vašim) stolom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Maj 17, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, koliko je normalno na 4tx da mi se menjač čuje pri svakom šaltanju, bilo viša ili niža. Isti onaj zvuk kao u prvu kad ulazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14836 Napisano Maj 17, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Nenadbg88 said: Kolege, koliko je normalno na 4tx da mi se menjač čuje pri svakom šaltanju, bilo viša ili niža. Isti onaj zvuk kao u prvu kad ulazi? Koje ulje je sipano i kada? Sa motulom hoce da se cuje. Probaj pre nego stisnes kvacilo da menjac "pripremis" za saltanje tj ako hoces recimo u drugu da ubacis,samo malo ga podignes gore pa onda kvacilo i ubacis,trebalo bi biti necujno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Maj 17, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje je sipano i kada? Sa motulom hoce da se cuje. Probaj pre nego stisnes kvacilo da menjac "pripremis" za saltanje tj ako hoces recimo u drugu da ubacis,samo malo ga podignes gore pa onda kvacilo i ubacis,trebalo bi biti necujno.Sipao sam motul 5100 10/50 pre par nedelja.Da, kada ga šaltam tako sa "pripremom" ne čuje se ništa. To sam slučajno izvalio.Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 17, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Nenadbg88 said: Sipao sam motul 5100 10/50 pre par nedelja. Da, kada ga šaltam tako sa "pripremom" ne čuje se ništa. To sam slučajno izvalio. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Ja sam upravo zato i izbacio Motul iz TDM-a jer mi se menjač čuo pri šaltanju i to me je izluđivalo. Kad sam sipao Elf 10w50 nestao je taj udarac u menjaču pri šaltanju, osim ubacivanja u prvu brzinu iz mesta, tu nema pomoći i menjač tu mora da se čuje na 90% motora. I u Hondu sam sad sipao Elf 10w50. Odlično ulje za pristojnu cenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Maj 17, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam upravo zato i izbacio Motul iz TDM-a jer mi se menjač čuo pri šaltanju i to me je izluđivalo. Kad sam sipao Elf 10w50 nestao je taj udarac u menjaču pri šaltanju, osim ubacivanja u prvu brzinu iz mesta, tu nema pomoći i menjač tu mora da se čuje na 90% motora. I u Hondu sam sad sipao Elf 10w50. Odlično ulje za pristojnu cenu...Pa teraću ga još malo, kad sam ga već sipao šta da radim.Dal' može da se ošteti nešto tim klaptanjem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 17, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Nenadbg88 said: Pa teraću ga još malo, kad sam ga već sipao šta da radim. Dal' može da se ošteti nešto tim klaptanjem? Neće se ništa oštetiti, mada ja svakako ne volim kada mi išta lupka i klepeta u i na motoru, a imao sam sreću da sam kupio TDM-a koji je svakako bio pred zamenu ulja pa mi nije bilo problem da prospem Motul i sipam drugo ulje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Maj 17, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Da dopunim izjavu vezano za sedište. Sinoć sam prešao stotinak kilometara, celu noć sam se vozio k'o gluvo kuče, imam ja takve ispade . Izvalio sam da je za nijansu višlje što mi baš odgovara. Iako je šire i dalje se oseti ta tvrdoća i guzica utrne posle nekog vremena. E sad mnogo dobra stvar, što je sedište za vozača i suvozača baš lepo fizički odvojeno, i bilo mi je pravo zadovoljdstvo voziti se sa suvozačem celu noć (iako ne volim puno da vozim nekoga ) pritom devojka koja se vozila je prvi put sela na motor, čak nije bilo i onog početničkog čukanja kacigom od kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Maj 17, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan @thepainkiller Hvala na savetima. I mene nervira al ću malo da se strpim ipak onda Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 17, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Nenadbg88 said: @thepainkiller Hvala na savetima. I mene nervira al ću malo da se strpim ipak onda Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Da ne bude da ja izmišljam ˝toplu vodu˝, ne mislim ja da je Motul loše ulje, samo znam da za dosta TDM-ova pravi problem to sa menjačem. Drugaru u ST1100 sam sipao Motul (po njegovoj želji) i kod njega menjač radi savršeno. Verovatno ima i do konstrukcije samog menjača i njegovog celokupnog sklopa u TDM-ovima, pa sa Motul uljem nešto ˝ne štima˝ pa da se zato čuje... Od ulja u TDM-a sam probao i Eni (bivši Agip), ali ni sa njim nisam bio zadovoljan jer ga je malo više troškario pri velikim obrtajima, dok sa Elfom sam postigao da i menjač radi ok, i mašina lepo radi i ne troškari ga (barem ne u značajnim količinama). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...