Jump to content

Moto Zajednica

TDM Srbija

Recommended Posts

• Zainteresovan, 340 postova
  • Motocikl: TDM 900

Prosle godine sam radio homologaciju za t max,skoro mesec dana sam cekao,aj to nego sve vreme sam bio u tripu da nesto nece da valja,ponudicu momku da on carini i registruje motor na nase table i onda moze zamena,koliko god da sam resio da kupim TDM ne upada mi se u neku dubiozu,vlasnik ionako ima ch papire i uvezao je dosta vozila,ako oce ok,ako ne znaci da nesto nije kao treba,lakse mi je da spustim cenu i kupim za kes ovde

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• moto merkat °°, 4929 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD
  • Drug član, 3827 postova
  • Motocikl: Honda VFR750 RC36

O junaci, 'oćemo l' uzimat' te gume il' da ih uzmem sam? Otoplilo, pa me svrbi asfalt :)

Ja cekam da se izjasnite pa da pitam Olivera za popust...

Edit: svakako cu pitati Olivera za ovo do sada sto ste se prijavili (2 para i prednja)

• U prolazu, 97 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD

Michelin, Pilot Road 3

Dimenzije:

150/70 ZR17 69(W)

110/80 ZR18 58(W)

Edit: Kao što reče Astral nema PR4 u toj veličini, pa ću uzeti trojku

Ima li neko preporuku onda šta drugo da stavim? Da stavim trojku?

Edit: prešaltavam se na Pilot Road 3

Ok, sutra zovem i pitam pa javljam koje su cene...bilo bi dobro da se i Lucky Vladano javi sa dimenzijama za svoj Fazer...

• motordzija opste prakse, 700 postova
  • Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850

Ja sam trazio mesecima da eventualno uvezem za sebe i bilo ih je dosta sa kilometrazama preko 100.000. Ocigledno uz odrzavanje obrcu cagere masovno. Na kraju sam ipak kupio domaci registrovan,za manju lovu, sa manje km i komplikacija.

• Drug član, 2234 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013

prednja 120/70 ZR 17 

zadnja 180/55 ZR 17

Obavezno Miselin, Takodje Pilot Road 3 ili 4 (neka kaze koliko bi koji set kostao, pa da izaberem). 

Ako Bas-bas nema Miselin, onda neka kaze sta ima.

prednja 120/70 ZR 17

zadnja 180/55 ZR 17

Obavezno Miselin, Takodje Pilot Road 3 ili 4 (neka kaze koliko bi koji set kostao, pa da izaberem).

Ima Michelin, to znam, a za detalje ga sutra zovem pa cu vam javiti detalje...
  • Podržavam 1

Dali je neko probao kako zvuci 850-tka samo sa loncem bez topova,onako,ako je neko nesto prepravljao,seckao,probao ... ?

• I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova
  • Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu.

Sa srednjim loncem bez topova zvuci kao helikopter :D

We are born naked, wet and hungry. Then things get worse. 

Apache ili Black Hawk   :jee:

• I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova
  • Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu.

Apache ili Black Hawk :jee:

Ma kakvi, vise kao Ka226t :D

• Svrati ponekad, 301 postova
  • Motocikl: KTM EXC, TA 650

Nasao sam centralni stender za izradu :jee1:  ako nekom bude trebao centralni za 900-tku ima vremena da se javi i prikljuci u izradu. Verovatno ce i kasnije imati u ponudi. Cena ce se znati verovatno sledece sedmice.

Dali je neko probao kako zvuci 850-tka samo sa loncem bez topova,onako,ako je neko nesto prepravljao,seckao,probao ... ?

Ja jesam...ništa posebno... prducka i zvoni isto kao i sa topovima samo malo glasnije...;) 

Ja sam probavao i da pravim Y račvu umesto srednjeg lonca, pa da samo fabričke topove stavim - ni to nije urodilo plodom... Jedino što bi se dobilo na zvuku je izbacivanje fabričkog srednjeg lonca i prepravka fabričkih topova...

Po meni najbolja varijanta bez ikakve muke (ali zato udara na džep) je montaža Robertovog topa i grane. Sadašnji zvuk motora je po meni, skoro pa savršenstvo među svim zvukovima motora... :D

prednja 120/70 ZR 17

zadnja 180/55 ZR 17

Ima Michelin, to znam, a za detalje ga sutra zovem pa cu vam javiti detalje...

Provereno, ima Pilot Road 3 (tj. nabavlja), predate su mere guma, čim napravi ponudu, javiće mi pa ću i ja vama... Na prvu loptu mi je rekao da su kod njega cene sigurno za 15-20 evra (inače) jeftinije po komadu (valjda reče po komadu, a možda i po setu, jbg. nisam ga razumeo dobro), ali pošto uzimamo više guma i pošto prema meni radi cenu, verovatno će biti i još jeftinije... ;)

Ja jesam...ništa posebno... prducka i zvoni isto kao i sa topovima samo malo glasnije... ;)

Ja sam probavao i da pravim Y račvu umesto srednjeg lonca, pa da samo fabričke topove stavim - ni to nije urodilo plodom... Jedino što bi se dobilo na zvuku je izbacivanje fabričkog srednjeg lonca i prepravka fabričkih topova...

Po meni najbolja varijanta bez ikakve muke (ali zato udara na džep) je montaža Robertovog topa i grane. Sadašnji zvuk motora je po meni, skoro pa savršenstvo među svim zvukovima motora... :D

Iskreno,meni bi trebalo nesto da se ne cuje preterano a da nije bas kao fen.

Video sam na msm Bokilicevom TDM-u samo srednji lonac i dve cevke idu na stranu,pravljen je pa i ruzan ali mi se ideja dopala a dobio bih mesta da kofere priblizim motoru + tih zvuk za putovanje,bar sam tako nestro razmisljao    :stabre:

Ja jesam...ništa posebno... prducka i zvoni isto kao i sa topovima samo malo glasnije... ;)

Iskreno,meni bi trebalo nesto da se ne cuje preterano a da nije bas kao fen.

Video sam na msm Bokilicevom TDM-u samo srednji lonac i dve cevke idu na stranu,pravljen je pa i ruzan ali mi se ideja dopala a dobio bih mesta da kofere priblizim motoru + tih zvuk za putovanje,bar sam tako nestro razmisljao    :stabre:

Veruj mi, zvuk sa srednjim loncem bez topova je blagi užas... Uostalom, fabrički topovi se skidaju za par minuta (drži ih samo jedan šaraf i šelna) pa možeš i sam proveriti...kažem ti, meni je zvuk  :bljak:

• U prolazu, 97 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD

Jedini problem koji ja imam sa zvukom jeste što komšija svako toliko izadje sa nezadovoljnim izrazom lica i kaže "Pa dobro, jel moraš svaki dan?", što govori o njegovoj glasnoći, ako dodam to da ne turiram, nego čim se dovoljno zagreje pod sauhom (oko minut), sednem na njega i odem iz ulice :)

Divan zvuk <3

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja