Petartdm 163 Napisano April 17, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan ..........20eura .......15 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano April 18, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje TDM-asi Posto mi trenutno motor nije pri ruci a nemogu da nadjem na netu tacnu informaciju molio bih nekog ko ima TDM 900 da vidi relej za zmigavce sa koliko je pinova 2, 3 ili mozda 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 18, 2013 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Amortizer 30 eur Daj telefon, podKitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HogarPG 7 Napisano April 19, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan @mijalko85 Vizir je Givi. Za novi motor sam nabavio Kapa vizir - isto izgleda, kosta manje. @Apex PN je 3xv-83350-21-00. Odnosno ovaj: Ne nadjoh fotku sa pinovima, al mozda ti budes bolje srece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HogarPG 7 Napisano April 19, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gdje se mogu kupiti bijele plastike za zmigavce za TDM 900, slicno ovome: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano April 19, 2013 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan TDM-asi potrebna mi je pomoc u vidu slike unutrasnjosti tastera za stop svetlo prednje kocnice. Utvrdio sam da je uzrok neispravnosti pomerena opruga. Pa ko ima volje... (ovaj taster) Takodje, ako neko ima visak... 065/440-46-00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano April 20, 2013 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan TDM-asi potrebna mi je pomoc u vidu slike unutrasnjosti tastera za stop svetlo prednje kocnice. Utvrdio sam da je uzrok neispravnosti pomerena opruga. Pa ko ima volje... (ovaj taster) Takodje, ako neko ima visak... 065/440-46-00 Prijatelju, taj taster se otvara i cisti. Cenim da glavi taster i ostaje upaljena stopka, jer generalno nema sta drugo da bude... Unutra imas kontakt kao sto je nekada bilo platinsko dugme na razvodniku, slicno. Generalno, taster se lako otvori, dobro ispere sa WD-40 i zatvori, nemoj ga puniti sa bilo kakvom mascu, niti prskati sa necim drugim jer ce da zalepi i eto ti istog problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano April 20, 2013 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam isti problem,nije pomoglo ciscenje,samo malo iskrivi onu polugicu sto pritiska taster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano April 20, 2013 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Znam da se otvara, tako sam i utvrdio problem. Kao sto rekoh, ispala je opruga (verovatno ga je neko pre otvorio, rasturio i nije znao da ga sastavi). Posto ne znam kako stoje poluga i opruga (mislim na ona dva lima izmedju kontakata) unutar tastera ne mogu sve da vratim na mesto kao sto treba. Zato mi je potrebna slika. Ako neko moze/hoce/cisti svoj taster neka slika i ubaci sliku ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano April 20, 2013 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ja da ga otvorim i uslikam, ali tek sutra popodne, sad sam na poslu, a sutra prva smena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano April 20, 2013 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Ucinio bi mi ogromnu uslugu. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano April 20, 2013 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Posle dobrih sat-dva neuspesnih pokusaja i nerviranja (stvarno nisam za sitne delove ) uspeo sam da uspesno sastavim taster. Hvala kolegi "Almighty"-ju koji se ponudio da rastavi i slika taster sa svog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano April 25, 2013 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko su nekom potrebne gumene matice za oklop za TDM, mogu da poruce ove iz louisa; http://www.louis.de/_30bc95d51ca1dda3f4ed8e48fec7545d5b/index.php?topic=search&searchterm=10006105〈=en Jedna gumena matica u Plattneru kosta 900 din (kupio pre mesec dana) a ceo set iz louisa kosta 8 EUR. U njemu je 8 gumenih matica, 8 srafova i plasticne podloske. Srafovi imaju manju glavu nego originalni pa ih ne preporucujem za ovu namenu. Navoj je isti pa mogu da se koriste originalni srafovi za oklop Veceras sam zamenio 2 gumene matice na mom 3VD TDM-u i ok su. Nesto je manja "kapica" nego na originalnim ali sam ih motnirao bez ikakvih problema. Ja sam prezadovoljan sto ne moram da bacam pare na originalne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano April 25, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko su nekom potrebne gumene matice za oklop za TDM, mogu da poruce ove iz louisa; http://www.louis.de/_30bc95d51ca1dda3f4ed8e48fec7545d5b/index.php?topic=search&searchterm=10006105〈=en Jedna gumena matica u Plattneru kosta 900 din (kupio pre mesec dana) a ceo set iz louisa kosta 8 EUR. U njemu je 8 gumenih matica, 8 srafova i plasticne podloske. Srafovi imaju manju glavu nego originalni pa ih ne preporucujem za ovu namenu. Navoj je isti pa mogu da se koriste originalni srafovi za oklop Veceras sam zamenio 2 gumene matice na mom 3VD TDM-u i ok su. Nesto je manja "kapica" nego na originalnim ali sam ih motnirao bez ikakvih problema. Ja sam prezadovoljan sto ne moram da bacam pare na originalne Koristio sam i te iz luisa za vizir a uzeo sam davno bese na sajmu motora u NS nasao iste kao za TDM za maske sa velikom glavom od nekog skutera, cinimi se da su bili komplet od 10 komada oko 1000 dinara bez gumica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HogarPG 7 Napisano Maj 1, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i prva zvanicna fotografija mog novog TDM-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Maj 1, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor sigurno ce vremenom dobiti jos lepsi zgled A imamo temu i za fotografije http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/47073-tdm-aj-svako-nek-okaci-sliku-svog-tdm-a/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HogarPG 7 Napisano Maj 1, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vec je dobio poviseni vizir, koji se ne vidi od kacige, kao i crash bar, ali za njega je tako mali da se skoro i ne primjeti - nece sacuvati plastike, ali hoce motor. Na ovom linku sa fotografijama nadjoh i fotke svog starog TDM-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Maj 4, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Dali se nekome desavalo na 3VD da nece da primi gas vise od 3500 rpm i koji je kvar u pitanju? Ajde kad sam poceo i da objasnim sta se tacno desava. Na poslednjoj voznji TDM kada smo krenuli sa Kosmaja prema Sopotu na momente je gubio snagu ali sam uspevao da ga prevarim na gasu do 4000 rpm, od Sopota vise nije mogao nego do 3500 i to na prevaru tako sam se dovukao do NBG gde smo stali popili kafu. Kada sam krenuo kuci zavrnem gas i motor povuce sasvim normalno, odem do Zemuna gde sam stao na mozda 45 min krenem kuci sve radi bez problema Sad ako je neko imao ikustvo ovakve prirode neka kaze koji je uzrok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5835 Napisano Maj 4, 2013 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odvrni onaj šraf dole na karbovima i isprazni čančiće, verovatno neka prljavština Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Maj 5, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Karburatori definitivno idu na detaljno ciscenje, nego ako treba da porucim jos neki deo uradio bi to sada. Jos 16 dana pa nebi da gubim vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Maj 5, 2013 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko, mozda, uskoro ide do Sebe? (Seba crashbars service) Ne moze da izradi top-case nosac bez motora, a da samo zbog toga dolazim iz Nisa.... ...pa, ako neko planira da uskoro pravi nesto na svom TDM-u, bio bih zahvalan da me kontaktira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8481 Napisano Maj 24, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3189 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Da li nekom treba vizir za 900tku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Maj 24, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Da li nekom treba vizir za 900tku? Treba TDM-u na forumu njemu je puknut ceo Javio sam mu kontaktirace te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8481 Napisano Maj 24, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3189 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan 0641243329 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Jun 4, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel pravio neko kod Sebe centralni stender za TDM900 ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...