dams1976 37 Napisano Novembar 5, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuju me polovni original. Ovi u prodavnicama imaju neke univerzalne. vrlo tesko druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Novembar 6, 2012 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Interesuju me polovni original. Ovi u prodavnicama imaju neke univerzalne. Mislim da je skoro nemoguce naci polovne Ja sam pre par godina trazio za moj model srafove i gumene zabice za oklop i na kraju porucio originalne preko Plattnera. Skupi su kao da su od zlata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darden 0 Napisano Novembar 7, 2012 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TDM 850 '02 Prijavi odgovor kao problematičan Svemocni Almighty, jel ono u tvom poslednjem postu tvoj moped? Sta imas tu od osvetljenja napred? Jel su to diode gore u onoj maloj poziciji? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Novembar 8, 2012 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Jesu, kupljene kod kineza 2 ubodne sa po 5 dioda, pa sam od 2 napravio jednu, i vrlo uspesno fercera vec preko godinu dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Novembar 12, 2012 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi plastika oko instrument table tdm 2001 ima pokazivac goriva, plastika nije ista kao za model sa pokazivacem temperature motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Novembar 12, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Robbief je imao te plastike, pusti mu poruku http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/13046-robbief/ Ako imas sve delice plastike moze Brrka da ti zavari to lepo http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/1340-brrka/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Novembar 12, 2012 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Robbief ima onu sto meni ne odgovara od starijeg modela sa pokazivacem temperature..Ako neko ima i polomljenu kompletnu kupio bi je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Decembar 10, 2012 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, namercio sam se na TDM850 4TX, kolko trosi to cudo i jel je karburator ili injection ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Decembar 10, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Karburator, potrosnja: od 5 do 8 zavisi od voznje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Decembar 12, 2012 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene od 5 do 6 . 850 2001. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Decembar 12, 2012 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan kod mene od 4,5 do 7,5, od toga je 4,5-5 normalna voznja na otvorenom putu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Decembar 29, 2012 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/88525-tm-850-uljni-davac/ Ugradnja lampice za pritisak ulja na TDM 850 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 29, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan kod mene od 4,5 do 7,5, od toga je 4,5-5 normalna voznja na otvorenom putu... Objasni sta podrazumjevas "pod normalnom" voznjom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Decembar 30, 2012 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam po gradu konstantno 7 - 8l... mada vozim brzo a na otvorenom oko 6.5l... Uzeo ga drugar do Zlatibora i nazad i kaže da mi troši TDM oko 5l na otvorenom... ali nije prelazio 80km na sat sve vreme puta... Pa ja ne mogu na otvorenom da idem ispod 120 ni minut osim ako baš moram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Decembar 30, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam lepo i napisao od 5 do 8 litara da bi se svi uklopili i oni koji voze brzo a i oni koji uzivaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 30, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam po gradu konstantno 7 - 8l... mada vozim brzo a na otvorenom oko 6.5l... Uzeo ga drugar do Zlatibora i nazad i kaže da mi troši TDM oko 5l na otvorenom... ali nije prelazio 80km na sat sve vreme puta... Pa ja ne mogu na otvorenom da idem ispod 120 ni minut osim ako baš moram... Pa koji ce mu onda qurac motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Januar 2, 2013 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan zna on i da potegne ali je išao sa nekim početnikom pa su išli lagano.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Kako vam TDM upali posle zimskog sna, pitanje za one koji ga uopste ne pale bar dva meseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 10, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Bez ikakvih problema, osim sto vergla malo duze (pretpostavljam da je ispario benzin iz karburatora) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 10, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i kod mene problema na mom TDM-u 3VD, pa ako neko zna neka kaze,a ako nezna neka za sva vremena zacuti. Naime danas ( maloprije ) sam palio motor poslije duzeg vremena i dostigavsi radnu temperaturu ukljucio se ventilator koji vise nije htjeo da se iskljuci prem da je temperatura rashladne tecnosti skroz pala. Ugasio sam motor na bravu ( kljuc ) i ventilator se ugasio. Po ponovnom palenju motora i dostizanjeu temperature kad je trebao ventilator ponovo da se ukljuci...Cvrc nista. Posto je motor bio zagrijan samo sam ga ugasio i ostavio da se ohladi,a ja evo sjeo za komp da pitam: - Da li je termo prekidac dao Bogu vitre i da li postoji "zamjenski" i od kojeg vozila ( auta - motocikla ) odgovara. Ili mozda u sistemu fali tekucine pa ne moze da odreaguje na ponovno ukljucenje, sto cu sutra provjeriti kad se ohladi motor, a i ja poslije neprijatnog iznenadjenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i kod mene problema na mom TDM-u 3VD, pa ako neko zna neka kaze,a ako nezna neka za sva vremena zacuti. Naime danas ( maloprije ) sam palio motor poslije duzeg vremena i dostigavsi radnu temperaturu ukljucio se ventilator koji vise nije htjeo da se iskljuci prem da je temperatura rashladne tecnosti skroz pala. Ugasio sam motor na bravu ( kljuc ) i ventilator se ugasio. Po ponovnom palenju motora i dostizanjeu temperature kad je trebao ventilator ponovo da se ukljuci...Cvrc nista. Posto je motor bio zagrijan samo sam ga ugasio i ostavio da se ohladi,a ja evo sjeo za komp da pitam: - Da li je termo prekidac dao Bogu vitre i da li postoji "zamjenski" i od kojeg vozila ( auta - motocikla ) odgovara. Ili mozda u sistemu fali tekucine pa ne moze da odreaguje na ponovno ukljucenje, sto cu sutra provjeriti kad se ohladi motor, a i ja poslije neprijatnog iznenadjenja. Po ovom trebalo bi da je termo prekidac a u najgorem slucaju ventilator. Skines njega i pravac neka auto radnja da vidis jel imaju takav ili slican koji moze uz malo struganja da se ubaci. evo kako izgleda : http://www.ebay.co.uk/itm/Yamaha-TDM850-4TX-96-01-Temperature-Sensor-25729-/350570701081 a kad ga skines mozes i da ga testiras sa obicnim unimerom, vrelom i hladnom vodom ili kako hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 10, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sutra cu prvo pregledati nivo tecnosti ( da ne fali u sistemu ), pa spojiti ventilator direktno i vidjeti sta ce se desiti, ako ventilator radi onda ostaje samo termo prekidac. Medjutim trebala bi mi informacija ima li termo prekidac koji se ne treba prepravlajti. Cudno mi je da na ovoj shemi nema termo prekidaca, vec samo termostat. Gdje u stvari stoji termo prekidac - senzor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Januar 10, 2013 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Na tom kucistu od termostata: dams1976 mi je nudio celo kuciste sa termostatom na kome se nalazi i taj termodavac. Kontaktiraj njega pa vidi da li ima jos uvek taj termodavac: LINK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 10, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ Mr.No Hvala za informaciju. Samo jos pitanje: 1 je termo senzor, a 2 je termo prekidac. Sta od toga ukljucuje ventilator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 10, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Termo senzor daje indikaciju na pokazivac temperature. 2. Termo prekidac uljucuje i iskljucuje ventilator Kad vec skidas to sve nebi bilo lose da izvuces dve zice i ugradis prekidac kojim bi mogao da ukjucujes ventilator u slucaju da ti se desi isti problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...