x 1 Napisano Mart 20, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Cao drustvo!Evo da se prijavim i ja.Tdm 900(2003)Odmah bi zamolio za pomoc.Polomljen mi je dzek koji ulazi u sat pa bi mi trebao raspored zica po bojama ako nekoga ne mrzi da pogleda.Hvala unapre.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Mart 20, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! E sad ne poznajem 900, ali se nadam da sam iskopao dobar linkza user manual za 2003 godiste, a u njemu bi trebao da ima i diagram instalacije kompletne http://www.pdf-manual.com/user-guide-instruction-owner-manual-yamaha-tdm900-2003-18046.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
x 1 Napisano Mart 20, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na trudu ali nema.Nasao sam nesto na carlsalter sajtu ali nema nigde boje zica pa zato mislim da bi bilo najjednostavnije videti kod nekoga sa istim motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Mart 20, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan e hebiga mislio sam da ima.... u manuelu za 850 ima cela instalacija jbg... javice se vec neko sa 900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
x 1 Napisano Mart 21, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da li je moguce da nema nikoga da se javi sa tdm 900!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Mart 21, 2011 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Pa da li je moguce da nema nikoga da se javi sa tdm 900!!!!! Nemam 900-tku ali imam GOOOOOOOGLE evo ti pa ceprkaj http://jbx9.free.fr/tdm/index.php?page=ECHK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
x 1 Napisano Mart 22, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan hvala al nema.Trazimo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Mart 22, 2011 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan www.tdm-trx.nl/Manuals/5PS_03_Service_Manual_Suppl.pdf Ovde imas skini pdf i idi na dno strane ima cela instalacija sve sa dzekovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Mart 22, 2011 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan http://www.carlsalter.com/download.asp?fileid=8a91a2999f945789797e6965685785aca8a89a91a35886aaa59aa7a4508299a5a898a163a1949b evo ti jos jedan servis manual za 900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 23, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gdje bi se mogao nabaviti donji dio oklopa za TDM 3VD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 23, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Uuu, ovo bi valjalo za bilo koji TDM... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest pancokv Napisano Mart 25, 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima evo i ja pazario mezimca tdm900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Mart 26, 2011 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima evo i ja pazario mezimca tdm900 Aj da ti ja prvi cestitam! U zdravlju se vozio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Mart 28, 2011 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio samo ralicu od Brrke, nisam nikad video ovakav oklop... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Gdje bi se mogao nabaviti donji dio oklopa za TDM 3VD. Ja mislim da ovo neces naci, jedino resenje je plasticar, ali nemas ni tacne mere jedino na motoru da ti radi....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 29, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio samo ralicu od Brrke, nisam nikad video ovakav oklop... Ako si je postavio daj da vidimo kako izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Mart 29, 2011 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan izvol'te... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Mart 29, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moram to imati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan ja ovu moju nikako da ofarbam i montiram moracu uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Mart 29, 2011 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima zubčanike za 3. brzinu za 3VD? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Mart 30, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mr. Wolverine (koji ovim putem pozdravlja sve stare TDM drugare) je bio tako ljubazan i ugradio mi beo ksenon na TDM. Sve sto mogu da kazem je da je to bila jedna veoma dobra investicija. Preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest pancokv Napisano April 17, 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima evo i ja pazario mezimca tdm900 Aj da ti ja prvi cestitam! U zdravlju se vozio! Hvala Dok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Maj 6, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan 'ajd' jedna korisna informacija, znamo kakve su muke skinuti akumulator na TDM-u .... e pa ja ga izvukoh ,s'oprostenjem, danas... jedva. LM dimenzije akumulatora 151 x 70 x 131, da znate koji da uzimate ako dodje do menjanja... I jos nesto: ako neko zna koja amperaza da se uzme, pitao sam par ljudi i dobio razlicite odgovore 10,11,12,14 Ah ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1579 Napisano Maj 6, 2011 Drug član, 796 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan ct 12-b4 11ah fabricki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Maj 6, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan ziv bio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...