Monster 4 Napisano Avgust 13, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav i postovanje svim bajkerima na forumu. Zovem se Vladimir 83' god bavim se ishranom( nutricionista) i rekreativno treniram u teretani, vozim Qingqi 125ccm super moto on mi je i primarno prevozno sredstvo a i masina uz koju mogu da se otisnem na put provozam i opustim sto se pokazalo na putu Beograd - Budva sa clanom Zlocom87. Registrovan sam pod korisnickim imenom Monster sa velikim razlogom jer sam poceo da skupljam euro po euro za ovu mocnu masinu. Toliko od mene nadam se pozitivnoj razmeni iskustava i druzenja. Vladimir V Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 13, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan HAHAah. Konacno budala broj 2 da se uclani ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Avgust 13, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Vladimire Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Monster 4 Napisano Avgust 13, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Hvala na dobrodoslici i pozdrav svima. DObro je biti clan ovako jakog foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELBOYBGD 0 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...