Jump to content

Moto Zajednica

Monster

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Monster

  • Rođendan 09.07.1983.

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.mojnutricionista.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    BG
  • Motocikl
    Suzuki Burgman 250

Monster's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Ako ovo bude resenje a vrlo je moguce jer sam imao u faru 55w sijalicu koja je izgleda praznila akumulator i predhodni vlasnik je rekao da ne razume zasto je morao da na godisnjem nivou stavlja nov akumulator valjda je ovaj stavio na prolece a izgleda da ga je sijalica isisavala... moracu jednom da skoknem do Temerina i javim se i castim definitivno!!!
  2. kapica i bombina idu zajedno....bar kod mene na 400cc mada mislim da je tako i kod tebe.....i fabricka sijalica je 35w ne 55w... Onda je to dosta skuplja varijanta... Covece izgleda ovaj lik od koga sam kupio burgmana stavio H4 od 55 w i po svemu sudeci ona je i praznila akumulator jer sam normalno vozio konstantno sa upaljenim svetlom... sutra stavljam novu od 35 w ...
  3. Onda cu morati i da izmerim napon kad budem uzeo akumulator ,, aj videcu ovih dana ....ako se ponasa korektno poslaces mi neki racun castim 1000 din sigurno!!
  4. Strah me da kupujem nov akumulator ako nije to onda nema vracanja... posto sam video da radis sa tim da li imas neki potpuno ispravan akumulator da probamo ako je to ne zanam jel dovoljno 1000 din za takvo cimanje?
  5. Provericu kapicu spolja nije naprsla , da li nek zna koliko kosta i da li se menja zasebno ili sa bombinom mora... Geldao sam kompletan ignitor on je vec bio radjen i pre nego sto sam ga kupio deluje da je sve povezano jedino da uzmem wd 40 da isprkskam sve dzekove koje vidim ... hvala
  6. Ljudi imam veliki problem vec duze vreme i nikako da ga resim, cak ni majstor je bio zatecen... Problem je sledeci___ posle krace voznje po gradu ugasim motor i vratim se za 10 minuta i skuter nece da upali malo zavergla i stane i nece da vergla i odguram ga do majstora ustanove da je akumlator prazan jeer sa njihovim pali ko mina, medjutim problem je sledec i zasto se akumulator ispraznio. Skinemo regler izmeri elektricar sve sto treba na fazama i ostalim zicama sve ok , kad zakaci regler napon na leru je ok valja bese oko 13 V kad dajem gas napon umesto da raste pocinje da pada i to je kljucni problem ? Uzmemo drugi polovni regler ista prica uzmemo treci (napomena ni jedan nije orginalni ) ali bi trebalo da odgovara i svi oni se slicno ponasaju , zamenimo sijalicu fara koja ima jacini 50 i stavimo sijalicu sa 35 i sad regler vec bolje radi napon ne pada drasticno kao ranije do granice praznjenja akumaltora vec drzi nekih oko 13 kad dajem gas, ali samo sa upaljenim svetlom dugim cim iskljucim svetla i dajme gas napon pada ispod 12,8 ...strasno! Da li neko ima predstavu sta bi moglo da bude , ako neko ima resenje castim ga 100% !!! Inace desavalo mi se i da kad ga perem ili kad su jace kise nece da upali dok se ne osusi, sta moze da bude to da li je to sve zbog istog problema ili je losa kapica za svecicu kako mi neko rece? Hvala unapred
  7. Apsolutno nezadovoljan vrlo los covek mozda je dobar kada radi svojim drugarima ili poznanicima ali kada sam prvi put odgurao motor do njega dijagnostikovo je kvar a u stvari uopste to nije bio problem vec nesto sasvim drugo da se malo vise pozabavio sigurno bi mogao da nadje pravi kvar , igrom slucaja motor je upalio i kao sve je reseno dao mu para koliko je trayio da bi se desio isti problem za dva dana na osnovu kojeg sam uz konsultaciju sa jos jednim majstorem konstatovao da nije ni radio na motoru vec da je motor jednostavno uaplio jer je odstojao . kada sam ga pozvao bilo je dodji za 20 dana hahah strasno nekorektno, to je moje iskustvo sa njim , stoga vrlo obazrivo.
  8. Nije klizilo ni moje jer se uglavi izmedju nogu i previje oko sedla tako da nema mrdanja... jedino sto sam ga izgubio u povratku kad sam ustao da protegnem noge, hehehe ali to je bilo 150 km pred BG pa nisam stao da ga pokupim odradilo je svoje!!!
  9. Pozdav za ekipu, narucito za Marka junacki je podneo pad koji uopste nije bio naivan! Brz oporavak i menjaj masinu nije bas adekvatna za ove puteve, a da smo bili na nekoj offroad varijanti verovatno bi ti jedini ostao na motoru. NEdaj se!!
  10. E, Zloco nisi preneo jedan od vrlo interesantnih iskustava dok smo vozili po pljusku nadomak Beograda. --- Vozis recimo oko 60-70-80 po pljusku koji razbija i nailazi u susret kamion od 20 metara koji nanese takav udar vode u vidu prasine kao da te je neko iz vodenog topa zasuo, a interesanto je to da je bilo bar 20 takvih kamiona pa sam na kraju otvorio vizir da upotpunim dozivljaj, na karaju smo se tokliko smejali tome . Ovaj putopis i jeste avantura kompletan put maximalna brzina jedan cilindar koji trese i imas utisak da ce se raspasti ali imali smo poverenje u ove motor i stigli do mora i vratili se sa zavidnim iskustvom.
  11. ;D Hvala na dobrodoslici i pozdrav svima. DObro je biti clan ovako jakog foruma.
  12. Veliki pozdrav i postovanje svim bajkerima na forumu. Zovem se Vladimir 83' god bavim se ishranom( nutricionista) i rekreativno treniram u teretani, vozim Qingqi 125ccm super moto on mi je i primarno prevozno sredstvo a i masina uz koju mogu da se otisnem na put provozam i opustim sto se pokazalo na putu Beograd - Budva sa clanom Zlocom87. Registrovan sam pod korisnickim imenom Monster sa velikim razlogom jer sam poceo da skupljam euro po euro za ovu mocnu masinu. Toliko od mene nadam se pozitivnoj razmeni iskustava i druzenja. Vladimir V
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja