Duke 25 Napisano Avgust 1, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem nekorišćene kožne rukavice KTM Radical Gloves iz serije Street Equipment jer mi nažalost ne odgovara veličina. Cena je 50 Eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Avgust 1, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ne bi bilo lose da napises koja je to misteriozna zalosna velicina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Avgust 1, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ne bi bilo lose da napises koja je to misteriozna zalosna velicina XL/11 ... ma šta to /11 značilo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Avgust 3, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ne bi bilo lose da napises koja je to misteriozna zalosna velicina XL/11 ... ma šta to /11 značilo. 12 je standardna velicina za XL. To 11 znaci da su malo manje....... ;D S obzirom gde zivis,javlja mi se da si ih izuzetno povoljno nabavio...... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Avgust 3, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Avgust 3, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ne bi bilo lose da napises koja je to misteriozna zalosna velicina XL/11 ... ma šta to /11 značilo. S obzirom gde zivis,javlja mi se da si ih izuzetno povoljno nabavio...... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Avgust 3, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan ako je XL ja bih ih uzeo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Avgust 4, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom gde zivis,javlja mi se da si ih izuzetno povoljno nabavio...... ;D Izuzetno pogrešno ti se javlja, kupljene su mi u ProMoto u Beogradu kao poklon bez probe. Nažalost. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...