Jump to content

Moto Zajednica

Motociklista u Gornjem Milanovcu udario saobraćajca

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 204 postova

Politika - Pre 36 minuta

GORNJI MILANOVAC - Saobraćajnog policajca Dejana Sretenovića u Gornjem Milanovcu udario je motociklista sa 1,55 promila alkohola u krvi, rečeno je danas agenciji Beta u policiji.

Sretenović je prošle noći zadobio lakše telesne povrede kada je na njega motociklom naleteo Goran I. (21) iz Grabovice, kojeg je policija i ranije zaustavljala zbog vožne bez dozvole, pa je prekršajno i krivično kažznjavan.

Na sve znake upozorenja Goran I. se nije zaustavljao, pa su organizovane dve patrole.

Milicionar Sretenović mu je na putu kod sportskog centra Gornjem Milanovcu pokazao da stane, ali je Goran I. motociklom udario u saobraćajca i prešao mu preko leve noge, nanevši mu lakše telesne povrede.

Goran I. je nakon toga i sam pao sa motora, a utvrđeno je da je imao 1,55 promila alkohola u krvi.

Danas mu je istražni sudija opštinskog suda u Gornjem Milanovcu Branko Milovanović odredio pritvor do 30 dana.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2143 postova

Evo i originalne vesti:

ZEM-GORNJI MILANOVAC-POLICIJA

Motociklista udario saobrachajca

GORNJI MILANOVAC 31. jula 2009. (Beta) - Saobrachajnog policajca

Dejana Sretenovicha u Gornjem Milanovcu udario je motociklista sa 1,55

promila alkohola u krvi, recceno je danas agenciji Beta u policiji.

Sretenovich je prossle nochi zadobio laksse telesne povrede kada je na

njega motociklom naleteo Goran I. (21) iz Grabovice, kojeg je policija

i ranije zaustavljala zbog vozzne bez dozvole, pa je prekrssajno i

kriviccno kazzznjavan.

Na sve znake upozorenja Goran I. se nije zaustavljao, pa su

organizovane dve patrole. Milicionar sretenovich mu je na putu kod

sportskog centra Gornjem Milanovcu pokazao da stane, ali je Goran I.

motociklom udario u saobrachajca i pressao mu preko leve noge,

nanevssi mu laksse telesne povrede.

Goran I. je nakon toga i sam pao sa motora, a utvrdjeno je da je imao

1,55 promila alkohola u krvi. Danas mu je istrazzni sudija opsstinskog

suda u Gornjem Milanovcu Branko Milovanovich odredio pritvor do 30

dana.

(Kraj) mlm/bom/sne

• Svrati ponekad, 493 postova
  • Motocikl: strom 650 vs aprilia 650

ovaj je dobio lakše telesne  a onoga što je udarila bicikla teže  ???  pa ko je tu blesav

• Svakom po zasluzi, 12467 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

...a zavisi kako ga je zveknuo i da li ga je iznenadio...pre nekih dosta godina iz zezanja su me gurnuli sa leđa u more, tako sam cimnuo vrat da mi je napukao pršljen...

• Drug član, 1430 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300

Zao mi je pandura, ali bre koja budala moze u poteri da istrci pred motor ili auto i da ocekuje "ma sigurno ce stati". Pustis ga, uhvatice ga neko od kolega sa automobilima.

• Drug član, 1193 postova

...a zavisi kako ga je zveknuo i da li ga je iznenadio...pre nekih dosta godina iz zezanja su me gurnuli sa leđa u more, tako sam cimnuo vrat da mi je napukao pršljen...

ma ne mogu da verujem ...da ti se to desilo

• Drug član, 2143 postova

A u Subotu si gurao Zlaju u mutno Dunavo.....

:o :o :o :o :o

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

Ajdemo sad svi u glas da krivimo policajca!  Dejanu Sretenovicu treba dozivotno zabranti upravljanje motornim vozilima i biciklima sa pomocnim motorom.  1.55 promila alkohola!!! :o

• Rashodovani bajker, 1731 postova

Ajdemo sad svi u glas da krivimo policajca!  Dejanu Sretenovicu treba dozivotno zabranti upravljanje motornim vozilima i biciklima sa pomocnim motorom.  1.55 promila alkohola!!! :o

Ne znam zasto bi panduru trebalo zabraniti upravljanje mot. vozilima , al ako ti tako kazes - neka bude tako ...  ;D  ;D  ;D  :P  :P  :P

• Drug član, 3118 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Ne zameri, Deki je dugo tamo, poceo je i srpski da zaboravlja, pa sad clanak, ko je ko, uh, komplikovano mu :D :D :D

• Svrati ponekad, 204 postova

Evo i originalne vesti:

...

Gremline da ne znam da ti nije neophodno, pomislio bih da si poruku poslao samo da bi ti se povećao broj poslatih poruka  ;D ;D

Ja ne vidim ni jednu reč različitu u odnosu na prethodnu poruku.  ??? ???

• Drug član, 3118 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Ma, dodji na malo duyze ovamo, da vidis kako ces da se svega setis :D.

A za 1,55 u kombinaciji sa volanom, preporuka je ritualno spaljivanje vozacke dozvole.

• Svrati ponekad, 212 postova
  • Motocikl: Super Tenera 750 91.

Milanovac je mali grad i svi se manje vise znaju,a sto je milicajac izlazio pred motor ja nebih mogao znati kad su lepo mogli kuci da ga sacekajuSto se tice decka on BAJKER nemoze da bude. ???

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Da ne citiram nikog, al u " vestima " kazu da je policajac ovom pijanom " pokazao da stane " , nigde ne pise daje policajac : " istrcao ili izleteo " pred motor. Otkud sad to ?  Vojsklu sam sluzio u saobracajnoj vojnoj policiji, i po pravilu kad se zaustavlja vozilo - stane se na kolovoz , podigne se tablica ili ruka i pokaze se vozacu da stane uz ivicu kolovoza.

E sad sto je ovaj bio pijan pa ga nije video - to je drugo pitanje. Zato su mu i odredili pritvor do 30 dana da se za pocetak dobro istrezni !

• Mangulica, 627 postova

pogledajte ovaj komentar:

bata,bg |  Petak, 31 Jul 2009. 15:23h

Trbalo bi zakonom zabraniti voznju motocikla (izuzev skutera-ne moze da ide brzo) kroz naseljena mesta u Srbiji. Mozda ce tako biti manje nesreca u kojima ucestvuju motociklisti...

sa

http://www.blic.rs/_komentari.php?id=104184&mode=view

mislim osto sam bez reci!

• Svrati ponekad, 210 postova
  • Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e

Sigurno je pandur bio pijan i hteo da zaradi za jos neko pice pa je onako pijan izleteo na ulicu i ovaj ga "slucajno "zakacio.

Treba pandurima zabraniti da piju  ;)

• Svrati ponekad, 212 postova
  • Motocikl: Super Tenera 750 91.

nas narod ima dosta izreka pa i ta /ne cackaj mecku ....../ili namoj pa se neboj  itd.Sto ja nisam nikad imao problema sa pandurima,da necuje zlo :o :o :-[ :-[

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

ja prosto ne verujem da policajci telom zaustavljaju vozila. prekjuce sam prosao pored radara sa 96% mogucnosti mog motora, video sam da me snimaju ali je vec bilo kasno da kocim, pa sam nastavio. policajac je samo mahnuo da produzim. mislio sam da me u sledecem mestu cekaju ali nije bilo nikog. a sto se tice alkohola i voznje tu je svaki komentar suvisan >:( >:(>:(

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Prosle nedelje oko podne, zvezda upekla 37 stepeni, ja se vracam iz Valjeva za Bg preko Obrenovca, da izbegnem ibarsku, na ulazu u Ub iz pravca Valjeva,rutinska kontrola,krece da me zaustavi rutinski, isao sam 50km/h, registrovan motor, kaciga, jakna, farmerke, rukavice, protektori za laktove i kolena od rolera ;D

Taj sto me zaustavlja stoji izmedju traka na punoj, a naspram njega uz ivicnjak drugi. Ispred mene cale na nekoj dimnoj masini bez tablice, kacige, itd prolazi izmedju njih, a mene zaustavlja... U momentu mi pukne film i kako sam vec skoro stao, samo mahnem ovom levom i nastavim lagano kroz Ub. Posle par minuta, na izlasku ka Obrenovcu, iza mene peugeot, ja se pomerim desno, suvozac mi vice da stanem, ja mu kazem ne mogu, mnogo je vruce ;D Kako ja i dalje idem, vozac krene da me gura desno(sve se desava na 30km/h), ja opet usporim da prodju ispred, pa se vratim na put ;D Tu je policajac pocrveneo od besa, ja poceo da se cerekam, ali stanem konacno. Suvozac istrcava i vice: Kome ti j**** majku, kazem mu ne tebi, nego kolegi sto hoce da me srusi(a i njemu sam samo u sebi, a ne znam ni kako bi kroz kacigu cuo/video ;D), ovaj se smiri, kaze: a, izvini. ;D Jedva stojim na nogama od uzdrzavanja da ne puknem od smeha, vozac vice: sto nisi stao? E, sad hit, mrtav ladan(mada sam vec cureo od znoja), mu kazem: Pa mahnuo sam ti, sto da stanem? To je normalno u Bg ;D ;D ;D ;D

Kazem, zurim kod Oca u Obrenovac, mnogo je vruce, nisi zaustavio dimnu masinu bez kacige ispred mene, u prepunoj sam opremi... Daj dokumenta, bla,bla,bla, gledam ih obojica zajedno nemaju 40 godina, vozacu se tresu ruke koliko se iznervirao, a ja se zaje***** kao neki krelac, i bas mi bi zao klinaca...Na kraju(posle 3 minuta), mi vracaju dokumenta, ja kazem, da sam znao koliko ces se iznervirati, stao bih jos gore na putu...

Da rezimiram, prilikom zaustavljanja, policajac nije pokazo nikakvu nameru da me nasilno zaustavi, doduse, verovatno je bio sokiran :), i ne racunajuci malo koskanje pre nego sto sam stao ponasali su se veoma korektno, i na kraju me pustili najnormalnije.

I dalje sam ljut na njih sto su me na prvom mestu zaustavili, a ne komsiju na rostilju >:(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja