aca-pn 6338 Napisano Septembar 15, 2012 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 240000 milja na 950!!!! Sa koliko agregata ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Septembar 15, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ako kojim slucajem od tocka naparavite ovo: ...odete kod gosn Djunte i on vam kaze da nabavite novi obruc, , pa onda on to sve uplete i napravi savrsen krug: ...krajnji rezultat je: Posle par dana na kontrolu, cisto reda radi i casice razgovora... Djunta je car!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Septembar 15, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan 240000 milja na 950!!!! Sa koliko agregata ? ... za vas neverne Tome samo sa jednim!!!! :nanana: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=813023&page=3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4172 Napisano Septembar 15, 2012 (promenjeno) Ne silazi, 6535 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ako kojim slucajem od tocka naparavite ovo: ...odete kod gosn Djunte i on vam kaze da nabavite novi obruc, , pa onda on to sve uplete i napravi savrsen krug: Posle par dana na kontrolu, cisto reda radi i casice razgovora... Djunta je car!!! Neko ga je kraljevski iskrivio, ti bome carski vozio a neko ga imperatorski našpanovao. Naime, ovakav točak nije moguće popraviti, čim poremeti osnu geometriju. Neko je putem bicikl španovanja žbica "opravio" obruč tako da su 3 žbice toliko bile pretegnute da su navoji počeli da se smiču, a ostavio 2 da landaraju. Sve žbice su bile manje više S krive a jedno desetak je bilo skoro ispravljeno u nasedu. Imao je oko 30 mm devijaciju. Da kojim slučajem u vožnji točak primi nezgodan udarac i te žbice puknu, ode u jendek. I napomena, fabrički točak na KTM-u i BMW-u F 800 je većinom Behr i on sam po sebi nije dobar, odnosno krivi se malte ne i bez voženja. Bez obzira što je u pitanju enduro motor, preko ukupnog izmerenog bacanja levo desno od 1,5 mm ili gore dole, treba točak da se radi, odnosno upravljuje, da prenabegnem sad koroziju koja zalepi žbice itd. PS. Ne znači svaka anomalija obaveznu zamenu obruča, to samo kad je ovaki ko Zexov, pogotovu ako je u pitanju samo nekoliko mm a ne cm. Točak povuku nepravino podešene špice ili jednostavno upotreba čini svoje i po otpuštanju se znatno povratii, a i da se ispraviti, ne uvek, al bez bojazni da je nov obruč nužan i za najmanju devijaciju. Promenio Septembar 15, 2012 član đunta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 16, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Zextreme, pošto si jedini koga "znam" da ima 950ADV, aj molim te da čujem info iz prve ruke, koliko troši motorče? Znam da je ovo bajk za ljude sa malo dubljim džepom ali ukoliko hoću da pravim ture od 5000+km sa njim, potrošnja mi je bitna stavka. P.S. 990ADV će biti moj za koju godinu Edit: pročitao sam tvoj post kad si ga kupio, rekao si da troši nešto ispod 6, kakav je sad pošto si verovatno našao stil vožnje koji ti odgovara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Septembar 16, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan I dalje je ta potrosnja na otvorenom, po gradu prelazim 7.5 i vise ako se izivljavam.... Toliko su mi trosili i predhodni motori pa tu zaista ne vidim neku razliku! Danas peglao po Deliblatskoj pescari, odusevljen sam motorom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 16, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Kači neke slike, snimke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Septembar 17, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan 240000 milja na 950!!!! Sa koliko agregata ? ... za vas neverne Tome samo sa jednim!!!! :nanana: http://www.advrider....t=813023&page=3 Ma ovo na kraju je kao na kolim onaj broj koji pokazuje po 100 m znaci 23 890 EDIt: Nisu metri ali ft ili tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Septembar 17, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi kad bi ispred pisalo trip 1 ili trip 2, ali posto stoji ODO tvoja teorija ne stoji!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ja srcem i dusom ostajem u ovoj rubrici, a bez Narandzine, do neke sledece prilike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Septembar 28, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Radost i tuga.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 28, 2012 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Kepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zaraza se siri... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Septembar 28, 2012 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nisam morao ni da pitam sto je kraljica na prodaju...zna se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 28, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, čestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 28, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Kepo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6037 Napisano Septembar 28, 2012 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom i uživancijom, Kepo. Čestitam!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Septembar 28, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Kepo, samo normalan sled dogadjaja. Nek je sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6338 Napisano Septembar 28, 2012 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, ko li ce sad sa tobom da odrzi tempo na voznjama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Septembar 28, 2012 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vauuuu.... Čestitam ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Septembar 28, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Kapetane tj gosn pukovniche nek je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Savršen vozač , takva mašina...čestitam,čestitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari !!!! Masinica je za sada interesantna, bez obzira sto je presao samo 15,000 km mora da se ulozi jos par iljada evra i otklone decija bolesti. Posle je valjda isto ko Afrika, bar po tom pitanju. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1376 Napisano Septembar 29, 2012 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan E neka je sa srećom ! Na žalost ja još ne mogu da prevaziđem Afriku. Lep je KTM ali ja sa one tvoje Afrike oči ne skidam . Ja sam kao bajker izgleda zaostao u razvoju ili ostao večno zaljubljen . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari !!!! Masinica je za sada interesantna, bez obzira sto je presao samo 15,000 km mora da se ulozi jos par iljada evra i otklone decija bolesti. Posle je valjda isto ko Afrika, bar po tom pitanju. :D Cestitke!!! ...zar nije bio dovoljan jedan KTM u vozackoj karijeri? Ako imas kakvih pitanja, znam tko zna odgovore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...