Simon69 671 Napisano Avgust 24, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da osvezim temu sa par slicica: Kad može da se pogleda ? Kad pozelis,samo javi da ne odemo na "teren" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Avgust 24, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da osvezim temu sa par slicica: Pa i nisu bas "slicice"... Sad pogledah,nisam ni znao da su tako velike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Avgust 24, 2011 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Bio bi još lepši kad bi ga podmladio jednim heksagonalim farom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Avgust 24, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Desmo na "resize",vise me muci zadnji kraj od prednjeg,skinuo sam sve i smisljam nekakvu kreaciju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Avgust 25, 2011 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kada smislis javi se. ...ni ja ne bi da rep visi dole, vec da strsi u zrak. Nisam nasao rjesenje, a da poslije mogu vratiti u orginal. ...mene zezaju da mi je prednji far kao na Yugu. U pravu su, ali mi se ne svidja maska i far ni s novijeg 640 LC4 2005 (heksagonalni far). Ja bi masku s ovog gore narancastog! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Avgust 25, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Heksagonal je samo laksi a ne i lepsi,meni,a pozadi mora biti tablica na preklop i led stopaljka,kad uradim bice slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Septembar 9, 2011 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 3 x KTM GO EAST http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=239330 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Novembar 15, 2011 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Da ponudim, možda nekome treba... - set kočionih pločica (za sva tri diska) za Adv.950/990 - pipak prednje kočnice za Adv.950/990 - crash bar za Adv.950/990 - još po nešto... kontakt na PM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 15, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo . Interesuje me da li ima negde da se skine neki manual za Lc4 adventure 99-o god . Ne samo masina nego i sve ostalo . Elektrika i ostale sitnice . Hvala unapred . Pozdrav !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Novembar 15, 2011 (promenjeno) Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Adv 640-ica? daj mail edit * u stvari nemoras, moze da se okaci i ovde, sacekaj malo, sad ce... Promenio Novembar 15, 2011 član Tamanitu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 15, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Serijski brojevi delova, crteži, cene ( $ ) ... za sve KTM http://173.74.246.25/cyclezone/catalog/catalog.cfm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Novembar 15, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Eve ga grupni manual u .pdf za sve, od 98-03 KTM_400-660_LC4_'98-03_Repair_Manual.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 15, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Da lc4 640 adventure r evo i mail-a draganadventure@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Da lc4 640 adventure r evo i mail-a draganadventure@gmail.com Jesi li ga skinuo, snasao se, odgovara? Nista ne napisa, ni hvala Nego posto moze da se aplouduje sada, ubacicu jos neke osnovne KTM potrepstine Workshop Manual 4860 WP suspension Forks - viljuske 4860_MXMA_2003_D.pdf Workshop Manual 5018 WP suspension Shock absorber - amortizeri KTM_WP_rear_suspension.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo skinuo sam malopre . Nesto me sinoc zezao internet . Hvala na svemu i tebi i Banetu . Ipak korisno je ko sta ima da ovde okaci pa kada nekome treba da ne luta po netu . Pozdrav !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan OPET: Da ponudim, možda nekome treba... - set kočionih pločica (za sva tri diska) za Adv.950/990 - pipak prednje kočnice za Adv.950/990 - crash bar za Adv.950/990 - još po nešto... kontakt na PM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 26, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd ako neko ima nesto za prednju viljuski ali da je klasicna ( ne upsd ) za starije modele neka postavi . Treba prijatelju pomoc pa svaka informacija oko kolicine ulja i ostalog je potrebna . Ja sam na mom uradio pre nekoliko godina kompletan servis ali odakle mi manual stvarno neznam . Tako da pomoc potrebna !!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 26, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam se setio sta sam ja i kako radio . Moja je viljuska ista kao ona upside down ali klasicna . I posle mesec dana proucavanja , potrage za manualom po netu , puko mi film i reko pocinjem da rasturam pa sta bude ( bilo je potrebno menjanje semeninga ) . Kada sam sve rasturio i premerio ( ima jos dosta na netu dimezije svakog dela ) sve je isto kao i na klasicnoj viljusci . I kolicina ulja i posupak rasturanja . Tj. sve je isto samo je napacke . Tako sam odradio i nemam jos dan danas nikakvih problema . Jedino ako je viljuska 4860 kao upside down . POzdrav !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 26, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Evo za zadnji WP, ako neko hoće da se upusti u epizodu. WP suspension.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 22, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Decembar 22, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Auuu kakav video, ono jezerce u stenama me je ostavilo bez daha ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Decembar 22, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Auuu kakav video, ono jezerce u stenama me je ostavilo bez daha ! auuuu... sedim u tishini... jbt kakvo mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 22, 2011 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da zamislim kakvo je osveženje ući u to jezerce posle celodnevne vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 23, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan 4250km, a 3750 kilometara off-a i to kakvog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Decembar 23, 2011 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...