rusic 261 Napisano Septembar 25, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ma da, ktm, motor za radnichku klasu... gajba rogonje i gradjevinski blokovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan ma da, ktm, motor za radnichku klasu... gajba rogonje i gradjevinski blokovi... Ne razumem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2984 Napisano Septembar 26, 2009 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas krenuo na Ada Huju a zavrsio kod Rodica u Kuli... :-\ To je blizu, zar ne By premieracing, shot with V640i at 2009-09-26 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 27, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ma da, ktm, motor za radnichku klasu... gajba rogonje i gradjevinski blokovi... Ne razumem? ha-ha.. shala ? ne ide mi uz mocni ktm ovakav shtender.. nekako na gajbe piva i blokove ide neki XT od 20 godina... ili neshto slichno... ktm na neki svemirski shtender od materijala koji ne postoje josh uvek itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan To je bila zajebancija, zato smo ga i digli na rogonju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Najnoviji KTM-ov projekat kojim zele da zakorace u kraljevsku MOTOGP klasu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2984 Napisano Septembar 27, 2009 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ne nego WP u upotrebi. Onako kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 27, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Najnoviji KTM-ov projekat kojim zele da zakorace u kraljevsju MOTOGP klasu ;D ;D ;D a koferi umesto kolena u krvini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo sam na ovo zanilmjivo putovanje KTM LC4 x 3 http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=239330 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Octobar 1, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo sam na ovo zanilmjivo putovanje KTM LC4 x 3 http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=239330 Taman krenem odusevljen da citam putopis i na pola ukapiram da su pederashi...smorio sam se :-[ Evo jednog odlomka "after work we had a reward! we went to the bania and had a greate massage; we had only enough money for a massage from had to 1 cm above the anuss; I wish we had more money to get at least 2 cm lower, but still it was greate!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo sam na ovo zanilmjivo putovanje KTM LC4 x 3 http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=239330 Taman krenem odusevljen da citam putopis i na pola ukapiram da su pederashi...smorio sam se :-[ Evo jednog odlomka "after work we had a reward! we went to the bania and had a greate massage; we had only enough money for a massage from had to 1 cm above the anuss; I wish we had more money to get at least 2 cm lower, but still it was greate!" Mozda je to samo mala sala na racun KTM-ovog mekanog sedista ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 5, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je pametno pazariti ovaj model, ili kada se ukaze prilika kupiti 990. Sta je to na ovome lose, a na 990 otklonjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Octobar 5, 2009 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pusti Komi pp, on je kupio Super Enduro bas 950, mislim da ima skoro isti agregat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Octobar 6, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav pp, daj da svi cujemo u cemu je razlika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Octobar 6, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam taj agregat, na nekih je 16 000km i sve je ok, da cuknem u drvo. Ti agregati prelaze po 100 000km bez ikakvih problema, ima ih po oglasima koliko hoces. Ljudi su vozili taj motor po relijima, vozili do lokacije, odvezu reli, onda kuci sa njim, samo gume menjaju. Na 50 000km su otvorili agregat i sve je bilo u savrsenom stanju. Ti agregati znaju da trose malo ulje, znaci nekih 150-200g na hiljadu km. To mnogo zavisi i od same razrade motora, tj. ko ga i kako razradjuje, ali u svakom slucaju ne treba to da te brine. Imali su tri mane koje su sredjivane u garanciji a to su: 1. pumpa benzina zna da crkne na nekih 20-30 000km, tj. nekima je crkavala, ne znaci da ce i tebi. U Bg nije crkla ni jedna do sada. To nije nikakav problem jer imas da kupis neku koju sada svi stavljaju iz Amerike i kosta 50$. Ta se nikome nije pokvarila. Ako i negde crkne na putu nije nikakav problem da dodjes do nekog grada i stavis bilo koju jer je to pumpa koja pumpa benzin iz rezorvoara do karburatora koji je iznad dna rezervoara. Moze i flasa pa iz nje crevce ili da se napuni pun rezervoar i terati tako. 2.frajlauf je znao da crkne. To se zameni kada krene da crkava, nece samo da stane, uvek upozori. 3. semening koji odvoja ulje i vodu u vodenoj pumpi. Desavalo se da popusti i da pusti ulje u vodu, tj. rashladnu tecnost. To odmah primetis po boji tecnosti. Taj semening kosta par eur, zamenis i ne mislis. Ovo sve zavisi od slucaja do slucaja ali da kazem da su ovo najcesci kvarovi bili i to bas na prvim modelim oko 2002/2003. Kasnije toga nije bilo. Agregat kao agregat je odlican, vesanje i vise nego dobro, koci nenormalno. Mislim da ne treba mnogo brinuti. Da JA uzimam neki takav motor ja bih odmah zamenio taj semening i jednu pumpu za benzin pribavio tako da kada krenem na dalji put budem siguran. Ako se vozis po Srbiji i CG ne treba ti nista, tu uvek imas nekog ko ce ti pomoci zlu ne trebalo. Naravno uvek pogledas kako izgleda sam motor, ko ga j evozio i kako odrzavao. Neki motori su bolji sa 100 000km od nekih lose odrzavanih na 20 000km. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 6, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Koma! Evo nasao sam i Frgichov komentar vezano za 950 ADV. "Novi sa 0 km iz 2005 g u njemackoj i austriji za ko 9500-10500 eur. Stroj neusporediv sa bilo cime, kompresija agregata govori u prilog tome. Problematicna je pumpa goriva, vode, cilindar kvacila, cilindar zadnje kocnice, i jos neke sitnice. Postoje aftermarket firme koje proizvode zamjenske pumpe(facet) ili cilindar kvacila(evoluzione) i ostalo. U leru ima jako visoku turazu a u prvoj pod kvacilom preko 2000 okretaja, pozdrav" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2984 Napisano Octobar 6, 2009 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan ^ Eto odgovora. ^ Svakako je pametno pazariti bolji primerak i to je to. Ako nadjes 950 u dobrom stanju a da ti cena pase, ne razmisljaj puno. Nista 990 nije spektakularno bolji. E sad je tu nejvece pitanje karb Vs efi. Nekima je bitna potrosnja, nekima sigurnost da mogu sami da cackaju i resavaju probleme, a nekima nije bitno uopste sta je. 990efi ima problem sa odzivom gasa (jerky je na gasu) i nikako nije prijatan na dodavanju. Navikne se covek ali nije lepo. Dosta se koristi kvacilo da se ublaze ti simptomi a i treba ispostovati '2 bar warm up'. Da bi se resetovao efi, tj. da se sam nasteluje kako mu odgovara treba ostaviti motor da radi 15ak minuta u mestu. Ja to ne volim... Zakljucak, kupi bilo koji od 2004god a starije preskoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Octobar 6, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Da bi se resetovao efi, tj. da se sam nasteluje kako mu odgovara treba ostaviti motor da radi 15ak minuta u mestu. Batice, ovo su Englezi i Ameri nešto utripovali i to nema veze sa životom. Ceo problem kod Amera je druga vrsta goriva tako da od kraja 2008. imaju drugi EFI, a i kod njih kao i kod Engleza pa i Australijanaca ispada da pojedini serviseri nisu znali da aktiviraju vozila prilikom prodaje (čitaj: spavali na času) ;D Postoje dva ECU-a, u jedan se prilikom prodaje učitava softver za dati model i to ostaje nepromenljivo (ROM), sa drugim se igraš po pitanju mapiranja, recimo kod promene izduva, itd ... Ljudi učitavali softver, recimo, od SD-a u Adventure, računaju isto je to po kubikaži i sklopu, ali nije, slično nije isto. Ponavljali grešku i sa 690-ticama mislili sve iste ali nisu EFI se resetuje isključivo u servisu softverski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Octobar 6, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan treba ispostovati '2 bar warm up Ovde nema ništa čudno, ovo je poželjno za svako vozilo bilo koje vrste i bilo kog proizvođača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Octobar 7, 2009 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto upadam bez kucanja ali treba mi nekoliko podataka o performansama ktm 400EXC i 450EXC. Ako neko od upucenih moze da mi da podatke o snazi, broju obrtaja i obrtnom momentu i broju obrtaja kao i o krajnjoj brzini ova dva modela bio bih mu zahvalan. Odgovor moze ovde ili na pp. Bitno mi je samo da su tacni podaci. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 7, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovu sam morao da stavim na desktop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio jedan da mogu sam da vidim koliko ce da se kvari ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio jedan da mogu sam da vidim koliko ce da se kvari ;D Pa sto SM sto ne uze R? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio jedan da mogu sam da vidim koliko ce da se kvari ;D Pa sto SM sto ne uze R? zato sto sa R ne mogu da se spustim niz stepenice! ;D tj mogu al mi se ne ispravljaju felne posle ko da su pogodili kako vozim jer sam trailer pogledao tek posle kupovine motora i drugar mi rece pa jbt ovi ako da su tebe snimali ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...