Simon69 674 Napisano Decembar 7, 2014 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratim malo na "malog" twin-a, evo i karakteristika: http://www.ktm.com/travel/1050-adventure-eu/highlights.html#.VIS9L2dQTtA A ne smemo zaboraviti ni najboljeg: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Decembar 15, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, Ko od vas ima 620 LC4 i kakva su iskustva sa istim? Nešto ovih dana razmišljam o nekoj kombinaciji, pa bih voleo da čujem iskustva iz prve ruke. Konkretan primerak: http://www.polovniautomobili.com/oglas4749678/ktm_gs_620_ra/ Unapred zahvalan na svakoj informaciji. (može i preko pp) Pozdrav, Miloš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 15, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Koloko znam u toj godini nema tog modela mislim da je ovaj izmedju 95 i 97. Po meni se taj agregat nije proslavio. I pojaka je cena za tako star motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Decembar 15, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Koloko znam u toj godini nema tog modela mislim da je ovaj izmedju 95 i 97. Po meni se taj agregat nije proslavio. I pojaka je cena za tako star motor Tako se i meni čini, bar što se cene tiče. Po mojoj proceni sve preko 1500 eur deluje previše. No svako ceni svoga konja, pa tu ne treba komentarisati previše... Takođe, ni ja ga nisam pronašao medju modelima po godištu, pa rekoh ajde možda neko drugi ima više informacija. Drugo, vlasnik mi tvrdi da fabrički nema km sat, a ja sam na netu pronalazio modele koji imaju. Tako da već u startu imam nekih sumnji o konkretnom primerku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Decembar 16, 2014 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo sveze od juce, orange slike... Jel to na izduvnoj grani katalizator ? Kompezator buke, zbog pravilnika o buci na takmicarskim stazama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Decembar 16, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, Ko od vas ima 620 LC4 i kakva su iskustva sa istim? Nešto ovih dana razmišljam o nekoj kombinaciji, pa bih voleo da čujem iskustva iz prve ruke. Konkretan primerak: http://www.polovniautomobili.com/oglas4749678/ktm_gs_620_ra/ Unapred zahvalan na svakoj informaciji. (može i preko pp) Pozdrav, Miloš Godiste svakako nije 99' , pre da je 95',medjutim taj tip agregata je bas bas dobar, po meni najbolji LC4 od 609-625 ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6447 Napisano Decembar 16, 2014 Enduraš, 6401 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ipak da ides na lc4 640, vaze za pouzdanije ? Ipak razmisli da li ti treba veliki jednocilindras bez anlasera (narocito ktm) za voznju koju ti volis.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 16, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ispruzi se za moj motor i vozi se kao covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Decembar 16, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ipak da ides na lc4 640, vaze za pouzdanije ? Ipak razmisli da li ti treba veliki jednocilindras bez anlasera (narocito ktm) za voznju koju ti volis.... Aco, mudro zboriš. @ gavrolini - Hoćeš da me navučeš na tanak led? Verovatno bi to bio odličan izbor ali ako se rešim da pređem na cvaje, krećem prvo od 125cc EXC, pa onda možemo da pričamo od 250cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 16, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde,ajde, nemoj biti zena :-) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Decembar 16, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Imaš od mene plus za komentar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Decembar 17, 2014 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je samo godiste diskutabilno a ostalo je ok, i ima ih bez sata. Mozda je u stranoj saobracajnoj pisala godina prve registracije .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 17, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Sat je nebitan jer ni na jednom enduro motoru sajla ne prezivi dugo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Decembar 17, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno. Pogledaću motor ako me put navede ka Valjevu, ali mislim da mu je cena zaista visoka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 6, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan KaTeeMdžije, da nema neko 320mm disk da mu se vuče negde po garaži . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 6, 2015 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 14, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo 625SXC, a na agregatu pise LC4? Nisam do sada nailazio na taj model, zna li ko nesto o njemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 14, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Agregat je klasican lc4 625 a oznaka modela je verovatno za americko trziste ili tako nesro. Uglavnom klasican soft enduro ktm. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Januar 14, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa, pre par dana sam sebi kupio SXF250 (mator sam za paketić, pa taman za NG ) Hidraulično kvačilo ne odvaja dobro, tj. pa prilikom zaustavljanja mi se motor ugasi dok je u brzini. Za početak bi promenio ulje, a ovo je jedino hidraulično mineralno ulje koje sam našao, može li? Ako to ne uspe, ima li ko iskustva šta da čačakam prčkam da rešim navedeni problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 14, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je magura a verujem da jeste onda mora specijalno ulje. Neki dragon(zmaj) e sad dali je green, blue ili koji vec se ne secam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 14, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan @VladaSD : 625SXC je klasičan 640 LC4 sa drugačijom opremom (inače LC4 640 ima 625ccm), samo što u SXC paketu imaš pumper karburator (sličan onom koji imaš na XR-u) za razliku od vakumskog na običnoj 640tki. Trebalo bi da postoji i neka razlika u ogibljenju ali za to nisam siguran. @Gavrolini: Mikijev SM je 625SXC ako se ne varam. @Zlacjani: beše neka tema od pre par godina o mineralnom ulju za magurino kvačilo, mislim da je sumirano da može bilo koje mineralno... u nekim slučajevima i ulje za bebe radi posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Januar 14, 2015 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Magura Royal Blood, isto je kao i za bicikle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 14, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste 625 samo nisam siguran da li je sxc ili fabricka sm varijanta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Januar 14, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Magura Royal Blood, isto je kao i za bicikle. to je onda to, bitno je da je hidraulično mineralno ulje, a ne ulje za kočnice tipa DOT 4.0 DOT 5.1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JovanovicZMaja 30 Napisano Januar 29, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko template side sticker-a za lc4 640 supermoto? 2006 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...