O l e g 118 Napisano Maj 25, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ispred hotela u Omsku, sretnem Finca koji je krenuo za Bajkal. Presao 4000 km za 6 dana. Zanimljivo resenje za alat, napravio covek od vodovodne cevi, i zakacio umesto suvozacevog fudastera.... A u blizini jos jedan KTM... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 313 Napisano Maj 25, 2012 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Ima i kul obrve tako sam i ja na kinezu napravio samo sto izgleda kao auspuh O da ktm je bio veoma popularan u ona srecna vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 25, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ispred hotela u Omsku, sretnem Finca koji je krenuo za Bajkal. Presao 4000 km za 6 dana. Pravi motor za pravo putovanje . Nagradno pitanje " koje ima gume ? " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Maj 26, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da, bas te... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 313 Napisano Maj 26, 2012 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan I koliko km traju te gume? Ja sam sa Dunlop Trailmax za sada presao oko 13000 i sara je (recimo) oko 3mm. Nego, ktm lc4, koliko srče taj čorbe? Videh da mu obrtomeri idu do 10000 pa kontam da radi na vecim obrtajima u odnosu na japance (xt, xr, xl) ili se varam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Maj 26, 2012 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za enduro, ali SM LC4 sa suvozačicom i agresivnijom vožnjom troši oko 6l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 313 Napisano Maj 26, 2012 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan onda je isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheNurse 12 Napisano Jul 5, 2012 U prolazu, 65 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM 400 Prijavi odgovor kao problematičan ekipa treba pomoc hitno!!!! gde da nabavim kondenzator za spravu 10000 mikrofarada 24 ili plafon 30V??? unapred puno zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 5, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Druze nisam te ni rec razumeo, ali znam k prodaje elektroniku, pa mozda imaju: http://www.mikroprinc.com/proizvodi/pasivne-elektronske-komponente/kondenzatori/index.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheNurse 12 Napisano Jul 7, 2012 U prolazu, 65 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM 400 Prijavi odgovor kao problematičan Druze nisam te ni rec razumeo, ali znam k prodaje elektroniku, pa mozda imaju: http://www.mikroprin...atori/index.php sudeci po linku ipak si me razumeo , vozim hard enduro motor nema akumulator, ima namotaje, regler i taj kondenzator, koji je kod mene izgleda pokojni... treba jos sa jednim elektricarem da vidim ali izgleda je to problem, ovi na tvom linku su za kola na motor ide jaci, ali hvala u svakom slucaju... POZZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Jul 7, 2012 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan kod mene nema kondezatora,skinut je,a zašta služi? šta kaže majstor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheNurse 12 Napisano Jul 9, 2012 U prolazu, 65 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM 400 Prijavi odgovor kao problematičan kod mene nema kondezatora,skinut je,a zašta služi? šta kaže majstor? javim ti koliko sutra danas mu teram moped, rekao mi je sta god da je napravice da sljaka... ludi elektricari naprave sta hoces... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheNurse 12 Napisano Jul 9, 2012 U prolazu, 65 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM 400 Prijavi odgovor kao problematičan kod mene nema kondezatora,skinut je,a zašta služi? šta kaže majstor? javim ti koliko sutra danas mu teram moped, rekao mi je sta god da je napravice da sljaka... ludi elektricari naprave sta hoces... evo ovako, radi kondenzator i sluzi za stabilizaciju napona ako sam dobro razumeo posto na nasim masinama nije jednosmerna nego naizmenicna struja, pa regler zajedno sa tim kondenzatorom stabilizuje napon i glupo receno posto se ne kuzim u struju otprilike glume akumulator, jer na takvim motorima zavisno koliko das gas varira i jacina struje, a ove dve stvarcice sluze da potrosaci, u ovom slucaju sijalice, ne pokazuju to nego rade ujednaceno tj uvek na istom naponu... jbt al` sam ti objasnio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Jul 9, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan kod mene nema kondezatora,skinut je,a zašta služi? šta kaže majstor? Glumi akumulator u slucaju da ga nemas. Ako imas ispravan akumulator kondenzator je nepotreban! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Jul 9, 2012 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan kod mene nema kondezatora,skinut je,a zašta služi? šta kaže majstor? Glumi akumulator u slucaju da ga nemas. Ako imas ispravan akumulator kondenzator je nepotreban! Ove mašine (LC4-400)nemaju akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Jul 10, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan kod mene nema kondezatora,skinut je,a zašta služi? šta kaže majstor? Glumi akumulator u slucaju da ga nemas. Ako imas ispravan akumulator kondenzator je nepotreban! Ove mašine (LC4-400)nemaju akumulator. Onda bi ga trebao imati. Premjeri napon u svim rasponima obrtaja. Mora da imas velike oscilacije. ...kod vecine motora krepa regler ako nemas spojen akumulator ili kondenzator. Kod tvog to izgleda nije slucaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Jul 10, 2012 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan kod mene nema kondezatora,skinut je,a zašta služi? šta kaže majstor? Glumi akumulator u slucaju da ga nemas. Ako imas ispravan akumulator kondenzator je nepotreban! Ove mašine (LC4-400)nemaju akumulator. Onda bi ga trebao imati. Premjeri napon u svim rasponima obrtaja. Mora da imas velike oscilacije. ...kod vecine motora krepa regler ako nemas spojen akumulator ili kondenzator. Kod tvog to izgleda nije slucaj. uopšte nepostoji akumulator niti je ikada postojao... KTM je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan kod mene nema kondezatora,skinut je,a zašta služi? šta kaže majstor? Glumi akumulator u slucaju da ga nemas. Ako imas ispravan akumulator kondenzator je nepotreban! Ove mašine (LC4-400)nemaju akumulator. Onda bi ga trebao imati. Premjeri napon u svim rasponima obrtaja. Mora da imas velike oscilacije. ...kod vecine motora krepa regler ako nemas spojen akumulator ili kondenzator. Kod tvog to izgleda nije slucaj. uopšte nepostoji akumulator niti je ikada postojao... KTM je to Shvatio sam za akumulator, kazem onda bi trebao imati kondenzator radi stabilizacije napona! ...premjeri napon u razlicitim okretajima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Jul 11, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi regleri kondenzatori i bakraci, samo sa namotaja direkno vezi zice hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheNurse 12 Napisano Jul 11, 2012 U prolazu, 65 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM 400 Prijavi odgovor kao problematičan kod mene nema kondezatora,skinut je,a zašta služi? šta kaže majstor? Glumi akumulator u slucaju da ga nemas. Ako imas ispravan akumulator kondenzator je nepotreban! Ove mašine (LC4-400)nemaju akumulator. Onda bi ga trebao imati. Premjeri napon u svim rasponima obrtaja. Mora da imas velike oscilacije. ...kod vecine motora krepa regler ako nemas spojen akumulator ili kondenzator. Kod tvog to izgleda nije slucaj. uopšte nepostoji akumulator niti je ikada postojao... KTM je to Shvatio sam za akumulator, kazem onda bi trebao imati kondenzator radi stabilizacije napona! ...premjeri napon u razlicitim okretajima! kondenzator ti je 10000 mikrofarada i 25 V, potrazi preko nekog elektricara, bez njega nemas stabilan napon, a to moze da ti spali instalaciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Kojic 0 Napisano Jul 14, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki auspuh za sm690? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jul 21, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Promenio sam tabor pa pratim temu!!! THE FUTURE IS ORANGE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Jul 21, 2012 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čestitamoooooo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 21, 2012 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan I to odmah prvo pa musko! 950ADV, svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Jul 21, 2012 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Znaci za decake, 950! Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...