Jump to content

Moto Zajednica

zuti prsluci

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 365 postova
  • Motocikl: Ferdinand

Da napišem neka zapažanja iz jučerašnje vožnje.

Na povratku sa vožnje po Fruškoj Gori smo obukli prsluke. Bila sam ubeđena da smo sada mnogo uočljiviji. Koliko sam samo pogrešila. Pošto imam kofer iza leđa, reflektujuće površine su bile sakrivene sa njim.

Razmišljam da bi bilo dobro da našijem na prsluk još jednu liniju reflektujuće površine u gornjem delu prsluka.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12485 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Ih kakvi ste, Katerina priča o povećanoj sigurnosti a vi ste neozbiljni :D

Kato i ja sam razmišljao o tome, s' tim da je moj kofer još veći. Možda da odšijemo one svetleće trake i prišijemo ih mnogo više?

• Svrati ponekad, 365 postova
  • Motocikl: Ferdinand

Ja ću verovatno kupiti još jedan ko kineza, skinuti sa njega trake i prišiti na ove koje nosimo. Nisam sigurna kako bi se ponašao materijal da krenem da odšivam.

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

@Arakis

nije tvoj problem u velikom koferu nego ne daš ženi da jede leba pa se jadna ne vidi na motoru!

@katerina

samo ti odšivaj i prišivaj. Sedela sam kraj prozora, šila sam. Pitali me oficiri čija sam. Tra la la lala la...

@abby

ofarbaj ti koferče u nešto šareno i svetleće dok katerina ne izhekla svetleći milje za kofer

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

evo dole na slici vidi se razlika. onaj sto svetli kao novogodisnja jelka je moj junior - kochaMladji. prsluk koji on nosi dobio sam iz engleske od sestre koja tamo zivi i za razliku od ovih nasih reflektujuce trake su vertikalno postavljene a pri tome u sredini pise: Be safe. poslala samo jedan primerak onako uz put kad je cula da i on vozi bike.

6eoKn_sta60148ua8.jpg

ja sam taj problem kod mene donekle resio tako sto sam ovde u bg u "uradi sam" kupio reflektujuce trake za jogging. postoji velika koja je namenjena da se stavi oko prsa, horizontalno ili ukoso preko ramena i nju drzim na koferu. takodje, postoje i male koje se navuku na nadlakticu. i to je dosta vidljivije nego sto su ovi prsluci koji se mogu naci kod nas na trzistu.

• Drug član, 3087 postova

Ове рефлектујуће траке интересују и мене, тј. има ли то да се пазари "на метар", да се не зезам и купујем неколико прслучића или чега већ и одатле скидам те траке. Дакле, дајте људи неке адресе по Србији - има интересовања.

• Svrati ponekad, 203 postova
  • Motocikl: honda cbf 500

Ове рефлектујуће траке интересују и мене, тј. има ли то да се пазари "на метар", да се не зезам и купујем неколико прслучића или чега већ и одатле скидам те траке. Дакле, дајте људи неке адресе по Србији - има интересовања.

ima u beogradu u dve radnje. jedna je u ulici kralja petra, a radnja se zove derma, a druga je u produzetku, t.j u dubrovackoj ulici ali ne znam kako se zove radnja. na coshku je, velika i neugledna. prodaju sve shto je potrebno majtorima obucarima i shnajderima. tu sam ih ja skoro videla. cenu ne znam, ali cim prodjem tuda svraticu, pa vam javljam cenu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja