katerina 118 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Da napišem neka zapažanja iz jučerašnje vožnje. Na povratku sa vožnje po Fruškoj Gori smo obukli prsluke. Bila sam ubeđena da smo sada mnogo uočljiviji. Koliko sam samo pogrešila. Pošto imam kofer iza leđa, reflektujuće površine su bile sakrivene sa njim. Razmišljam da bi bilo dobro da našijem na prsluk još jednu liniju reflektujuće površine u gornjem delu prsluka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2045 Napisano Jul 20, 2009 Teoreticar ..., 12118 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ili da nasijes reflektujucu povrsinu na kofer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Jul 20, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Navuci prsluk na kofer !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6517 Napisano Jul 20, 2009 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ih kakvi ste, Katerina priča o povećanoj sigurnosti a vi ste neozbiljni Kato i ja sam razmišljao o tome, s' tim da je moj kofer još veći. Možda da odšijemo one svetleće trake i prišijemo ih mnogo više? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću verovatno kupiti još jedan ko kineza, skinuti sa njega trake i prišiti na ove koje nosimo. Nisam sigurna kako bi se ponašao materijal da krenem da odšivam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 17 Napisano Jul 20, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis nije tvoj problem u velikom koferu nego ne daš ženi da jede leba pa se jadna ne vidi na motoru! @katerina samo ti odšivaj i prišivaj. Sedela sam kraj prozora, šila sam. Pitali me oficiri čija sam. Tra la la lala la... @abby ofarbaj ti koferče u nešto šareno i svetleće dok katerina ne izhekla svetleći milje za kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 17 Napisano Jul 20, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Zar vi nemate šustikle za motor? Svašta, baš niste IN ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Jul 21, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan evo dole na slici vidi se razlika. onaj sto svetli kao novogodisnja jelka je moj junior - kochaMladji. prsluk koji on nosi dobio sam iz engleske od sestre koja tamo zivi i za razliku od ovih nasih reflektujuce trake su vertikalno postavljene a pri tome u sredini pise: Be safe. poslala samo jedan primerak onako uz put kad je cula da i on vozi bike. ja sam taj problem kod mene donekle resio tako sto sam ovde u bg u "uradi sam" kupio reflektujuce trake za jogging. postoji velika koja je namenjena da se stavi oko prsa, horizontalno ili ukoso preko ramena i nju drzim na koferu. takodje, postoje i male koje se navuku na nadlakticu. i to je dosta vidljivije nego sto su ovi prsluci koji se mogu naci kod nas na trzistu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 21, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ове рефлектујуће траке интересују и мене, тј. има ли то да се пазари "на метар", да се не зезам и купујем неколико прслучића или чега већ и одатле скидам те траке. Дакле, дајте људи неке адресе по Србији - има интересовања. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ове рефлектујуће траке интересују и мене, тј. има ли то да се пазари "на метар", да се не зезам и купујем неколико прслучића или чега већ и одатле скидам те траке. Дакле, дајте људи неке адресе по Србији - има интересовања. ima u beogradu u dve radnje. jedna je u ulici kralja petra, a radnja se zove derma, a druga je u produzetku, t.j u dubrovackoj ulici ali ne znam kako se zove radnja. na coshku je, velika i neugledna. prodaju sve shto je potrebno majtorima obucarima i shnajderima. tu sam ih ja skoro videla. cenu ne znam, ali cim prodjem tuda svraticu, pa vam javljam cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 21, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Фала ви Шмизло! Знам обе где су. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...