katerina 118 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Pejzaži su nestvarno lepi Prva tačka nam je bio manastir Krušedol a potom ponovo vožnjica I odlazak do tornja. Ovde se leče ljute rane uboda ose. Nije čika doktor ništa kriv. Hansaplast u spreju ima i antiseptička dejstva pa pre nego što se osuši i stvori film peeeeeeeečeeeeeeeeeeeee. I naravno vodokovac ranjeni toranj - za njega nismo imali dosta spreja da ga popravimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jul 20, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Katerina, majstor si za putopise! Uzivam da citam tvoje tekstove. Fibra, slike su ti fantasticne, narocito prvi deo slika, pejzazi Fruske gore sa oblacima. Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Slavna istorija, sa pomalo zaboravljenim spomenicima Trojica krosera su nas isprepadala iskočivši iz šume i pobegli u nepoznatom pravcu prije nego što smo se domogli fotoaparata i ovekovečili ovaj renutak. Na vrhu Iriškog venca, tankovanje i mini odmor bez skidanja kaciga vidikovac gde se Novi Sad vidi kao na dlanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Fibra, slike su ti fantasticne, narocito prvi deo slika, pejzazi Fruske gore sa oblacima. Svaka cast. Hvala Lalajko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne slike i odlicna voznja! I ekipa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abby 21 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Subotica Motocikl: šerpa plav, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan @ Severian More bit Arakis dr, al medicine sigurno nije. Meni se čini daje on tebe popravljao s kontakt sprejem il nekim lakom za zaštitu štampanih ploča. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jul 20, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slike su vam mnogo dobre! Sutra ih pokazujem svojim "saradnicima" na poslu (da, da, nisu drugari sa posla) da budu ljubomorni, posto sam odustao od obljasnjavanja da je voznja motora uzivanje, a ne dokazivanje. Bar za mene. Neka crknu od ljubomore! ;D @ Fibra Drago mi je da si vratio slike, odlicne su! @ Katerina & Abby Jedva cekam da uzmete neki enduro! Osecate li neke posledice pada sada kada se sve ohladilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Opet par kilometar vožnje, pa vidikovac Neke je mrzelo skidati i kacigu Ko hoće lepe slike mora i da se potrudi i opet na put. Oni koji su snimali put dobiće nešto ovako petnaest minuta vožnje pa pauza ( teta iz GPS se stalno nešto preračunavala ) Stižemo u Vrdnik. Sada smo već gladni, ali ipak jednoglasno odlučjemo da ćemo prvo posetiti manastir Ravanicu. Naravno i ovde stižemo na kršteenje. Mir koji vlada se nemože opisati. Davne 1566 godine neimari su se potrudili da naprave nešto ovako lepo. I današnje generacije se trude da narednim generacijama ostave ovu lepotu. Cvet iz dvorišta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jul 20, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan U bre Katerina, ovo si ti snimila?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abby 21 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Subotica Motocikl: šerpa plav, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan @ PeterPan Ma mi smo OK, još se nismo ¨oladili¨ , al ne kukaju Arakis, Fibra, i Joška - čovek s pobesnelim TA, pa pretpostavljam da su i oni OK! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6738 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Uh, kako nam je zao sto nismo bili sa vama Neka, ima Fruska gora jos koji deo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan @ Fibra Drago mi je da si vratio slike, odlicne su! Hvala druze. A zahvaljujuci tvojoj dragoj imamo lepe slike u toku voznje. @ Katerina & Abby Jedva cekam da uzmete neki enduro! Osecate li neke posledice pada sada kada se sve ohladilo? Bas komentarisem sa devojkom slike... covek je velik za motor koji vozi. Enduraca bi mu mnogo polje pristajala, a i nebi ga ogranicavala na asvalt. @Kaca Ova cvetna fotka je odlicna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Glad pritišće, pa se napušta manastir i šalje Severiana u izvidnicu gde mi gladna brigada napokon mogla jesti. Mala kafanica i taman kad smo se svi parkirali, domaćina uhvalila panika - nema dosta hrane za sve nas :o. Nismo mi tako velike izelice!!! I poslao nas u žutu kafanu. Dođete do ove fontanice,i pratite putokaz za roštil. Ne silazimo ni sa motora dok Žuža i Goca ne proveraju da li imaju dovoljno hrane za nas. Imaju. Jupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pohvalama, drago mi je da vam se dopada. nastavak nemogu da pišem bez večere. Shvatićete uskoro i zašto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 20, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pohvalama, drago mi je da vam se dopada. Dopada, nego šta! I ja volim da čitam tvoje tekstove.... stvarno znaš lepo da pišeš.... nastavak nemogu da pišem bez večere. Shvatićete uskoro i zašto. ;D Sad će slike kloooope... znam, znam .. i meni već voda ide na usta. Danas sam samo jednom jeo, nisam stizao. Sad i mene stisla glad. Idem da napravim inventar u frižideru, a nakon toga će verovatno osvanuti neki novi post u ovoj temi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Brzo su se spojili stolovi. Goga uživa u svakom zalogaju dok Jager tužno gleda u prazan deo stola gde još ničeg nema ali ubrzo je ispravljena i ova nepravda Joška i Žuža Pogled na kafanu i odosmo mi dalje Obožavam vožnju kroz šumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan I sada dolazi neplanirani deo priče. Svi smo bili toliko sretni što je period monsunskih kiša prošao, i asfalt u našim ulicama se osušio, da smo zaboravili da priroda ima svoje zakone. Nakon obilnih padavina koje su trajale danima, sitnije čestice zemlje i gline su se isprale i ostao je samo sipar u vododerinama. Kada smo jednom ušli u njih, jedini izlaz je bio dole. Fotografija iz ovog dela nemam. U jednom momentu smo skliznuli i kako sam se čvrsto držalala za Vladu prosto sam nastavila da klizim sa motora za njim. Bolje rečeno na njega. Oprema je odradila svoj posao na najbolji mogući način. Vlado je imao kompletnu opremu na sebi sa protektorima. Ja sam imala na sebi jaknu sa protektorima, rukavice i kacigu i moto pantalone u koferu jer mi je bilo vruće (ćurka). Za ovih 10 godina braka, uvek sam se trudila da budem dobra kuvarica i lepo nahranim muža. Ovo se pokazalo kao jeko dobro, bio je meka podloga na koju sam pala ;D. Udarila sam samo nogu na motor kada sam padala. Da sam imala protektore ni to ne bi bilo. Mnogo više sam se uplašila, nego što smo se udarili. Mnogo hvala svima što su nam pomogli i ustati, a posle i podići motor. Momci su nastavili da se polako spuštaju motorima, a mi smo polako pešice. Petika i Joška su se vratili da nas odnesu dole. Hvala, tada mi je bila baš potrebna šetnja da malo dođem sebi. Na sledećem pogodnom mestu za stajanje svi smo se malo odmorili i sabirali doživljaje. Ovim putem dole ... hmm Odluku šta dalje odlažemo još malo i odmaramo se sa pogledom na Srem i šire. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak puta prema dole smo odlučile da bar malo olakšamo muževima i sišle smo peške. Uz prepričavanje doživljaja iz detinjstva ni silazak nije bio tako težak, a nije ni dugo trajao. Sve u svemu 5 km off-a. Na polovini silaza nailazimo na tragove još dva pada. Kažu skoro istovremeno su pali i Arakis i Fibra. I oni viču da su dobro, motori u voznom stanju. Idemo dalje. Na početku sela i kraju asfalta stajemo da se odmorimo, i krećemo dalje. Joška nas vode do izvora vode. Utrapim Vladi aparat, ajde molim te slikaj. Noge mi drhte od pešačenja. Pa prijatna vožnja do kafanice na Dunavu. Sedimo pored vode, pijuckamo kafu, gledamo zalazak sunaca, brodove koji plove i ujedaju nas komarci. Motori su isto tako žedni, ali pošto ne konzumiraju domaću kafu, potražili smo i za njih adekvatan energetski napitak na lokalnoj benzinskoj pumpi. Momci su proveravali i pritisak u gumama. Iz neobjašnjivih razloga otkazuje ćopak i Joškin transalp, odjednom pada i Joška za njim. Joška kako noga? Samo smo se pogledali, i krenuli svi vaditi prsluke iz kofera, rančeva... Tada je Boris primetio da nam se reflekujuće trake ne vide od kofera. Prvom prilikom našivamo na njih gore još jedan red trka. Opraštamo se sa Arakisom, Gocom, Fibrom, Severianom, oni odlaze za Beograd a mi za Novi Sad. Na starom mestu u NS se opraštamo sa Joškom, Žužom, Petikom i Melindom. Jedna cigara i krećemo. I još jedan maler. Petiki ispada kaciga. Melinda je uspela pronaći slomljeni deo vizira. Nadam se da ste uspeli da je popravite. Nastavljamo dalje ali sada već stvarno maksimalno oprezni. Auto put, pa kući. U jednom momentu nam Boris javlja da stanemo na pumpu. Nema Jagera. Dobro je samo mu je jako hladno pa je stao na parking da obuče kišnjak. I dok tako stojimo i čekamo ih, Borisu ispadne kaciga i ogrebe vizir. Ne možemo da verujemo. Krug se zatvorio. Dolaze Jager i Goga, sedamo na motore i kući. Na ulazu u Suboticu nas sačeka spuštena rampa. Stali i gledamo , nigde voza na vidiku. Otpravnik se sažalio na nas i podigao rampu da prođemo, pa je ponovo spustio. Na Molovoj pumpi se pozdravljamo i svako svojoj kući. I tako se završio jedan maleriozan dan u kome smo se fantastično proveli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 20, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan samo jedan komentar - prelepo ... slike su fenomenalne i na njima se vidi koliko vam je dobro bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Melinda 97 Napisano Jul 21, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze. A zahvaljujuci tvojoj dragoj imamo lepe slike u toku voznje. Hvala! Trudila sam se maksimalno preko Peterovih ramena i vizira da napravim sto bolje fotografije. Lepo je bilo druziti se sa vama! Mogli bi svaki vikend ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jul 21, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan I tako se završio jedan maleriozan dan u kome smo se fantastično proveli. Lepo receno. Kamo srece da nam uvek u zivotu ovako maleri ne mogu nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jul 21, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan @ Katerina: Hvala na pitanju,noga ce biti dobro.Bas imam "lepu" rupcagu na cevanici,sada vec mnogo manje pece.Prezivecu ;D Hvala vam svima sto ste me utesili,bas mi nije bilo svejedno sto ste zbog mene upali u ovakvu avanturu. Siguran sam da ce ovaj dan ostati mnogima kao nezaboravan. A kada cemo ponovo?(bez offroad-a!) -zavisi od vas.Kazite kada da idemo,i resena stvar.Ostalo je jos mnogo toga da se vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6133 Napisano Jul 21, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Društvo je stvarno bilo za svaku pohvalu čim nas ovi maleri nisu ubedačili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 21, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima sto ste me utesili,bas mi nije bilo svejedno sto ste zbog mene upali u ovakvu avanturu. Siguran sam da ce ovaj dan ostati mnogima kao nezaboravan. Ma hajde, molim te, bilo je više nego sjajno. A da će ostati nezaboravno, bogami hoće Toliko malera u jednom danu se ne vidi baš svaki dan. No, važno da se sve lepo završilo. A kada cemo ponovo?(bez offroad-a!) -zavisi od vas.Kazite kada da idemo,i resena stvar.Ostalo je jos mnogo toga da se vidi. Paaa..., recimo .... U NEDELJU? ;D Društvo je stvarno bilo za svaku pohvalu čim nas ovi maleri nisu ubedačili Ja sam bio jedan od retkih u grupi koji nije imao ni jedan veći maler (kuc...kuc, da ne čuje zlo ) ali ovu ekipu ovakve sitnarije baš i ne mogu da bace u bedak Svakim susretom sam sve srećniji što sam vas upoznao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6133 Napisano Jul 21, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...ova slika mi je ulepšala dan ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...