dcNiko 157 Napisano Decembar 4, 2006 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam skinuo akumulator sa motora i parkirao ga do proleæa, posle nedelju dana kada sam hteo da ga ubacim u 5-tu brzinu i provrtim toèak jedino je hteo u prvu brzinu, od 2-ge pa naviše nikako. Ima li neko ideju šta je u pitanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jackpot 0 Napisano Decembar 4, 2006 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan A koji je motocikl?Verovatno je nesto oko selektora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Decembar 4, 2006 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Ninja 250R, 2005. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Decembar 4, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Ninja 250R' date=' 2005.[/quote']Imao sam taj motor i isti "problem". Kada je izgasen motor, mjenjac mozes ubaciti samo u ler i u prvu brzinu. Ovaj motorcikl se na gurku pali u prvoj a ne kao vecina motora u drugoj. Ne znam zasto je to tako ali zanm da je to na tom motoru potpuno normalno, bez brige :wink: Jesi li ga uvezao iz Amerike? Posto se on odavno ne pravi za nasa trzista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Decembar 4, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Ninja 250R' date=' 2005.[/quote'] Okaci sliku svog motora, ako ti nije problem, bas me interesuje kako izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Decembar 5, 2006 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan OK baš sam se utripovao šta je sad, taèno hoæe samo u ler i u prvu kad je ugašen, možda je to neka mera sigurnosti ko bi ga znao. Pa ne znam da li da ga palim preko zime mislio sam samo da provrtim povremeno toèak ali to neæu moæi. Ako sipam ulje u otvor sveæice koliko da sipam zna li ko? Uvezen je iz Amerike ove sezone. Evil_Zo kakva su tvoja iskustva sa ovim modelom, mane-vrline i ima li delova ako ne daj bože zatreba pošto se ne pravi za naše tržište. On se pravi od '88 valjda i isti su valjda delovi kao i za GPX250R tako da se nadam da veæina stvari paše i od starijih modela. Evo slika ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Decembar 5, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kada je izgasen motor' date=' mjenjac mozes ubaciti samo u ler i u prvu brzinu. [/quote'] Kod mog GPZ-a je isto tako . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Decembar 5, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan OK baš sam se utripovao šta je sad' date=' taèno hoæe samo u ler i u prvu kad je ugašen, možda je to neka mera sigurnosti ko bi ga znao. Pa ne znam da li da ga palim preko zime mislio sam samo da provrtim povremeno toèak ali to neæu moæi. Ako sipam ulje u otvor sveæice koliko da sipam zna li ko? Uvezen je iz Amerike ove sezone. Evil_Zo kakva su tvoja iskustva sa ovim modelom, mane-vrline i ima li delova ako ne daj bože zatreba pošto se ne pravi za naše tržište. On se pravi od '88 valjda i isti su valjda delovi kao i za GPX250R tako da se nadam da veæina stvari paše i od starijih modela. Evo slika ... [img']http://www.bjbikers.com/forum/album_pic.php?pic_id=1868[/img] Motor ti je prelijep! :kul: Cuvaj ga kao oci u glavi! Ako ga budes redovno servisirao po User manualu, nadzivjece te! Jako dobar motorin, jako brz za svoji kubikazu, izuzetno okretan, jako lagan, ma milina za voziti. Uzmi pa ga jednom u dvije nedjelje upali, neka radi do radne temperature, a bilo bi dobro da ga malo provrtis oko garaze, a ako ne to onda ga pomjeri s mjesta zbog guma. Koliko vidim ovo tvoje je skoro novo, tako da sto se tice ozbiljnijih popravki i intervencija, toga nece biti jos dugo dugo vremena. Samo servisiraj po User manualu i uzivaj! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2735 Napisano Decembar 5, 2006 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Bruka lep motor ! Koliko moze max da ide od prilike ??? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Decembar 5, 2006 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Po statistici sa interneta od 160 do 185 km/h svugde piše razlièito, mada ga ja vozim laganica. U saobraæajnoj piše 30KW mada mislim da ima malo manje, 2cilindra(twin) sa 8V i 2 izduva. Ima 137kg. bez goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Decembar 5, 2006 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Neki modeli Kawasakija imaju sklop u menjacu koji nedozvoljava da se iz lera ubaci u drugu brzinu, jedini nacin je da se zavrti tocak i tada da se povuce poluga menjaca. KLE je tipican primerak a Z 750 vec moze da ide direktno u drugu. Zasto je to tako neznam ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Decembar 5, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Po statistici sa interneta od 160 do 185 km/h svugde piše razlièito' date=' mada ga ja vozim laganica. U saobraæajnoj piše 30KW mada mislim da ima malo manje, 2cilindra(twin) sa 8V i 2 izduva. Ima 137kg. bez goriva.[/quote']Ja sam ga vozio 170 bez problema. Meni je u saobracajnoj pisalo 44 kW :? Motor ima 8 ventila, dvije bregaste i vrti se u 18000 obrtaja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Decembar 5, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan U 18000 obrtaja :shock: , dobro zvuci za 4t 250-icu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Decembar 5, 2006 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Z750, 2004- ne moze u drugu dok je ugasen. Samo ler i prva. To je ocigledno tako napravljeno. KLR koliko me secanje pamti je mogao da prodje svih 5, ali je on 96to godiste bio. Tj. jos uvek je, ali ne u mojoj garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 6, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ne, boj se, to je za Kawu normalno. Ni moj nece u drugu kad je ugasen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Decembar 6, 2006 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, moj motor ide do 6. i nazad ugasen, bez problema.... dcNiko, jel se tebi ugasio motor na raskrsnici Takovske i Lole Ribara pre par meseci, pa si imao problem da upalis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Decembar 6, 2006 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Jeste,blam me i da kažem šta je bilo recimo da sam prekinuo dotok goriva iz gluposti kad sam ga parkirao i zaboravio da vratim prekidaè tako da nije imao dotoka, pamet za sledeæi put, ima vremena nauèiæu,vozim motocikl tek mesec dana pre toga sam imao skuter... SCI ili neko drugi ko je vozio - kakav je kawasaki EN 500, mane-vrline, svidja mi se na oko, možda to bude moj sledeæi izbor ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Decembar 6, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Koliko te je kostao, sve sa prevozom,carinom i ostalim troskovima....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Decembar 7, 2006 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Skuter Gilera Runner 2004. koji je bi o u stvarno extra stanju + 1500€ + registracija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Decembar 10, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Skuter Gilera Runner 2004. koji je bi o u stvarno extra stanju + 1500€ + registracija.= ohoho para. Za ohoho motor :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...