perisicboro 262 Napisano Jul 6, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je propao dogovor sa forumasima za Divcibare, resis da skoknem do Tare, tacnije do Drvengrada, pa posle do Zaovinskog jezera. Ceo put negde oko 250 km. Ovako je izgledala ruta. Polazak sa OMV-a u Cacku, i prva raskrsnica. Ulazak u Ovcar Banju. Posto je zatvorena obilaznica oko Pozege, saobracaj se i dalje preusmerava kroz centar. Ulazak u Uzice i pocetak uspona ka Zlatiboru. Stara zeleznicka stanica. Posto masim skretanje za Drvengrad, stizem do neke fontane, odakle me upucuju na pravi smer. I naravno par slika kod Kusturice, vec svima dobro poznatih. U medju vremenu stizu i bajkeri, ja mislim iz Sapca, barem po registraciji. Krecem dalje ka Zaovinskom jezeru, ali putem koji ide odmah od etno sela, kazu rendzeri 6 km je asfalt, a posle ima jos oko 20km makadama. I tu pocinje uspon. I predivni delovi Tare. I naravno kao sto rendzeri rekose, kod drugog bilborda skretanje levo za Zaovinsko jezero. I tu pocinje makadam, koji ne bih preporucio skuterima, jer sam ja lose prosao. ;D I odjednom kroz drvece puca pogled na jezero. Dalje uz put stizem do neke dve kolibice, valjda sluze za odmor. I tu jedna cesma posvecena nekom, a u koritu... Posto je put ionako los za skutere, vec sam zaboravio koliko sam presao od tih 20km makadama, ali cinilo se da nigde nema kraja... I konacno stize se na pravi put. Stizem do skretanja, na kojem ne znam gde da idem, ali biram desno. I brana na Zaovinskom jezeru. Povratak je bio preko Mitrovca, Kaludjerski Bara, Kremne i ponovo na Zlatibor. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jul 6, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan KONE, IMA LI JOS SLIKA.POZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 6, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Sad bi trebalo da su sve slike tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jul 6, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Fotografije su zaista sjajne. Hvala za putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jul 6, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura, slike ekstra ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 6, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno! (osim onog makadama ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Jul 6, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Kada se vec nismo iskombinovali za Divcibare drago mi je da si iskoristio dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Jul 7, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Pun si entuzijazma i pravis lepe fotke. Cini mi se kao da ces vrlo brzo da prevazidjes (inace odlicnog) Burgmana. I zasto sada nije isla i tvoja devojka s tobom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jul 7, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepo! Super fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 7, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pun si entuzijazma i pravis lepe fotke. Cini mi se kao da ces vrlo brzo da prevazidjes (inace odlicnog) Burgmana. I zasto sada nije isla i tvoja devojka s tobom? Bila joj radna nedelja. ;D Burgmana cu voziti najdalje do proleca a onda cu nesto za onaj makadam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18877 Napisano Jul 7, 2009 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iako su drugi to vec ucinili - moram i ja da te pohvalim: ODLICNE slike i vec se vidi taj avanturisticki duh;)). Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 7, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tura jos lepse slike! Alal vera! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano Jul 7, 2009 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da je bilo kakvog drustva verovatno bi se proveo dva puta bolje ali vidim da si i ovako uzivao !!! Svaka cast , bas lep putopis !!! Jezero izgleda fenomenalno , prvom prilikom cu ga posetiti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za putopis. A koliko kubika ima tvoj skuter. Zvuci odvazno uputiti se na ovakve ture akoterom od.......kubika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 21, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za putopis. A koliko kubika ima tvoj skuter. Zvuci odvazno uputiti se na ovakve ture akoterom od.......kubika? Hvala. Ima 150cc, dovoljno za ovakve ture. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Jul 24, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo! Odlicne fotografije. Kraljica planina Tara... Bio sam sa devojkom prosle godine na Tari, tacnije kod Zaovina, ali kolima.Nezaboravan dozivljaj. Planiramo ponovo da je posetimo, a ove godine ce to biti motorom. Bice to prava avantura : Backi Petrovac-Zaovine(Tara) p.s. Samo da mi stignu novi lancanici i lanac Ako neko planira slicnu turu, call me! bice nam zadovoljstvo da idemo zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Avgust 4, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan lepo !! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dugi 4 Napisano Avgust 11, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tura,istim putem prodjoh u martu ove godine,na vrhu gore povise drvengrada prema tari je bio smet visine metar i duzine tridesetak metara...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...