Marokanac 1882 Napisano Jul 26, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Muzika im je bas zanimljiva. Marokanac, mozda ti ovo produzi putovanje za koji minut. http://www.youtube.com/watch?v=X_A-4Ix48q8 HVALA TI ! zaista slušajući ovu muziku, gledajući slike...........otputovao sam na 4'52'' i bilo mi je baš lepo......... Pogledao sam i ostale video snimke sa Youtube-a koji se odnose na Korziku..........super. Hvala još jednom......... Pozdrav iz Afrike.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Jul 26, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je video snimak Korzike ........vidjen od strane dvoje bajkera na Hondi CBR 600 RR i Suzuki GSR 600............ <object width="320" height="265"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=SnIucei5BcI&hl=en&fs=1&"></param><param'>http://www.youtube.com/watch?v=SnIucei5BcI&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=SnIucei5BcI&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="320" height="265"></embed></object> Posto prvi put pokupšavam da ubacim adresu.........nisam siguran da li sam uspeo.........ajde da vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Jul 27, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Zorane , vidim zavrsio si putopis , pa da se javim ponovo i jos jednom pohvalim za sav trud postavljajuci temu i slike . Ja sam se upravo vratio sa puta po Francuskoj i muka mi dode kad pomislim , a morat cu i ja da postavim nekoliko slika ( manje od tebe - kraci put ... ) , da probam da pratim tvoj primer . I ja vozim GS-a , obicnog , ne Adventure , i divim se , pogotovu sad posle predenog puta tvojim kilometrazama ... Ja sam samo prvi dan presao oko 740 kilometara , posle sve po 420-450 , ali racunam sledecu turu jos da usitnim , autoput ubija od dosade ... Inace , ja kad dodem u tvoje godine , nadam se malo boljoj financijskoj situaciji i duzim turama , a mozda nekad odemo i negde zajedno , ali ako obecas da prelazimo manje kilometara .... ;D Jos jednom , svaka cast na turi !!!!! I svaka cast na trudu koji si ulozio opisivajuci tvoj put !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 27, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Bravo,bravo majstori.Lepo je što ste uspeli da ostvarite dugogodišnji san.Putopis je prelep a hvala i vama što ste ga sa nama podelili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Zorane, hvala na predivnom iskustvu koje smo prezivjeli citajuci tvoj putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Zorane , vidim zavrsio si putopis , pa da se javim ponovo i jos jednom pohvalim za sav trud postavljajuci temu i slike . Ja sam se upravo vratio sa puta po Francuskoj i muka mi dode kad pomislim , a morat cu i ja da postavim nekoliko slika ( manje od tebe - kraci put ... ) , da probam da pratim tvoj primer . I ja vozim GS-a , obicnog , ne Adventure , i divim se , pogotovu sad posle predenog puta tvojim kilometrazama ... Ja sam samo prvi dan presao oko 740 kilometara , posle sve po 420-450 , ali racunam sledecu turu jos da usitnim , autoput ubija od dosade ... Inace , ja kad dodem u tvoje godine , nadam se malo boljoj financijskoj situaciji i duzim turama , a mozda nekad odemo i negde zajedno , ali ako obecas da prelazimo manje kilometara .... ;D Jos jednom , svaka cast na turi !!!!! I svaka cast na trudu koji si ulozio opisivajuci tvoj put !!! Hvala Simo na lepim rečima.............. Postoji velika razlika u udobnosti prilikom voznje izmedju GS-a i Adventure-a .......zaista velika.........kada budes u mojim godinama, želim ti da vozis Adventure-a......... i da praviš i veće kilometraže od mojih. Inače za tvoju informaciju..........moja najveća kilometraža u toku jednog dana je bila prošle godine kada sam dovezao Adventura od Luksemburga do Beograda............u cugu.............1.511 km........krenuo sam u 06:00 i stigao u Beograd u 23:00, zadržali su me na našoj granici oko 3 sata (uvozni papiri)........... Tako ti je to moj prijatelju kada omatoriš pa stalno sam sebi pokušavaš da dokažeš i pokažeš može li se još......... ;D ;D ;D Pozdrav.............. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Jul 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Generacijo, šta reći?...Put iz snova, drago mi je da si ga ostvario u dobrom zdravlju i veselju, uz osobu koju voliš , udvoje je sve uvek lepše. Čekam šta ćeš da izmozgaš za sledeću godinu, da uživam bar ovako pored kompa u tvom putopisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Zorane, Verice, svaka vam cast! Zelim vam jos mnogo takvih tura. Hvala sto ste i ovu podelili sa nama. Nadam se da cemo i mi imati taj duh i energiju kad budemo vasih godina. Sigurno je tesko vratiti se normalnom zivotu posle takvog puta ali ostaju lepe uspomene i pune baterije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Generacijo, šta reći?...Put iz snova, drago mi je da si ga ostvario u dobrom zdravlju i veselju, uz osobu koju voliš , udvoje je sve uvek lepše. Čekam šta ćeš da izmozgaš za sledeću godinu, da uživam bar ovako pored kompa u tvom putopisu. Dogodine...........kad dodjem u Beograd, predložio sam Verici da idemo: - preko Italije na Korziku i da tamo ostanemo nedelju dana, zatim siđemo do Sicilije i odatle za Grčku brodom, obiđemo Krf, Peloponez, Krit i polako bez žurbe kopneni deo Elade tojest Grčke i nazad kući preko Makedonije. Pozvali smo Bobana (Vericinog brata od strica) da on krene iz Španije i nađemo se na Korzici, verovatno će iduće godine biti ukinute vize pa će i Boki (moj drug iz caffe Slonče) ići sa nama, verovatno i gazda Ivan V Strom (valjda će završiti kuću do tada) .......... Ako ne budu mogli............Verica i ja ćemo ići, opet sami.... ali sa osmehom ;D ;D ;D To je okvirni plan..............valjda će se ostvariti okvirno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Hoće, ostvariće se za to se ne bojimo Sada znamo šta ćemo čitati nagodinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Jul 27, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo, odlicno, svako bi pozeleo ovakvu voznju. Moram i napomenuti da je citanje na "rate" dobro ispalo, nismo sve od jednom procitali , vec polako, detaljno, bar sto se mene tice. Svaka cast, jedva cekam vase sledece putovanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Imenjace a i prezimenjace,ja sam Mijailovic,a i donekle generacijo,ja sam "59-to,svaka cast,uzivao sam kao da sam bio sa vama,kao da sam presao svaki kolometar sa vama.Vratili ste me malo u nazad,pre tri godine sam isao za Portugal,bio je plan i za ovu ali zbog porodicne tragedije nisam otisao,ali sledece idem ako nadjem drustvo,sam ne mogu na toliki put.Posebno sam zadivljen sa gospodjom Vericom,prava bajkerka,zelim vam jos puno lepih putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad Nis 2 Napisano Jul 28, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Nis Motocikl: XVS1300 Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO,svaka cast. Ovo je ludilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 30, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan nemam reci. San svakog bajkera ... pa jos sa voljenom osobom ... stvarno ne znam sta bih rekao. Svaka cast! Svi mi sanjamo o ovome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 31, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitam na predjenim kilometrima. Predivan putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piter 0 Napisano Avgust 1, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: sombor Prijavi odgovor kao problematičan cestitam...spavali smo u istom hotelu u Fesu .. jedino me iznenedio,mislim razocarao BMW da je tako brzo pojeo kocnice i da ti trosi ulje... ja vozim TDM 900 i presao sam 30000 km i mislim da jos toliko mogu sa kocnicama.... jos jednom cestitam na putopisu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 2, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Avgust 3, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan cestitam...spavali smo u istom hotelu u Fesu .. jedino me iznenedio,mislim razocarao BMW da je tako brzo pojeo kocnice i da ti trosi ulje... ja vozim TDM 900 i presao sam 30000 km i mislim da jos toliko mogu sa kocnicama.... jos jednom cestitam na putopisu... Hvala na cestitkama........Piter, zamenio sam plocice na oko 25.000 km (moglo je jos da se vozi ali sam ih ipak zamenio), ulje u motoru je sinteticko 100% .....Motul tako da je potpuno normalno da ISPARI jedan deo izmedju dva menjanja (na 10.000 km).........tako da ne treba UOPSTE da te razocarava BMW.....motor je IZUZETAN...........PO SVIM KRITERIJUMIMA Hotel u Fesu je odlican, drago mi je da si i ti uzivao............. Pozdrav iz Afrike........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piter 0 Napisano Avgust 3, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: sombor Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se povlacim rijec....jos jednom pozdrav iz Sombora koja je sljedeca destinacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Avgust 3, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se povlacim rijec....jos jednom pozdrav iz Sombora koja je sljedeca destinacija... Prijatelju ......zaista nema nikakvog razloga da se izvinjavas, niti se ja ljutim .......svaki komentar je dobrodosao.... Za 2010. godinu plan je sledeci: Predložio sam Verici da idemo preko Italije na Korziku i da tamo ostanemo nedelju dana, zatim siđemo do Sicilije i odatle za Grčku brodom, obiđemo Krf, Peloponez, Krit i polako bez žurbe kopneni deo Elade tojest Grčke i nazad kući preko Makedonije. Pozvali smo Bobana (Vericinog brata od strica) da on krene iz Španije i nađemo se na Korzici, verovatno će iduće godine biti ukinute vize pa će i Boki (moj drug iz caffe Slonče) ići sa nama, verovatno i gazda Ivan V Strom (valjda će završiti kuću do tada) .......... Ako ne budu mogli............Verica i ja ćemo ići, opet sami.... ali sa osmehom ;D To je okvirni plan..............valjda će se ostvariti okvirno. Pozdrav iz Afrike............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Zaista sam uzivala citajuci ovaj fenomenalni putopis!Svaka cast jos jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piter 0 Napisano Avgust 6, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: sombor Prijavi odgovor kao problematičan ma ja to onako se izvinjavam ko bajagi... pozdrav tebi pa se mozda i vidimo negdje na pocetku sljedece sezone... Andora mi je ostala u ljepom sjecanju pogotovo sto me docekao snjeg oko dva metra na prevoju... skoro su sve staze bile u funkciji za skijanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motorko 0 Napisano Avgust 7, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: verschez Prijavi odgovor kao problematičan lepa tura nema šta bravo....ali bih ipak voleo da čujem neke pojedinosti i uživo, pa vas pozivam da dodjete na naše jednodnevno druženje zaludjenika u BMW motocikle.Druženje će se održati 22.08.09g u Vršcu u organizaciji moto kluba "KNM BMW Vršac"u dvorištu kulturnog centra Vršac(Sterijina62)sa početkom u 12.00h POZDRAV i nadam se da će mo se videti u Vršcu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Avgust 8, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan lepa tura nema šta bravo....ali bih ipak voleo da čujem neke pojedinosti i uživo, pa vas pozivam da dodjete na naše jednodnevno druženje zaludjenika u BMW motocikle.Druženje će se održati 22.08.09g u Vršcu u organizaciji moto kluba "KNM BMW Vršac"u dvorištu kulturnog centra Vršac(Sterijina62)sa početkom u 12.00h POZDRAV i nadam se da će mo se videti u Vršcu.. Bih ja, vrlo rado ..............ali sam daleko........u GABONU.......Afrika....... znaci nista od mog dolaska na sastanak 22. avgusta......... Pozdrav svim ucesnicima sastanka............BMW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darth Nihilus 0 Napisano Avgust 8, 2009 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Prelep putopis! Hvala Vam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...