Nucleus 101 Napisano Jun 28, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Danas, oko 4 popodne, drugar i ja se vozimo po Novom Sadu, lepo vreme, dan stvoren za voznju i uzivanje. Da ne davim, u sred voznje, zaustavimo se na semaforu kod spensa u bul Cara Lazara, ja sam isao prvi, pa kada sam se zaustavio mahinalno se okrenem i bacim pogleg da vidim gde je Bosko (drugar), u tom momentu skontam fiat 500 (novi fica) iza mene i vidim kako nesto belo leti iz pravca suvozacevog prozora tog fice prema meni i pogadja me u levo rame (predpostavljam da je bio zguzvani papir), hmm. Pogledam dvojcu tipova u kolima, ovaj sa suvozacevog mesta mi nesto kao objasnjava da skinem kacigu. ??? Bosko u tom momentu stize i staje pored mene, pita me uz osmeh, "Znate se?", odgovaram mu, "Ne", pogledam ponovo prema tim tipovima, ovaj mi opet mase rukama i govori da skinem kacigu, iskuliram ga i sacekam da se upali zeleno i pustim ih da stanu u traku uporedo samnom. Lik otvara prozor, pitam ih "U cemu je problem?", suvozac (tipican primerak majmuna, celav, debeo, u roze kariranom dzemperu) mi odgovara "Br'te, mislio sam da si neki tip znash, pa sam, ovo, ono..." ne secam se sta je dalje govorio. Stojim pored i ne znam sta bih mu rekao, a da me pritom i razume. Kada je zavrsio izlaganje, pita me "Br'te, a jesi ti nesto ljut?", odgovrim mu "Samo opusteno, br'te" i nastavim dalje svojim putem. Da li taj mazgov shvata kako se on u stvari ponasa i koliko je to njegovo ponasanje ne normalno? Da li je mozda pomislio da ja nisam taj neki njegov pera, mika, laza, i da mozda na semaforu gadja (necim) potpunog stranca, da li je to normalno danas? ??? Da li je to bio jedini nacin da proveri da li sam ja taj "neki", ili je jednostavno hteo da me isprovocira i priredi sebi neko zezanje na brzinu? Strashno. :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1393 Napisano Jun 28, 2009 Ne silazi, 6318 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Njegov problem niko ne zna na ovome svetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6809 Napisano Jun 28, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je za utehu,postupio bih isto kao i ti,tj. lagano svojim putem.A to da li je njegovo ponasanje normalno,ne bih ni da komentarisem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Jun 28, 2009 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Br'te, pa mis'im š'a nije u redu, ono kao... Mis'im prepoznao sam se i... ono, kao... j-biga. Mis'im, ne razumem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 28, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jos jedan u nizu slucajeva za SPCIJALISTICKE ustanove,tipa dusevna bolnica "Laza Lazrevic"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Jun 28, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Alo ljudi Brat pogresio!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jun 28, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Tip u crvenom kariranom džemperu u fiatu 500 Hmmmm... Mislim da je samo hteo da se ''druži'' sa žestokim momkom na motoru ono kao piće, zezanje a ti ga iskulirao, baš si neki... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 28, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 28, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vozim sa kroz neka sela, i nailazim na guzvu na putu. Stanem ne mogu dalje da prodjem. Seljani se skupili, dobro se popilo i nasipaju put ;D Prilaze mi njih 4-5 i nesto mrndzaju. Pokusavam da krenem, al ne mere, ne mogu od njih. U jednom momentu hvata me covek za kacigu i pocinje da vuce kao manijak, hoce da mi otkine glavu i obori sa motora.Naravno sve to uz smeh i galamu. Vidim da nisu cista posla i odgurnem rukom seljana, da mi ne otkine glavu. Ujedno i pocenm da psujem. Oni se uozbiljise, a onaj jedan veli "Pa nije ovo nas Mile" ;D Bo te Mile, za malo da me udavi covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Jun 28, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Ma ajte ...pa on kao takav mentalno je prilagodjen vremenu i prostoru u kome zivi. Blago njemu kad je dijabola ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 28, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Vozim sa kroz neka sela, i nailazim na guzvu na putu. Stanem ne mogu dalje da prodjem. Seljani se skupili, dobro se popilo i nasipaju put ;D Prilaze mi njih 4-5 i nesto mrndzaju. Pokusavam da krenem, al ne mere, ne mogu od njih. U jednom momentu hvata me covek za kacigu i pocinje da vuce kao manijak, hoce da mi otkine glavu i obori sa motora.Naravno sve to uz smeh i galamu. Vidim da nisu cista posla i odgurnem rukom seljana, da mi ne otkine glavu. Ujedno i pocenm da psujem. Oni se uozbiljise, a onaj jedan veli "Pa nije ovo nas Mile" ;D Bo te Mile, za malo da me udavi covek Jbg, selo, pa moze covek i da ocekuje tako nesto (mada, priznajem, zahebana situacija :o ), ali ovaj u NS me bas uhvatio nespremnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 28, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Vozim sa kroz neka sela, i nailazim na guzvu na putu. Stanem ne mogu dalje da prodjem. Seljani se skupili, dobro se popilo i nasipaju put ;D Prilaze mi njih 4-5 i nesto mrndzaju. Pokusavam da krenem, al ne mere, ne mogu od njih. U jednom momentu hvata me covek za kacigu i pocinje da vuce kao manijak, hoce da mi otkine glavu i obori sa motora.Naravno sve to uz smeh i galamu. Vidim da nisu cista posla i odgurnem rukom seljana, da mi ne otkine glavu. Ujedno i pocenm da psujem. Oni se uozbiljise, a onaj jedan veli "Pa nije ovo nas Mile" ;D Bo te Mile, za malo da me udavi covek Neverovati su keve mi a Mile verovatno vozi "motor" jedini u selu pa ljudi ko vele cim je tu motor tu je i Mile! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 28, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ma ajte ...pa on kao takav mentalno je prilagodjen vremenu i prostoru u kome zivi. Blago njemu kad je dijabola ! Upravo tako, a bojim se da je ovo tek jedan veliki pocetak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 28, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Vidio sam te danas u jevrejskoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 28, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Vidio sam te danas u jevrejskoj Secam se da sam danas video novijeg, oranz ktm-a, nisam skontao da si ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 28, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Vidio sam te danas u jevrejskoj Secam se da sam danas video novijeg, oranz ktm-a, nisam skontao da si ti. Pa i nisam ja, dosao sam kolima ovaj put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 28, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Vidio sam te danas u jevrejskoj Secam se da sam danas video novijeg, oranz ktm-a, nisam skontao da si ti. Pa i nisam ja, dosao sam kolima ovaj put Ja sam ipak video nekog na slicnom ktm-u. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2032 Napisano Jun 29, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Vidio sam te danas u jevrejskoj Jesi li ga gadjao papirom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 29, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Vidio sam te danas u jevrejskoj Jesi li ga gadjao papirom? Care!!!! ;D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 29, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan hmmm predlazem "Gadjanje papirom" kao zvanicni znak raspoznavanja BJBikers clanova! ko je ZA?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jun 29, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Mene neko u subotu pogodi praznom paklicom od cigareta u nogu. Hteo sam da sa okrenem i stignem ga/je, ali nas je delilo ostrvo izmedju traka . Tek sada kapiram da mi se to neko sa ovog sajta javio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 29, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 29, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, selo, pa moze covek i da ocekuje tako nesto (mada, priznajem, zahebana situacija :o ), ali ovaj u NS me bas uhvatio nespremnog. Matori..... pa sta su u Novom Sadu sve gospoda? Pa u vecim gradovima u Srbiji, mnogo je vise seljaka nego u selu. Bar ih u Beogradu ima za izvoz, a vidim da je NS tu negde procentualno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 29, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan hmmm predlazem "Gadjanje papirom" kao zvanicni znak raspoznavanja BJBikers clanova! ko je ZA?! +1! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Jun 29, 2009 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Nije te gadjao brat nego b'rt,sam si rekao,nemoj da siris lazi po forumu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...