shonesa 0 Napisano Jun 24, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa LML 150 Prijavi odgovor kao problematičan Slusajte ovo... Preko drugara sam narucio da mi donese LOUIS rucni sat iz njihovog ovogodisnjeg katalog. I sve super 13 eur stiglo mi na kucnu adresu, medjutim SPOLJA GLADAC IZ `NUTRA JADAC Sat nema mehanizam ni bateriju nista ,ja ne mogu da verujem ...na sajtu pise lepo sat quartz a ne laznjak...strasno.. Zamislite da kupite auspuh a ono samo neka cevka...sta raditi? Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 24, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan daj link za taj sat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Jun 24, 2009 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Zamislite da kupite auspuh a ono samo neka cevka Uh, al bi nervirao komšije da mi se to desi ;D ;D ;D A sad iskreno, da li si mislio da možeš da kupiš neki dobar sat za 13 eura, a sa druge strane možda je stvarno neka greška tj. da samo taj sat ima neku grešku i verujem da imaš garanciju ili bar račun pa ga vrati, jedino je problem kako opet stići do Louisa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shonesa 0 Napisano Jun 24, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa LML 150 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_3074c5debce798fb091d2eaa36cdfa504c/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=775&wgr=603&list_total=11&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10000861 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shonesa 0 Napisano Jun 24, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa LML 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi nije problem u 13 eur jeste to mala ali bre i na pijaci imas za 20 pa makar rade a ne iz LOUISA ,ne znam nije mi bas pravo pa zato i *izdim.A za vracanje i to mislim da nema nista od toga...ne znam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jun 24, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima brojcanik, nediraj nista to je naj tacniji sat na svetu! Dvaput dnevno pokazuje tacno vreme! Za te pare, malo li je! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shonesa 0 Napisano Jun 24, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa LML 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima brojcanik, nediraj nista to je naj tacniji sat na svetu! Dvaput dnevno pokazuje tacno vreme! Za te pare, malo li je! Heheh,ma ima sta `oces...i meni je smesno al` bzvz mi je. Pazi bez obzira na cenu i sve ....kome treba sat bez icega (cemu tako nesto) mislim nije on kao kolekcionarski pa uramljen nego stvarno lep satic , al` corak.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jun 24, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan To je vjerovatno greska - poslali ti sat koji im sluzi za izlog. Napisi im pismo, objasni sta se desili, posalji slike i trazi novi sat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shonesa 0 Napisano Jun 24, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa LML 150 Prijavi odgovor kao problematičan EKipo, dobio sam odgovor od LOUIS-ovih ljudi iz servisa....mehanizam jeste unutra kao i baterija, medjutim postojao je neki sitni plasticni osigurac koji je trebao naravno da se ukloni,detaljno su mi napisali sta kako da uradim i sat naravno sljaka...izvinjavam se svima na laznoj uzbuni ali nikad u zivotu mi ne bi palo na pamet da to za to sluzi i u opste da primetim da postoji.Hvala na postovima,ziveli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6006 Napisano Jun 24, 2009 Drug član, 3008 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, sve bolje radi kada se ukljuci ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...