mrxfon 1495 Napisano Jun 18, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Odem ti ja na sajt advrider i gledam oglase za polovne motore. I otvorim jedan oglas i suze mi krenuse od smeha :-))))) Evo zbog cega (ja za ovaj model nisam cuo, ali moze da se ukapira na razlicite nacine) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Jun 18, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Cook Limited edition ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jun 18, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan jos da je u onoj "serpa" plavoj boji na bele tufnice bio bi pravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1267 Napisano Jun 18, 2009 Drug član, 1150 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ponekad isti model ima razlicito ime za razlicita trzista! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Jun 18, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo dodje kao neka prozivka?! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Jun 18, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehehe mislim da je ovo vec bilo na forumu nekad davno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 18, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo dodje kao neka prozivka?! :D Ma joook. E pa i ti vozis sherpu, ovaj kawu ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jun 18, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sa velikim zadovoljstvom bih vozila ovu sherpu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Jun 18, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Sa velikim zadovoljstvom bih vozila ovu sherpu!!! ne, ne, SUPER sherpu! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje.Rad 274 Napisano Jun 19, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: RF600+ Prijavi odgovor kao problematičan Sherpa? Malo stariji setice se legendarnih spanskih Bultaco motocikala koji su '70-tih godina harali trial takmicenjima. Modeli sherpa pravili su se u razlicitim varijantama i kubikazama i bili su beskompromisni terenci, jer tada su se trial takmicenja odrzavala iskljucivo u prirodi, uglavnom na teskom planinskom terenu. Naziv Sherpa treba da asocira na Sherpase - poznate penjace sa Himalaja, bez kojih se nijedna ekspedicija na Mont Everest ne moze ni zamisliti. Nije mi bas jasno otkud taj natpis na Kawasakiju, pretpostavljam da je motor namenjen spanskom trzistu, a posto Bultaco vise ne radi (od 1983.) verovatno igraju na sentimentalnost Spanaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Jun 19, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam sherpu prosle godine citavih 10 dana na lefkadi (presao oko 600km) i ja sam se smejao kada sam ga iznajmio. Motor je vrh, 250ccm, vazdusno hladjenje, 28 KS, lagan a penje se gde hoces i nije zahtevan kao 2t kroseri. Sediste jako neudobno. Nije uopste nepopularan model, to je u stvari Kwasaki KL250, a za naziv sherpa objasnjenje iz prethodnog posta deluje logicno. Pravio se do 2003 i izgleda da su sada obnovili model od ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jun 19, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan bas mi se svidja! verovatno ima u inostranstvu da se nadje.... eh potrazicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Jun 19, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan [ quote author=Kalina link=topic=37413.msg552962#msg552962 date=1245411251] bas mi se svidja! verovatno ima u inostranstvu da se nadje.... eh potrazicu! He,he,zivim u Nemackoj i prvi put cujem za "serpu" Mozda je ima na Tibetu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Jun 20, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U Sociju(crno more,Rusija) svi voze serpu, mislim da je ovde posle skutera to najrasprostranjeniji dvotockas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4694 Napisano Jun 20, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima i renoov vojni dzip koji se isto zove Serpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 20, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i renoov vojni dzip koji se isto zove Serpa Kad su videli da im ne ide pravljenje motor presli na dzipove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jun 20, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan U Sociju(crno more,Rusija) svi voze serpu, mislim da je ovde posle skutera to najrasprostranjeniji dvotockas stvarno? zanimljivo, nisam znala, a iz Rusije sam... morace da mi posalju jednu serpu definitivno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan MOLIM ako neko zna kako i gde mogu da nabavim taj motor da mi javite!! cvrsto sam odlucila da ga kupim!! gledam po oglasima u evropi... nema ga.. a iz rusije je komplikovano da ga doteram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri u Zepter-u imaju sigurno, samo se dobija komplet od nekoliko dubljih i par plitkih ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Jul 20, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto.it/usato/usato03.asp?EID=2017312 Gledam sada nigde nema kawasaki samo bultaco http://www.subito.it/annunci-lombardia-vicino/vendita/usato/?q=sherpa&th=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan nasla sam da je taj motor pravljen za japansko, americko, kanadsko, australijsko i grcko trziste. znaci trazicu u grckoj. bultaco nema veze s tim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan MOLIM ako neko zna kako i gde mogu da nabavim taj motor da mi javite!! cvrsto sam odlucila da ga kupim!! gledam po oglasima u evropi... nema ga.. a iz rusije je komplikovano da ga doteram Setio sam se jednog klr_a 250 Okoji je bio na prodaju mada je u medjuvremenu prodat.Motor je odlican ,izgleda malo agresivnije ali je dosta mekan u voznji. Jedina trenutna varijanta je klx300. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan MOLIM ako neko zna kako i gde mogu da nabavim taj motor da mi javite!! cvrsto sam odlucila da ga kupim!! gledam po oglasima u evropi... nema ga.. a iz rusije je komplikovano da ga doteram Setio sam se jednog klr_a 250 Okoji je bio na prodaju mada je u medjuvremenu prodat.Motor je odlican ,izgleda malo agresivnije ali je dosta mekan u voznji. Jedina trenutna varijanta je klx300. trenutna varijanta gde? jel ima na prodaju? ako ima, molim vise informacije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Avgust 12, 2009 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=40695&trazi=1&ur=1&model=0&tip=klx&m=Kawasaki-KLX KLX250 99. god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...