nexus 0 Napisano Jun 15, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji, imao sam čast i zadovoljstvo da vas dočekam u Kladovu na Tour around Serbia 09. Nadam se da ste zadovoljni dočekom u mom malom gradiću pored Dunava i da vam je bilo ugodno vreme provedeno u tvrđavi Fetislam u druženju sa grupom Honky Tonk. Mogu da vas informišem da je u mom gradu nakon vašeg kratkog boravka naglo poraslo interesovanje za udruživanje lokalnih bajkera u prvi moto klub. Verujem da će im to poći za rukom, a zasluga je u velikoj meri vaša. Pozdrav iz Kladova uvek otvorenog za bajkere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6134 Napisano Jun 15, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druže, dobrodošao i hvala na predivnom dočeku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jun 15, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Jun 15, 2009 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Nesko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 253 Napisano Jun 15, 2009 Zainteresovan, 650 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Jun 15, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1569 Napisano Jun 15, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 15, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro ti nama dosao, docek u Kladovu izazvao je kod mene najvise emocija...svi , ama bas svi na ulicama su nam mahali, slikali, pozdravljali...izuzetno lep docek i vecera u Fetislamu. Kladovo je bilo divan domacin i hvala vam svima na tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6738 Napisano Jun 15, 2009 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao. Docek u Kladovu je bio zaista sjajan, od naroda na ulicama, preko vecere u tvrdjavi do izvrsne muzike. Svakako cemo nastaviti da se druzimo, kod nas i kod vas, a ne samo ovako, virtuelno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Jun 15, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jun 15, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jun 15, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Najlepši doček je bio kod vas za mene i malog ,dobro došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 15, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Jun 17, 2009 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobro nam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulegm 1 Napisano Jun 17, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: beograd, gornji milanovac Prijavi odgovor kao problematičan hvala na doceku! bilo je fenomenalno, a o corbi da ne govorimo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Jul 7, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro mi dosao Profesore Na zalost, nisam mogao da ucestvujem u reliju ali mi je srce puno kada vidim s kakvim utiscima su bajkeri napustili moje "drugo rodno mesto". Uostalom, znajuci tebe nisam ni sumnjao da to moze biti drugacije. Vidimo se uskoro, a kada skinem kacigu sigurno ces me prepoznati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Jul 7, 2009 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav druze treba miomoc sledeci vikend dolazimo motorima u kladovo i tamo nocimo vecina ce verovatno u satorima ali ja bi sa suprugom negde gde mogu posteno da se odmorim i istusiram tj neki kulturan privatni smestaj poznat mi je novi hotel alon je rezervna varijanta ako nema nesto povoljnije pomozi mi da nadjem nesto molim te u pitanju su bajkeri starchaptersa srbija pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Jul 7, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan POZZ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy01 3 Napisano Jul 8, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kladovu :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy01 3 Napisano Jul 8, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav druze treba miomoc sledeci vikend dolazimo motorima u kladovo i tamo nocimo vecina ce verovatno u satorima ali ja bi sa suprugom negde gde mogu posteno da se odmorim i istusiram tj neki kulturan privatni smestaj poznat mi je novi hotel alon je rezervna varijanta ako nema nesto povoljnije pomozi mi da nadjem nesto molim te u pitanju su bajkeri starchaptersa srbija pozdrav Kad već idete u Kladovo, imate moto skup u Negotinu 17,18,19.07 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Jul 8, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Jul 8, 2009 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Koje su cene u tom novom hotelu koji si gledao? Da li je to onaj hotel na obali sa pogledom na branu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jul 8, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Jul 9, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Koje su cene u tom novom hotelu koji si gledao? Da li je to onaj hotel na obali sa pogledom na branu? hmm, oba hotela u Kladovu su na samoj obali Dunava a brana je nekih 9km uzvodno. mislim da se ona bolje vidi iz starog hotela nego iz novog. ovaj novi ima pristojan web site pa mozes da pogledas i cene: http://www.odmornadunavu.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...