Jump to content

Moto Zajednica

Dobro došli u Kladovo

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

Dragi prijatelji, imao sam čast i zadovoljstvo da vas dočekam u Kladovu na Tour around Serbia 09. Nadam se da ste zadovoljni dočekom u mom malom gradiću pored Dunava i da vam je bilo ugodno vreme provedeno u tvrđavi Fetislam u druženju sa grupom Honky Tonk. Mogu da vas informišem da je u mom gradu nakon vašeg kratkog boravka naglo poraslo interesovanje za udruživanje lokalnih bajkera u prvi moto klub. Verujem da će im to poći za rukom, a zasluga je u velikoj meri vaša. Pozdrav iz Kladova uvek otvorenog za bajkere.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2143 postova

Pozdrav i dobro ti nama dosao,

docek u Kladovu izazvao je kod mene najvise emocija...svi , ama bas svi na ulicama su nam mahali, slikali, pozdravljali...izuzetno lep docek i vecera u Fetislamu. Kladovo je bilo divan domacin i hvala vam svima na tome.

;)

• Drug član, 3053 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Dobro dosao.

Docek u Kladovu je bio zaista sjajan, od naroda na ulicama, preko vecere u tvrdjavi do izvrsne muzike.

Svakako cemo nastaviti da se druzimo, kod nas i kod vas, a ne samo ovako, virtuelno ;).

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

Pozdrav i dobro mi dosao Profesore :) Na zalost, nisam mogao da ucestvujem u reliju ali mi je srce puno kada vidim s kakvim utiscima su bajkeri napustili moje "drugo rodno mesto". Uostalom, znajuci tebe nisam ni sumnjao da to moze biti drugacije. Vidimo se uskoro, a kada skinem kacigu sigurno ces me prepoznati ;)

• Zainteresovan, 523 postova
  • Motocikl: HONDA GL1800

pozdrav druze treba miomoc sledeci vikend dolazimo motorima u kladovo i tamo nocimo vecina ce verovatno u satorima ali ja bi sa suprugom negde gde mogu posteno da se odmorim i istusiram tj neki kulturan privatni smestaj poznat mi je novi hotel alon je rezervna varijanta ako nema nesto povoljnije pomozi mi da nadjem nesto molim te u pitanju su bajkeri starchaptersa srbija pozdrav

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: Bandit'S

pozdrav druze treba miomoc sledeci vikend dolazimo motorima u kladovo i tamo nocimo vecina ce verovatno u satorima ali ja bi sa suprugom negde gde mogu posteno da se odmorim i istusiram tj neki kulturan privatni smestaj poznat mi je novi hotel alon je rezervna varijanta ako nema nesto povoljnije pomozi mi da nadjem nesto molim te u pitanju su bajkeri starchaptersa srbija pozdrav

Kad već idete u Kladovo, imate moto skup u Negotinu 17,18,19.07

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

Koje su cene u tom novom hotelu koji si gledao? Da li je to onaj hotel na obali sa pogledom na branu?

hmm, oba hotela u Kladovu su na samoj obali Dunava a brana je nekih 9km uzvodno. mislim da se ona bolje vidi iz starog hotela nego iz novog. ovaj novi ima pristojan web site pa mozes da pogledas i cene: http://www.odmornadunavu.rs/

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja