Sandra_ca 22 Napisano Jun 14, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan A kad ima repriza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jun 14, 2009 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa veceras u ponoc, postavio sam par postova iznad. Sutra ima samo pregled u : 16:30 Pregled Moto GP Catalunya i 00:00 Pregled Moto GP Catalunya a prekosutra imas komplet reprizu, samo moraces da podranis: 07:00 Moto GP Catalunya – Trka 125cc 08:00 Moto GP Catalunya – Trka 250cc 09:30 Moto GP Catalunya – Trka GP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Jun 14, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Al nemam Sport Klub, inace pratim na Atlasu, a imam i onaj ruski kanal, Megasport il kako bese... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Jun 14, 2009 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan AAAUUUUU !!! Ljudi , sa 30 god. i sa tolikim brojem pobeda i osvojenih titula imati ovakvu motivaciju i zelju za pobedom , stvarno je jedan i jedinstveni Doktor , kralj i neznam sta vise reci ! Kapa dole za Lorenca Doktor dobija dostojnu zamenu ( mada ce jos malo da saceka ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Jun 14, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mixa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jun 14, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Rossi je nepobediv!!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=9wrYIf-bnlM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jun 14, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan "Wait 'til next race." ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Jun 14, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Rossiju svaka cast, vozio je i vise nego odlicno, ja sam danas navijao za njega i nije me izneverio, borio se kao pit bul, zato ga ljudi i vole, zna da napravi trku jako interesantnu, imao sam osecaj da celu trku drzi pod kontrolom, mozda mu je malo bilo kriticno pred kraj ali je ipak uradio sta je hteo, nemogu da kazem ni za Lorenza nista lose, decko je vozio perfektno, imam utisak da je on jedan od onih koji su rodjeni da budu sampioni, zna sta hoce i jednom ce to i dobiti (mozda i ove god.), ali da se opet vratim na Rossija, nenavijam za njega ali ga volim jer ima srce za to sta radi, osvojio je sve sto se moze osvojiti i oborio skoro sve rekorde ali jos uvek grebe kao da mu je prvi put, e to volim kod njega i zato ga jako cenim, sto se tice treceg.., tu nemam sta da komentarisem sve ste videli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jun 14, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nista nije spavao zbog problema sa stomakom I ja sam te probleme dobio cim sam ga video na prvom treningu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Jun 14, 2009 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako.Tehnickih problema (u svakom smislu) je bilo i to je ocigledno.Vec od sutra,tacnije danas,svi opet na pistu da se probaju noviteti.Naci ce Ducatisti opet nekog keca u rukavu.Nema povlacenja,nema predaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Jun 14, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam danas da je Lorenzo lavcina i na stazi a i van nje, poneo se sportski kako dolikuje jednom profesionalcu, nije se duvao i prvio kao da je neki poseban nego je posteno svima pruzio ruku sto kod vecine nije slucaj...!, Ipak moram da kazem za Stonera, zao mi je coveka, video sam jos od prvog treninga da nesto nije u redu i da nece dobiti ovu trku zato sam i rekao da se on predao jos pre trke, no nadam se da ubuduce nece biti tako nego ce i on doprineti da trka bude jos zanimljivija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jun 15, 2009 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mixa. Sluzim narodu. Pa ne znam bas da li je Rossi imao kontrolu nad cijelom trkom, meni bas i nije tako cinilo, jer u tom slucaju ne vjerujem da bi onako leprsao nogicama i prolijetao na kocenju da nije bilo povuci , potegni. Stonerka mi zao, kad sam gao vidio poslije trke, bijel k`o Casper. Izgleda da se na ovaj ili onaj nacin nikome neda odlijepiti. Eto prodje 6. trka i opet krecemo ispocetka 3x106. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9537 Napisano Jun 15, 2009 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nije imao kontrolu nad celom trkom,ali u zadnja tri kruga nije niko kontrolisao trku,ali tako bezobrazno i lepo uvući se nekome sa unutrašnje strane u takvoj krivini može samo doktor...i koliko je juče Lorenco bio dobar pobediti ga je mogao samo Rosi,mada kako sam već napisao posle tako uzbudljiva dva kruga i nije mi bilo bitno ko će pobediti...veliko im hvala za takvu trku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Jun 15, 2009 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra borba nema šta, možda je Lorenzo mogao da proba defanzivno u zadnjoj krivini jer je znao koga ima iza sebe mada je to mač sa dve oštrice za onoga ko vozi defanzivno ali može da uspe Kada dva vozača imaju isti ritam kao ova dvojica celu trku čini mi se lakše je biti drugi u zadnjem krugu jer uvek možeš da odigraš na kartu ulaska u liniju vozača br1, usporavanja i izlaska kao prvi na cilj Obojici svaka čast sve brzo a čisto kao suza Iznenadio sam se da Stoner prati ritam a posle još više što ritam onako pada ali posle trke sve je bilo jasno Ono što je najveće iznenađenje i sigurno što nikome tamo ne prija to je samo 9 sec do Doviziosoa a da na pričam za ove iza. Yamaha zaista ima i motore i vozače a Rossi je dobrim delom doprineo da dotle i dođu sa razvojem motora jer da je drugačije on ne bi vozio taj motor Čekamo Assen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Jun 15, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan raduje me to 3X106, bice napeto do kraja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Jun 15, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte ljudi neki link da odgledamo i mi koji smo radili ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 15, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Svi su kraljevi, Rossi narocito, ali..... ova trka je definitivno prelomila da od sad pa na dalje i ubuduce navijam za Stonera! Covek je posle trke izgledao kao da nece preziveti do podijuma, ali je uspeo da zavrsi trku TRECI! Njemu svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jun 15, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Zbog Rossi-ja i Lorenza (hvala im na tome ;D)smo zaboravili na Stonera i Pedrosu kojima svaka cast zbog stanja u kojima su bili za vreme trke i ipak je zavrsili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Jun 15, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Svi su kraljevi, Rossi narocito, ali..... ova trka je definitivno prelomila da od sad pa na dalje i ubuduce navijam za Stonera! Covek je posle trke izgledao kao da nece preziveti do podijuma, ali je uspeo da zavrsi trku TRECI! Njemu svaka cast! Bas tako, a i vozi pravi motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jun 15, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan A ko je vozio sa polomljenim nogama i na stolici primao pehar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jun 15, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan 3x106 A Rossi 99. put, protiv vozaca sa brojem 99, dolazi do 9. pobjede u Barseloni. ;D Barcelona - 9 slova. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Jun 15, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko link trke za download? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jun 16, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti ovo pa pogledaj najinteresantniji deo.........UZIVAJ!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=EZFVQOv9ExM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jun 16, 2009 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan I neka mi sad` neko kaze da se vrnunska borba ne moze odigrati cisto. Gledao sam sa djevojkom koja inace bas i ne prati GP, i rekla da nece vise nikad, jer se preznojila u posljednja dva kruga ;D. A zasto ne gledate Formulu 1, bas je uzbudljiva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Jun 16, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan sjajna trka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...