Zemunac 3 Napisano Jul 31, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da se počešem po kacigi... XJ previsok za 174cm.....sa čime ga hraniš kada je toliko porastao!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Jul 31, 2009 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je stari XJ SECA koji je nesto i visi i siri od Diversiona, a da ne kazem koliko je tezi. Nije to toliko zbog visine samog motora, nego je dosta i do sirine sedista tj. samog motora. Visi je za 10cm, a i u sedistu je siri barem 5 santima. Zato je pri mojoj visini on malo visi nego sto bi mi zapravo odgovaralo, ali ne zalim se mnogo. I da, tezi je skoro 50 kg. Mozda je tu doslo do zabune? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Avgust 1, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 197 cm, Africa Twin RD07 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Septembar 3, 2009 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan 218 cm Piaggio Free Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6792 Napisano Septembar 3, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan 182,3-Hornet.Bas mi nekako taman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola1979 1 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 181 cm i XTZ 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1417 Napisano Septembar 5, 2009 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 180, Super tenere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1417 Napisano Septembar 5, 2009 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 218 cm Piaggio Free Jel nas zezas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Septembar 5, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja ne verujem Slaninaru dok ne vidim slike ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Septembar 15, 2009 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan 198cm Yamaha XJ900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Septembar 15, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan 202 veliki motor, al mi opet mali. Al nema veceg u ovoj klasi, a ni bolji... Tako Dobar Motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 183 cm Kawasaki Er6-n Ja sam tvoje visine (184) i Versys mi leži ko dupe na nošu. Doduše, malo i kilaža ima uticaja ... cesto vidjam jedan versys na terazijama, lik za jet kacigom, jesi to ti? 207 cm, Super Tenere XTZ 750 cc (nema nista vece) ;D ;D ;D lol grdosijo kad si sedao na moj motor izgledalo je kao da nazuvas papuce. kapiram da ako je neko lud da te vozi pozadi ima osecaj da vozi frizider, mora da prebacimrezu preko tebe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Septembar 15, 2009 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan 190cm - Suzuki GS 500 jest da malo smesno izgleda Suza ispod mene ali mi lepo lezi, udoban je, nebi smetalo kad bi imao malo sire sediste... a kad bude para bice nesto vece i prikladnije - Bandit 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 15, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan sto je motor veci a vozac manji to je lepse videtiga... :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 15, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan @ Daki Zbog tebe cu prestati da jedem krem banane ;D ;D 178cm, Lifan lf 125-30 i bas mi fino stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Septembar 15, 2009 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan sto je motor veci a vozac manji to je lepse videtiga... :) Znaci ipak nije bitna velicina nego tehnika , Boki pozdrav od drustva iz Budve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Septembar 15, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan 175cm, Aprilia RX 50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14384 Napisano Septembar 15, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan 180 cm africa RD03 i nemam nekih problema, osim nekad, a i to skoro nikad ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 15, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan 180cm-al nemam motoru sad, principu mi sve odgovara sto sam probao ;D Al ne verujem *slaninaru* to je nemoguce,druze jel kolena prebacis preko volana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojsa985 0 Napisano Decembar 16, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan 186 cm, CBR600 f3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smoki 0 Napisano Decembar 16, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: apatin Prijavi odgovor kao problematičan 200 749s i dr800 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Decembar 16, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan 184 cm, Aprilia Pegaso 650, taman za moju visinu. A meračim se na Versysa, samo malo da pojeftine. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Decembar 16, 2009 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan APRILIA CAPONORD 1000-182cm,kao da sam im bio uzorak za meru :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Decembar 16, 2009 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Mada kad pustim nokte na nogama-pun pogodak,fali mi cm-2... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 16, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan 173cm - rd07 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...