Stefan Kovačević 397 Napisano Jun 4, 2019 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan 184cm - Yamaha Mt07Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Jun 4, 2019 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan 196 Transalp taman Послато са Mi A2 Lite уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jun 4, 2019 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan http://cycle-ergo.com/ Provera po vidini vozača. Motorcycle ergonomics 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano Jun 5, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Dragane odličan sajt. Mnogo hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1275 Napisano Jun 6, 2019 Drug član, 1153 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 4.6.2019. at 8:59, 3OPAH je napisao: bilo vec ali ne skodi: http://cycle-ergo.com/ ;o) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jun 6, 2019 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima za debljinu ili samo za visinu? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lepi Dzov 230 Napisano Jul 12, 2019 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan 180, 80 / Transalp, na pola stopala, bude frke po rizli, nagibu i sl... al ne menam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17504 Napisano Jul 12, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2417 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ajde samo poslednja tri, da ne idem mnogo unazad... 182/94...Nindza zx12r...savrseno... pre toga Hayabusa, takodje savrseno... u medjuvremenu Yamaha R1 RN04 (2000)... mnogo zajeb... za kolena, previse savijena, sva tezina na dlanovima, pocinju da trnu posle sat vremena voznje i noge i dlanovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 620 Napisano Jul 12, 2019 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan 183 i 95 kg. Strom 650, bez zamerke, taman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanos 6 Napisano Jul 12, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd, Gvozdengrad Motocikl: Suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan 189 cm / 100kg - Suzuki SV 650 s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Jul 12, 2019 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i ja...180/75 TDM 900- celo stopalo na zemlji,kao fabrički za ove dimenzije,vizir povišeni i nema vetra...moje kolege u pauzi čiste vizire od insekata,meni vizir na kacigi čist... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Jul 13, 2019 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Interesantna tema, neko je "podigao" nisam je ranije primetio. Inače cycle-ergo.com je za ovo odličan, ali ne pokazuje vrlo bitnu stvar a to je prostor za kolena u vožnji. 198 cm, 120 kg, Varadero, oba stopala na zemlji, kolena savijena, u vožnji nigde ne udaraju. Kad ustanem i motor se podigne imam nekih 10ak cm ispod do sedišta. Izmišljen motor za visoke. Korman povišen i da nije ne bi valjalo jer je i ovako "knap" kad ustanem u vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 13, 2019 (promenjeno) Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan 183/83 Suzuki SV 650N Druga sezona, još se navikavam.Lak za vožnju i zabavan, naked je pa me vetar razbija, noge su mi presavijene, na 50-70 km bol u preponama. (Dupe mi OK). Kratka pauza i dalje bude OK. Promenio Jul 14, 2019 član gox Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Jul 13, 2019 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, kachavenda je napisao: Inače cycle-ergo.com je za ovo odličan, ali ne pokazuje vrlo bitnu stvar a to je prostor za kolena u vožnji. pa ima , u opcijama pod - Put feet on the ground - Yes/No ... bar meni radi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1275 Napisano Jul 14, 2019 Drug član, 1153 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 6.6.2019. at 15:22, debeljan je napisao: Jel ima za debljinu ili samo za visinu? B92 - Internet, Radio i TV stanica; najnovije vesti iz Srbije WWW.B92.NET Najnovije vesti, sportski dogaðaji, ekonomija, kulturna de�avanja, lifestyle, video, sve o putovanjima, novosti iz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Jul 14, 2019 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Velimlje2 je napisao: pa ima , u opcijama pod - Put feet on the ground - Yes/No ... bar meni radi Da, to radi, ali nisam mislio na položaj kolena već prostor za kolena... Da probam da pojasnim: kad sedneš u položaj za vožnju (znači feet on the ground No) kolena treba da se "smeste" u neki prostor koji je za njih predviđen: ulegnuća u telu motora, rezervoara, maski... kako bi bila zaštićena od vetra onako kako je predviđeno, naravno u skladu sa tipom motora. Pošto su meni uglavnom u fokusu putni enduro ili turing modeli, svaki ima neki prostor u koji kolena treba da "ulegnu". E to sam mislio da cycle-ergo ne pokaže, ne vidiš koliko ćeš biti (da tako kažem) "raskrečen" u kolenima kad sedneš. Za to mora da se sedne uživo na motor, pa eto treba i to imati na umu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Jul 14, 2019 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Tu si u pravu , ali svaki motor je toliko razlicit da bi to tesko i prikazali .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1299 Napisano Jul 14, 2019 prisutan, 1145 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Iz iskustva...,motocikl moze biti i nizak,ali ako je sic sirok,sto je kod tourera najcesce stvar,nizi ljudi opet imaju problem..,prosiri te u butinama ,i opet problem.. Sjeo na novi FJR na sajmu u Briselu..,i razocarao se,sic ko fotelja,i eto problema..,dok sam na novoj Africi spustio prednji dio stopala na zemlju,neocekivano!! Zato samo vjerujem kad probam,do tad nista!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1562 Napisano Jul 14, 2019 Никад не једи жути снег!, 734 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan kad si vec pomenuo FJR, 198/135... napravljen za mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2605 Napisano Jul 21, 2019 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i dalje 178cm visok, ali je motor porastao Honda NC700XD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar-Shark 29 Napisano Novembar 26, 2019 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM LC4 640 Pegaz Prijavi odgovor kao problematičan On 6/4/2019 at 2:20 PM, dragan d said: http://cycle-ergo.com/ Provera po vidini vozača. Motorcycle ergonomics Pogledao sam sajt, mogu reći da maši odnos vozača i motora za nekih 5-10cm tj toliko pokazuje većeg vozača u odnosu na motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Novembar 26, 2019 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gibli 0 Napisano April 20, 2024 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan 168cm, vozim ĶLE 500, 3 god bez problema, istina sto kaze covek kad stanem na semaforu vrhovima prstiju dodirujem asfalt ali dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopi34 0 Napisano April 23, 2024 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze pomoć oko odabira visok sam 195 i želim sportaka možete li mi prepiručiti neke sport motore ne zanimaju me druge opcije samo sportaci ako može preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17322 Napisano April 23, 2024 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3691 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Kopi34 said: Moze pomoć oko odabira visok sam 195 i želim sportaka možete li mi prepiručiti neke sport motore ne zanimaju me druge opcije samo sportaci ako može preporuka. Naruči da ti naprave po meri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...