Neške 30 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Roknucu se majke mi.... Sad sam zvao svabu da vidim da li je poslao... javlja se automatska sekretarica, kaze da su na odmoru i da se vracaju 29.08.!!! za mesec dana!!! :'( :'( :'( :'( :'( *ebem ti sve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.... Tako biva kad se ne prinese prasence kao žrtva bogovima motorciklista :'( :'( :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jul 27, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Ma poslao je, nemoj da se sekiras. Videces da je poslao. Mora da je poslao. Sigurno je poslao/ :-\ Ma u putu su negde. Naci cu JA svabu. Onda ce da pise u novinama: odveo ga je u sumu, vezao ga za drvo i onda ga je seckao, komad po komad, mesec dana... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Baš bi neozbiljno bilo da nije poslao a da je otišao na odmor. :o Ne verujem da je tako, stvarno ne bi bilo uredu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 27, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan uspeo sam da dobijem svabu, jos uvek nije otisao al' kaze "jbg. nije legla uplata... to nije moj problem, ne saljem dok ne legnu pare..." nesto sam jurcao danas oko toga.. sutra cemo da vidimo 'oce li biti nesto od te jurnjave il' vozim ford tabanusa jos mesec dana :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ford T je prava limuzina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 27, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da ford t,,,, ;D ;D ;D evo dacu ti ja jednog da sredis,pa da se vozis,,kako svabakasni brze ces njega nego hondu..... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 27, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da za pocetak nadjes i neki polovan lanac, montiras,uzupcis, poskidas svecice , pa izmeris kompresiju ( mozda si imao srece da ne pokrivis ventile ). U svakom slucaju bih ti preporucio da zamenis oba lanca za bregastu ( i donji veliki, i gornji mali ) ! Mozda da pozoves Marinkovica u Cacak, cini mi se da je neko pominjao da ima delova za tu hondu ! Da si ovo uradio kad sam predlozio - vozio bi se jos davno i ne bi se sad nervirao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 28, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Lanci su stigli jos pre mesec dana i vise A da nisam otvorio masinu, svi oni metalni parcici bi ostali u motoru i (verovatno) napravili jos vecu havariju, pu pu daleko bilo... Uradio sam sta se moralo uraditi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Jul 28, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan A ne bi bilo ni ove lepe teme o rolovanim stvarcicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jul 28, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je stvarno T! Pre pet godina sam pregovarao za kupovinu jednog, nisdmo se dogovorili oko cene. Prodavac je tražio sumu koja je bila dovoljna za kupovinu sređenog modela iz Nemačke. No to je uobičajeno za ove krajeve, ili se baci na otpad ili se traži nenormalna suma a vozilo ostasvlja da u njemu koke nose jaja. Nego koje je godište, šta mu fali i kad kreće restauracija? Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 28, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Branko prijatelju, procitaj temu od pocetka ili barem prve 2-3 strane, bice ti malo jasnije. nije restauracija u pitanju, a godiste stoji pored mog imena (1981.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 28, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Branko prijatelju, procitaj temu od pocetka ili barem prve 2-3 strane, bice ti malo jasnije. nije restauracija u pitanju, a godiste stoji pored mog imena (1981.) sergio, čovek piše o bokilićevom T-u a ne o hondi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jul 28, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan E moj prijatelju, pomracile ti karike um pa nikako da sastavis cevap meso u rezervoar, napunis pivom karburatore, desnom rukom navrnes raznjic i... nestanes u oblaku dima od cumura. Mislim da bi to pomoglo. A? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6197 Napisano Jul 28, 2009 Drug član, 3029 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jes, umeju karike da udare u glavu, gore od rakije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 28, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a lepo sam ti pricao da rakija i pivo sa karikama nikako neide,,nego ti lepo zbog razbijanja malera da pod hitno prekoljes neko prase :P :P :P :P :P :P :P ,,valja se...... ;) ;) ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 28, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ste preterali. zezate čoveka previše. dovoljno je pogledati Predstojeći kalendar (kakogod okrene, nema izvlačenja. osim ušiju) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 28, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Haha...da... matorog coveka ste nasli da zavitlavate, mis'im stvaaaarnooo .. kuda ide ovaj svet?! unesite malo ozbiljnosti. Poslacu vas SVE na dijetu, vi koji ste najglasniji ovde imate preko 100+ (svaki) a samo o hrani pricate ugledajte se na mene, ja imam samo 96kg i daleko sam normalniji ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jul 29, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Poslacu vas SVE na dijetu, vi koji ste najglasniji ovde imate preko 100+ (svaki) a samo o hrani pricate ugledajte se na mene, ja imam samo 96kg i daleko sam normalniji ;D Da, ali zato mi vozimo Boldorke, a ti moras da se ugojis ;D. Pod hitno! Jel cujes? Cevap, raznjic, pljeka, snicla, slaninica, karike, karike, karike. Lalalalalalala :o PS Izvini Sergio, morao sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 154 Napisano Jul 29, 2009 Iceman, 174 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E druze Sergio, napalio si nas sa rostiljem a sad ce jos i nemac da ispadne kriv.... Mozda si trebao umesto para da mu posaljes cevape??? Nadam se skorom razresenju misterije KARIKA pa da napravimo i taj rostilj. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 31, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan daklem, sergio, sergiiioooo.... zvec, zvec, zvec. aj pogodi vesti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jul 31, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan aj pogodi vesti? Zaklao si prase? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 31, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jok krmeći artikli su na black listi. daklem sergio, asocijacija :"k u B" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Jul 31, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Ding dong! Dobar dan. DOOOOBAR DAN Dok je sargiu dobar prasici, junici, teleci butkici se preznojavaju. Sarac komarac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 31, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ah zeko-pesniče, ima nekih novosti u (sergiovoj) honda-sapunici . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 31, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan znači, švabo je potvrdio uplatu, švabo je poslao karike, švabo je onda smireno otišao na godišnji pošto srbenda sa šajkačom i ordenjem neće ići u odmazdu. e, sad pošto sergio nije utvrdio roštiljadu pa ni u najavi, baksuz se nastavlja. karike su stigle u berlin. ali ne danas nego čak juče ali... sa samo sat ipo zakašnjenja u odnosu na kombić koji je krenuo za "bgd i šire". znači gvožđurija je u bgd sledećeg petka u podne ukoliko se ne pojavi neka dokona dobra duša koja šparta tom relacijom ranije. znači postoje elementi za roštilj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...