Jump to content

Moto Zajednica

Novi Sad 26.05.2009. Bulevar Mihajla Pupina

Recommended Posts

• Drug član, 1392 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

Sada razgovaram sa bratom, naišao je pre par sati na sudar na Bul. Mihajla Pupina kod bioskopa Arena.

Noviji mercedes se okretao preko duple pune (bulevar sa tri trake u svakom pravcu) i u tom momentu mu je u suvozaceva vrata udario momak sa Kawasakijem ER6 naked. Kad je brat naišao hitna pomoć ga je upravo "pakovala" pa je uspeo da vidi da se momak pokreće i onda su polako otišli. S obzirom da nisu žurili a momak se pomerao nadam se da je sve OK mada je udarac na auto malo jači.

Po tragovima na putu i udaru u auto reklo bi se da je momak pao sa motora pre udara.

Šta reći...verovatno ga "nije video"  >:(::)

Ako neko zna nešto više neka se prijavi...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• drkadzija, 1236 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Prokleti Bulevar M.Pupina tu baje vide parking mesto u kontra i samo smotaju >:( >:(>:( >:(>:( >:(>:(. Boli ih baš što im neko dolazi u susret. Ljudi tu četvore oči otvarajte >:( >:(>:( >:(>:( >:(.

P.S. Jel neko zna o kome se radi? Nadam se da će se momak brzo oporaviti.   

• Svrati ponekad, 199 postova
  • Motocikl: Kawasaki Er 6n

U izem ti! Juce sam bas tu bio da platim kredit. Nezgodno je jako na tom bulevaru. I pesaci hoce da pretrcavaju bas na tom delu gde se ne vidi dal neko stoji na pola puta. Nadam se da ce ovom decku biti dobro, a za motor saosecam jako jer sam i ja vlasnik istog...

• Zainteresovan, 875 postova

Ja sam prosao tu do su vrsili uvidjaj. Crni ER 6 N, prednji kraj skroz unisten, vile nisam ni video. Vozac je nosio mat crnu MDS jet kacigu. Auto je neka Skoda Octavia crna ja mislim i u trenutku udara je auto bio tacno na sred puta, tacnije, dupla puna linija je presecala auto na pola,a rekao bih da se motor "zakucao" u suvozaceva vrata.

• U prolazu, 31 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 R

Naravno,govedo u automobilu je uvek u pravu,nas motocikliste treba sve izgaziti jer smo mi kamen spoticanja u saobracaju.To sam doziveo prosle godine kada sam imao udes tj. kad me oborio auto od nazad jer je vozac koristio mobilni.

• Svrati ponekad, 203 postova
  • Motocikl: Hornet S

Danas sam prolazio tamo. Bio sam i na Trgu mladenaca.Moroni ne gledaju! >:(  Isecanje,prestrojavanje,mobilni i pesaci.

Jbt,najsigurnije peske tuda!

• Svrati ponekad, 199 postova
  • Motocikl: Kawasaki Er 6n

Covece, u sred bela dana u najjacem saobracaju je on presao duplu punu u centru grada!!!!!! I sad je zbog toga nekom unisteno celo ovo leto(nadam se da je to i motor sve sto je unisteno). Sad ce da se sude godinama, i na kraju kako god ispadne steta nikad nece biti nadoknadjena. Sve zato sto je doticni vozac kola hteo da ustedi minut dva pa je resio da okrene gde mu je najzgodnije... >:(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja