Djeneral 1460 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sada razgovaram sa bratom, naišao je pre par sati na sudar na Bul. Mihajla Pupina kod bioskopa Arena. Noviji mercedes se okretao preko duple pune (bulevar sa tri trake u svakom pravcu) i u tom momentu mu je u suvozaceva vrata udario momak sa Kawasakijem ER6 naked. Kad je brat naišao hitna pomoć ga je upravo "pakovala" pa je uspeo da vidi da se momak pokreće i onda su polako otišli. S obzirom da nisu žurili a momak se pomerao nadam se da je sve OK mada je udarac na auto malo jači. Po tragovima na putu i udaru u auto reklo bi se da je momak pao sa motora pre udara. Šta reći...verovatno ga "nije video" Ako neko zna nešto više neka se prijavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 659 Napisano Maj 26, 2009 drkadzija, 1236 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Prokleti Bulevar M.Pupina tu baje vide parking mesto u kontra i samo smotaju > > >. Boli ih baš što im neko dolazi u susret. Ljudi tu četvore oči otvarajte > > >. P.S. Jel neko zna o kome se radi? Nadam se da će se momak brzo oporaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 38 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan U izem ti! Juce sam bas tu bio da platim kredit. Nezgodno je jako na tom bulevaru. I pesaci hoce da pretrcavaju bas na tom delu gde se ne vidi dal neko stoji na pola puta. Nadam se da ce ovom decku biti dobro, a za motor saosecam jako jer sam i ja vlasnik istog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Maj 27, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosao tu do su vrsili uvidjaj. Crni ER 6 N, prednji kraj skroz unisten, vile nisam ni video. Vozac je nosio mat crnu MDS jet kacigu. Auto je neka Skoda Octavia crna ja mislim i u trenutku udara je auto bio tacno na sred puta, tacnije, dupla puna linija je presecala auto na pola,a rekao bih da se motor "zakucao" u suvozaceva vrata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonja 16 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Naravno,govedo u automobilu je uvek u pravu,nas motocikliste treba sve izgaziti jer smo mi kamen spoticanja u saobracaju.To sam doziveo prosle godine kada sam imao udes tj. kad me oborio auto od nazad jer je vozac koristio mobilni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnogorac 0 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa posle mi motorasi ucestvujemo u vise od pola udesa u srbiji jeste kad vozaci kola ne znaju da se prdrzavaju propisa i da voze !!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam prolazio tamo. Bio sam i na Trgu mladenaca.Moroni ne gledaju! Isecanje,prestrojavanje,mobilni i pesaci. Jbt,najsigurnije peske tuda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 38 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Covece, u sred bela dana u najjacem saobracaju je on presao duplu punu u centru grada!!!!!! I sad je zbog toga nekom unisteno celo ovo leto(nadam se da je to i motor sve sto je unisteno). Sad ce da se sude godinama, i na kraju kako god ispadne steta nikad nece biti nadoknadjena. Sve zato sto je doticni vozac kola hteo da ustedi minut dva pa je resio da okrene gde mu je najzgodnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...