Jeca 0 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan Iako su neki zeleli da slike ostanu cenzurisane,nije vredelo... Neka se sad oglasi taj andejo... Nema ga.. Stidi se! ;D Xexex , lepe slike ... ko se to stidi dusanka ? Ooooo pa di si Anđoooo? Ovo se našlo na mom aparatu i još što šta. Samo ne smem da kačim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skilled warrior 31 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anaandjeo 6 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iako su neki zeleli da slike ostanu cenzurisane,nije vredelo... Neka se sad oglasi taj andejo... Nema ga.. Stidi se! ;D Xexex , lepe slike ... ko se to stidi dusanka ? Ooooo pa di si Anđoooo? Pa ovo se našlo na mom aparatu i još što šta. Samo ne smem da kačim Slobodno dusanka , samo obrati paznju na druge ne znam da li se oni slazu .... a sto se tice Savica on kaze da moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skilled warrior 31 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skilled warrior 31 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skilled warrior 31 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan evo jos 3 za kraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan auu bre pa vama je bilo ludoooo a mi otisli ranije kao da nas ne hvata mrak pa zagibosmo u kafani iza Mladenovca,koji zajeb ...sledeci put gutam kljuceve pa nema odlaska dok ne izadju nazad ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 734 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 1735 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Iako su neki zeleli da slike ostanu cenzurisane,nije vredelo... Neka se sad oglasi taj andejo... Nema ga.. Stidi se! ;D Xexex , lepe slike ... ko se to stidi dusanka ? Ooooo pa di si Anđoooo? Ovo se našlo na mom aparatu i još što šta. Samo ne smem da kačim Ma besi bre sve sto imas, pa da vidimo sta se tamo zbivalo ;D ko je skakao po haubama i astalima, a ko je cetvoronoske bauljao do Beograda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeca 0 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan Tražili ste-GLEDAJ TE! )))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 734 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 1735 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Lelelee, kakvi gladni i nezasiti gosti, provoda im nikad dosta kad je izjeo hranu sa astala i popio sok sa mehurici, hteo covek da se i zasladi pa ki vampir zabode celjusti u onako fino, zgodno i smerno devojce, srecom pa su sudije svirale za kraj i drugari ga iznese i na konja stavise, pa pravac kuci na treznjenje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeca 0 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan Saxi, evo i te haube! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anaandjeo 6 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Au bre dusanka gora si od smorka , paparaco pressa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 734 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 1735 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan ufff dobro je, sav sam se preznojio kako se sve zavrsilo al sudeci po slikama, sve je leglo ko guza na nosu svi su nasli haube za uzivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 410 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Saxi,Saxi ima mnogo C02 u tom soku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6646 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 3050 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Marko, jel si "obnavljao gradivo"? Kako je prosao izbor za miss Pastiricu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 410 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Marko, jel si "obnavljao gradivo"? Kako je prosao izbor za miss Pastiricu Do Jagnjila sve zaboravio,pa sam morao sve da obnavljam. Iako je Saxi pobegao,izabrana je najcobanica za 2009. Sve sam ispratio na jedno/dva oka,koliko se secam sve su bile potaman. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ZekaZmaj i ja stigosmo pre pola sata sa produzenog vikenda ! Iz jagnjila pravac Čačak , pa preko Kraljeva i Kruševca do sela Gornje Zleginje(Župski Aleksandrovac) na seosku slavu . I opet jagnjići i prasići na ražnju,domaća rakija i vino !!! Malo nas je tukla kisa usput ali smo sve u svemu dobro prošli ! Sve pohvale za odličnu ekipu, lepo druženje i dobru organizaciju !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 734 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 1735 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Iako je Saxi pobegao,izabrana je najcobanica za 2009. Sve sam ispratio na jedno/dva oka,koliko se secam sve su bile potaman. ;D Pa pobeze nam mlada, tj. nesudjena Miss, jer sam sa nasim velikodusnim i dobrodusnim domacinom sam sve ugovorio da Mina bude beskopmpromisno izabrana u svim kategorijama, al mlada utece pa ne stigoh da je vratim da je krunisu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 31, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Iako je Saxi pobegao,izabrana je najcobanica za 2009. Sve sam ispratio na jedno/dva oka,koliko se secam sve su bile potaman. ;D Pa pobeze nam mlada, tj. nesudjena Miss, jer sam sa nasim velikodusnim i dobrodusnim domacinom sam sve ugovorio da Mina bude beskopmpromisno izabrana u svim kategorijama, al mlada utece pa ne stigoh da je vratim da je krunisu ;D Na vreme sam ja pobegla...dodushe teturajuci se ;D ;D ;D Al i Gremlinka je bila u konkurenciji mrtva trka bi to bila ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 734 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 1735 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Na vreme sam ja pobegla...dodushe teturajuci se ;D ;D ;D Al i Gremlinka je bila u konkurenciji mrtva trka bi to bila ;D Ti si nasa sizika i ljubimica, a umalo da postanes i Miss Jagnjijade i globalni kaskader svetskih razmera ;D od sudbine se ne moze uteci, tako da cemo te u nekoj od sledecih avantura krunom okititi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobobre 22 Napisano Jun 1, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KLE Prijavi odgovor kao problematičan Trebali ste u povretku da podelite one letke, cisto da spoite lepo i korisno kekekek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Au Saxice...al rade mjehurici u fanti...vise necu da pijem pivo... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja oglasim, jednom recju bilo je fenomenalno. Zezanje i druzenje za medalju, upoznavanje puno novih i dobrih drugara, ambijent kakav se samo pozeleti moze. Jedina losa stvar koja se desila je incident sa automobilom u Mladenovcu, ali boze moj, momak je naucio lekciju ;D Kako godine odmicu tako je i mene stigao onaj Nemac, pa zaturih negde NIKON ;D tako da ce te biti uskraceni za fotografije sa moje strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 1, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa zaturih negde NIKON ;D Veve sindrom napada :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa zaturih negde NIKON ;D Veve sindrom napada :o ;D Koji bre Nemac ? ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...