Guest diRRty Napisano Februar 21, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam jos prosle godine o 1000rr ili R1 ali sam promenio auto i sad sam malo tanji sa finansijama.Do godine sigurno nesto od ta dva.U krajnjem slucaju 636. Posle Honde Kawa 636 :roll: ( kupi odma zubcnik druge), da ti se nadje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Februar 21, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Jednom Varadero, uvek VARADERO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 21, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ako ga budem mijenjao dolazi u obzir samo bmw r1200gs adventure Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Februar 21, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan sada vozim DUCATI ,posle njega opet DUCATI ST4 ili APRILIA 1000 FALCO....volim V-2....pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Februar 21, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je treci Kawasaki u klasi 600 i bolje i brze mi ne treba. Moze samo da se desi da kupim ovaj za 2007 i to pred kraj sezone. Zna se koja firma radi motore a, koja firma automobile(bmw honda suzuki), koja muzicke instrumente (yamaha), a koja kosilice i agregate(honda). :nene: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Februar 21, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da kawasaki radi sve to. Eto nesto novo naucis svaki dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 21, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je treci Kawasaki u klasi 600 i bolje i brze mi ne treba. Moze samo da se desi da kupim ovaj za 2007 i to pred kraj sezone. Zna se koja firma radi motore a' date=' koja firma automobile(bmw honda suzuki), koja muzicke instrumente (yamaha), a koja kosilice i agregate(honda). :nene:[/quote'] to je zato sto kavasaki jos nije usavrsio niti motore,pa tek kada to naprave mogu da predju i na neke druge stvari,malo zaostaju sa vremenom pa nikako da stigne ovu trojicu :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 22, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je treci Kawasaki u klasi 600 i bolje i brze mi ne treba. Moze samo da se desi da kupim ovaj za 2007 i to pred kraj sezone. Zna se koja firma radi motore a' date=' koja firma automobile(bmw honda suzuki), koja muzicke instrumente (yamaha), a koja kosilice i agregate(honda). :nene:[/quote'] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Februar 22, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Februar 22, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tema :o .Dvoumim se vec dugo oko nekih motora i kao blesav cesljam po netu,i u velikoj sam nedoumici.Statistike su cudna stvar zbunjuju :roll: . U obzir dolaze: -Honda CBR600FS -Yamaha YZF600Thundercat -Kawaski ZXR636Ninja E sad tu postoji problemcic najvise mi se svidja Honda a najbolje perfomanse ima Kawaski.Razlika u ceni Kawa. jeftinija od Honde i to me zbunjuje. Malo smorih al sta cu kad sam u nedoumici P O Z D R A V S V I M A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Februar 22, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovih dana "ispala" neka fina kombinacija za HONDA-u VF500F (mali interceptor,V4 mashina).Probao,svidja mi se(pogotovu V zvuk),pa cu ga mozda i upazariti.A ako neko zna nesto vise o tom motoru... Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Februar 23, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tema .Dvoumim se vec dugo oko nekih motora i kao blesav cesljam po netu,i u velikoj sam nedoumici.Statistike su cudna stvar zbunjuju . U obzir dolaze: -Honda CBR600FS -Yamaha YZF600Thundercat -Kawaski ZXR636Ninja E sad tu postoji problemcic najvise mi se svidja Honda a najbolje perfomanse ima Kawaski.Razlika u ceni Kawa. jeftinija od Honde i to me zbunjuje. Malo smorih al sta cu kad sam u nedoumici P O Z D R A V S V I M A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 23, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovih dana "ispala" neka fina kombinacija za HONDA-u VF500F (mali interceptor' date='V4 mashina).Probao,svidja mi se(pogotovu V zvuk),pa cu ga mozda i upazariti.A ako neko zna nesto vise o tom motoru...Pozdrav.[/quote'] Uzmi ali ga dobro pretresi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan 100rr ili k5-6 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10624 Napisano Maj 11, 2009 Hronični Motociklopata, 7371 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pa ima tu vise kombinacija, sve zavisi od novcane situacije ali na umu su mi: Honda VFR 750F Suzuki GSX 600F ili nesto slabije: Honda VF 500F Suzuki GSXR 400... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Maj 11, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Covece,matora tema Interesantno je videti kako su neki promenili misljenje Ja sam shodno svojim ekonomskim i vozackim sposobnostima (i afinitetima),dosao do zakljucka da je prava klasa 600-750.Sve preko bi bilo prilican "napor".Vozim vec neko vreme Hornet,volim je ko rodjenu,al' me smori na daleko.Pa sam eto mislio samo malo da se "uoklopim".Bas bi legla jedna 600 F.Ne gadim se ni na Fazer-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan stize za dve nedelje ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Maj 12, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Covece,matora tema Interesantno je videti kako su neki promenili misljenje U pravu si, sad sam iscitao temu od pocetka, zanimljivo Moj sledeci motor je Suzuki DRZ400(S). Inace ja ne menjam misljenje, kad nesto resim to i ostvarim, pre 2 godine sam mastao o Africi, to sam ostvario, na redu je DRZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 12, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo K 1200 R , ako mogne "kuja zeca stici". ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno imam CBF 500 '05 godište A uskoro bi trebalo da dođem i do neke kinte pa se razmišljam između : Suzuki V-Strom DL 650 Kawasaki Versys Kawasaki Z750S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uf... Suzuki V-Strom DL 650 kako me samom mami... :'( 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da će sledeće sezone da legne en500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Uf... Suzuki V-Strom DL 650 kako me samom mami... :'( Suosećam u potpunosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 16, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Transalp > Africa RD07 > F 800 GS > 990 Adventure > 990 Adventure + 690 Duke > ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1289 Napisano Maj 16, 2009 Drug član, 1160 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan BMW F800GS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...