Jump to content

Moto Zajednica

Koji motor sledeci planirate da kupite/menjate

Recommended Posts

• MK SO Zandarmerije, 608 postova
  • Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC

trenutno sam na atlanticu 500,a kad se bude menjalo,ako to opet bude maxi,voleo bih da probam silver wing 600. yamaha tdm mi je takodje prelepa ,ili neki coper-kruzer...ostale kategorije motora me nesto i ne privlace,a kad nisu dosad,verovatno i nece

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ENDURO, 1344 postova
  • Motocikl: Honda XR600R

Yamaha XT600 2KF, 100%.

Razmisljao sam izmedju XJ600, Hornet, Bandit, GPZ500S... I shvatio na kraju, XT je ono sto mi treba :) Najverovatnije i Jawu zadrzavam, u planu je neki resto-mod, kad budem bio u mogucnosti.

• Svrati ponekad, 228 postova
  • Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm

Sve vise mi se svidjaju putni motori, nesto kao honda pan european i slicni a na drugu stranu ne bi se zalio ni za ST 1200. Ali jedno je sigurno nesto preko 1000. Ali za sada samo puste zelje hvali novca.

• ENDURO, 1344 postova
  • Motocikl: Honda XR600R

Yamaha XT600 2KF, 100%.

Razmisljao sam izmedju XJ600, Hornet, Bandit, GPZ500S... I shvatio na kraju, XT je ono sto mi treba :) Najverovatnije i Jawu zadrzavam, u planu je neki resto-mod, kad budem bio u mogucnosti.

Ajoj, muke moje... Počeo sam ponovo da razmišljam i o Banditu 600, motor koji nema nikakve veze sa XT-om, znači enduro vs classic naked. I stvarno ne znam šta bih više voleo, moraću još neko vreme da se raspitujem, isprobao bih par motora pa da definitivno odlučim.

Moožda i Super Tenere 750 dođe u obzir, n'o videćemo, do proleća (ukoliko se skupi neki keš) ću valjda odlučiti.

Volim enduro vožnju, offroad, onroad, putovanja, kad bih uzeo XTa, bilo bi tu i skakanja, vožnje niz stepenice, zadnjačenja (ne uzimajte za zlo, volim i te zezancije) dok bih Bandita morao baš da pazim, dakle samo vožnja, putovanja i slično.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja