Jump to content

Moto Zajednica

Sprint Apollo

Recommended Posts

• Drug Član, 370 postova
  • Motocikl: Sprint Apollo RX250

Ma i sad su tako oko 5000 skoro sam gledao sprintov sajt i raspitivao se za delove.sve je jeftinije nego na ovom sajtu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 87 postova
  • Motocikl: Apollo

Poceo sam sa sredjivanjem apolla. Evo za pocetak u prilogu sllike sta sam uradio :D Spreman je za farbanje da se doda drugi auspuh a za sediste cu videti sta cu :) akumulator sam danas gledao ali nisam uzeo jos uvek.

Imam i jedno pitanje koj od ova 2 auspuha je fabricki na slici 4ovaj varen ili nitovan ? Inace obadva auspuha sam rasturio da bi ih otvorio sto vise da jace pucaju :P

dsc1263.jpg

dsc1264.jpg

dsc1265.jpg

dsc1266.jpg

dsc1267.jpg

dsc1268.jpg

dsc1269.jpg

• Drug Član, 370 postova

Ja ti ne bi preporucio da vadis sve te komore,ima ruzno da se cuje.Ja na mom kinezu(yamaski off road)povadio sve komore i sad se ruzno cuje,ne puca lepo,neko prdi retardirano.Doduse ne znam,mozda bi na apolu to lepo zvucalo.

• zaludan, 383 postova

Imas u Garazi dosta toga kako i sta, zvonice dok se neraspadne skroz prosto je lim od lonca jednostavno slab.

Ako vec hoces da se igras vidi kako su drugi uradili, uzmi cev istog precnika kao i izduvna grana uzmi busilicu i izbusi je stavi zice za sudje i oblozi staklenom vunom i videces razliku, kao sto vec rekoh pretrazi podforum Garaza radili su ljudi....

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Orion RX250

Ehh bas steta,prelepo motorce.

@ gogo42

Pa nisam siguran da se isplati,u Hrvatskoj je skupje nego u Srbiji,pa cak da dobijem cenu od 1500e sto je opet ne moguce,trebam da iznajmim/pozajmim neki kombi,pa treba i gorivo platiti,pa jos carinjenje opet bi me izaslo oko 2000e,a to se onda ne isplati jer za te pare ima dobar japanac da se kupi.

u svakom slucaju hvala na ideji.

U Hrvatskoj se ne prodaju već oko dvije godine. Oko Nove godine zatvoren je službeno jedini salon i prodaja , kontaktirao sam vlasnika, rekao je da se za rezervne dijelove i servis mogu i dalje njemu obratiti . Ako netko želi može dobiti broj mobitela servisa na PM. Moj motor je 2009 koštao 2400 eur+ registracija

• zaludan, 383 postova

Pa to je bezabrazno mnogo s obzirom da u carinskim papirima stoji da je placen 900 dollara u Kini, jedino ako nisu kvalitetni od ovih nasih pa je i nabavna cena bila veca.......

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Orion RX250

Pa to je bezabrazno mnogo s obzirom da u carinskim papirima stoji da je placen 900 dollara u Kini, jedino ako nisu kvalitetni od ovih nasih pa je i nabavna cena bila veca.......

Uvjeren sam da je to gotovo isti motor kao i kod Vas , možda ima nekih sitnih razlika. Uglavnom u 7000 km otišao zadnji amortizer i problemi sa karburatorom + sitnice.

Za kolegu stojko94 , ja sam rasturio lonac tako da sam ostavio zadnji dio koji se vidi na tvojoj zadnjoj slici desno ( ostavio sam da bude kao nekakav db-killer) , u ostatak sam stavio perforiranu cijev obloženu inox vunom i završio sa azbestnim platnom- zvuk je nešto jači od originala ali podnošljiv- ja sam zadovoljan.

Imam par pitanja , od početka moram muški stisnuti stražnju kočnicu da bi osjetio kočenje , čak je i na šljunku teško blokirati zadnji kotač , stavljene nove disk pločice i ulje u kočnice - situacija ista, dali je to tako i kod Vas? Kad skinem karburator sa spojnicom za glavu motora i gledam kroz rupu spojnice, karburator je pomaknut na dole za oko 4-5 mm znači rupe se ne poklapaju - jeli to normalno?

• zaludan, 383 postova

Kocnicu stelujes na dve matice,koje idu iz cilindra na polugu verovatno imas mnogo hoda pa trazi stelovanje, meni je blokirao na blag pritisak.

A drugo nisam te bas razumeo kako god bitno je da ti nevuce nigde fals vazduh.

• Drug Član, 370 postova

Ehh drugovi moji ne znam ni dali da se hvalim,da li da se molim ili sta da radim,ali prica je pocela u nedelju,kada sam na beogradskom sajmu kaparisao apola.Sve bilo super dogovarali se mi,ja ispotpisivao ugovore i dogovorili se da kad prodje sajam u ponedeljak sledece nedelje,oni se vrate u NS pa ce sklopiti novi i poslati.Ja onaj model sto je bio na sajmu dobro pogledo ne znam ni sam zasto al sam ga dobro zagledao za svaki slucaj ako posalju taj,i eto juce odjednom niko se nije ni javio i u 7 uvece dodje mi kombi i dovezo motor istovario ga,ja se obradovao mislim svaka im cast za 2 dana sklopili motor i dovezli ga iz NS,kad ono ja gledam,ono isti izlozbeni model koji stoji u mestu u salonu jos od 2010 godine,hladnjak vec curi,cev u topu pokrivjena,rucica kocnice ogrebana,zadnja felna dobro ogrebana na dva mesta,ja ga stavim na kontakt prvo se onaj displej palio 5 min dok nisam cackao zice pa dobio kontakt i onda kad se upalio pokazuje da je predjeno 27 kilometara,znaci razocarao sam se,i na svu srecu vozac bio tu i ja mu sve to reko on kaze nista ja ne znam ja samo prevozim,zvao sam sve ove sa kojima sam dogovarao,kazu ne znaju ko je to poslao kao nije taj ni trebao da bude za slanje i kazu zvace me kasnije,i tako ja ih non stop zovem oni se nejavljaju i danas opet kad sam zvao kazu a jel vam nije problem da cekate dvadesetak dana da nova tura prodje carinu,i sad stvarno ne znam sta da radim,a ostavio sam im kaparu 3000din,samo se nadam da nece biti ono cekam 20 dana i opet nista i tako iz cekanja do cekanja da mi se kapara zagubi.Posto meni nije hitno cekacu 20 dana pa cemo videti sta ce iz toga ispasti.

• U prolazu, 87 postova
  • Motocikl: Apollo

Cekaj ne razumem dobio si motor a ostavio kaparu 3000din ? Ti si onda u velikom plusu. Neka ti ostane taj motor a ti njima ne moras da platis ostatak ili neka ti dovezu novi a ti im plati (ako ti se vise isplati :D) punu cenu... I cekaj na beogradskom sajmu ima apolla ? Ja sutra idem bas cu razgledati da li ima primeraka...

• Drug Član, 370 postova

Ma dao 3000 kaparu,a ostatak sam trebao da platim kad dovezu motor,ali ja niti sam platio kad je dovezo niti sam zadrzo motor,nisam ni hteo da ga uzmem,odma ga je ovaj vratio,inace da sam uzeo motor za 3000din ja bi cutao i vozio 1nanana.gif1lol.gif,ali posto je trazio pare ja nisam hteo da prihvatim vec skrsen motor i da platim,ima na sajmu svi sprintovi,cim udjes,prva hala levo udjes i sibas pravo prodjes apriliu i tu ti je sprint imaju sve motore,i pulser 200 i apolo i svi skuteri.

• YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250

Ja sam objavio delove sa orion sajta a Marko je postavio slike novog apolla...

Marko sacekaj bolje da sklope novog, ja znam kad sam moji uzeo imao je etiketu na agregatu zakacenu nesto tipa "skinuti nakon prvog paljenja" i znam kad sam ga prvih nekoliko puta palio oseca se miris kako obgoreva auspuh jel je nov.

Samo strpljivo, ko ceka taj i doceka 1moto3.gif

Pozdrav!

Edit: Postavi slike sa sajma da gledamo 1Mina.gif

• Svrati ponekad, 210 postova
  • Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :)

Zadnjeg? Ja menjao samo u viljuskama.... Za to moras da skines stapove. Ja sam u agregat sipao Procycle ulje iz Luisa. Sad me ceka zamena, verovatno cu Bardhal neki da sipam. Za viljusku mozes da koristis ulje za automatske menjace (dexIII) ili ulje za viljuske koga ima po moto radnjama (izguglaj Fork oil ili tako nesto). Imas razlicite ''tvrdoce'' ulja za viljuske (5, 10, 15 - od ''najmekseg'', ka ''najtvrdjem''). Ulje za automatske menjace je otprilike tvrdoce 7.5... Za kocnice sam sipao neku tecnost DOT3, mislim da je bila NIS-ova...

• Svrati ponekad, 210 postova
  • Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :)

Nema na cemu. Ja, zapravo, ne znam da li uopste imas potrebe da otvaras zadnji amort?! Neka me neko ispravi, ali mislim da se u zadnjem amortu ulje ne menja. Kod mene je kineski amortizer, cim je riknuo, izbacen i ubacen od Suzukija TS. Nema fensi podesavanje povrata ali RADI :)

• Drug Član, 370 postova

Stojko nema novog modela na sajmu,a mozda nema uopste posto su taj odvezli,vidicu sta ce da mi uvezu,mozda je onaj novi model sa lepsim farom.

mile,pa naravno da cu da cekam,ne pada mi napamet da uzmem polovan motor po ceni od novog1jok.gif

videcemo sta ce od svega toga ispasti,inace cim stigne stize i puuuno slika1Mina.gif

• ★★★★★, 654 postova

Нема од новог модела ништа, донеће ти модел из 2010... Надам се да грешим.. Лопине су то тешке..

• Drug Član, 370 postova

Znam-zelje su jedno,mogucnosti drugo.Ja se samo nadam,mada nije mi olko ni bitan model,vaxmo je da je nov,da nije ostecen.0takoje.gif

• Drug Član, 370 postova

Pa kazem ti ja,taj je bio jedini sto su drzali u salonu i poslali ga meni,ja nisam primio a sad ko zna gde je1neznam.gif

Jesi ih ti pitao il si samo prosetao pa video da nema?ako si pitao za apola sta su ti rekli?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja