Jump to content

Moto Zajednica

Sprint Apollo

Recommended Posts

• U prolazu, 33 postova
  • Motocikl: BMW F 650 GS

E jbg.. :neznam:

Nasao sam kako izgleda o-ring lanac, ima taj plasticni prsten na alkama izmedju metalnih plocica i to sa obe strane (unutrasnje i spoljne). A kod mene ga nisam video jer bas nalezu jedna na drugu. :stabre:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• zaludan, 383 postova

Evo masina je dobila novu 'krv'

7F4A6564-CD7E-AD47-B8D4-99BB3099C146_thumb.jpg

Dobila je i novu registraciju sve po PS-u...

5F91DBEE-1457-E746-BB56-75C40A6B7299_thumb.jpg

Jedino malo da se opere, al moze da saceka toplije dane.

06FF950F-826E-7842-9B98-7FEEB4FA624E_thumb.jpg

I da dodam juce sam video nekog kawasakija ne znam koji model, ali auspuh mu istopio desni migavac :moto3: :moto3:

• zaludan, 383 postova

@vava

Ravno 10800, jedina promenljiva stavka je koliko ti uzmu na tehnickom meni su mislim 600 din. Registrovao sam 17.01 a danas sam uzeo saobracajnu 11.03 izgleda da je dosla iz Kine a ne iz Topcidera....

@danyq7

Svaka cas vratio si ga u fabricko stanje daj neke cene rezervnih delova da uporedimo....

• Svrati ponekad, 140 postova

Pozzzzzzz drugari, da se pohvalim pala prva voznja juce :jee1: .Imam informaciju u vezi masstehnica stigo im je kontainer sa delovima za Apola i u petak bi treblo da imaju sve rezervne delove, tako da navalite... (ja polako pravim spisak)

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: 950adv 450exc

Necu ja mnogo da navaljujem trebaju mi samo prednje plocice za sad je sve drugo u redu. Nego hteo sam da pitam jel neko presvlacio sediste dali to moze da bude malo udobnije, sad za vikend sam napravio 140km i nisam mogo vise da sedim na motoru a vozio bi jos.

• U prolazu, 59 postova
  • Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm

pa shto neko ne prepravi kachenje pobogu

Ne razumem se u majstorisanje. Evo ih jedan pored drugog amortizeri od Pulsera (ako je verovati upustvu isti je na enduro i SM verziji) i Apola pa neka neko kaze jel to moze da se prepravlja (mislim na prepravku rama kao sto je predlozeno). Ja nesto ne bih rekao :-\

A ovaj amortizer za pulsera je za novi model ? posto sam gledaona moj nema a 2009 godiste je

• Advanced Member, 1983 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660

Slika Pulserovog (i Quingqijevog) amortizera je izvucena iz servisnog upustva za taj motor, nemam predstave na koja godista se odnosi :) Neko od vlasnika ce mozda znati vise.

• U prolazu, 33 postova
  • Motocikl: BMW F 650 GS

Da se pohvalim :P zavrsio sam svoje prvo budzenje na motoru. Promenio sam filter goriva :sampion: Jes sitno priznajem, ali bilo je zajebancije jer sam stavio neki za auto koji ima 2 puta veci precnik i poprilicno je duzi od fabrickog. Trebalo je dodati komad creva (onaj sto stoji na poklopcu rezervoara, mozda tome i sluzi :lud:) pronaci pravilan polozaj filtera i koje sta jos. Pride sam ocistio rezervoar i karb od prljavstine. Takoreci, prolecno ciscenje :)

Elem, bitnija stvar od toga je to da sam pogledao plovak za gorivo i nije mi se dopalo ono sto sam video. Fali mu parce i na tom mestu se kruni na blag dodir prstom, a ostavlja za sobom crno trinje koje verovatno prolazi kroz filter i blokira karb.

post-13321-0-98940600-1300643428_thumb.jpg

Upozorio bi vas da proverite plovke na vasim motorima, jer sumnjam da pored lose izrade rezervoara veliku ulogu u curenju goriva igra i nagrizen plovak.

• zaludan, 383 postova

Vidis meni je nedirnut tj. nekruni se iz tog razloga mi je verovatno cist karburator, ili nadji neku zamenu parce plastike ili ga eliminisi po kratkom postupku. Meni radi lepo i lepo pokazuje kolicinu, ali ipak volim da zavirim sa vremena na vreme cisto da ga neguram..... :zvizduk:

• Svrati ponekad, 439 postova
  • Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f

Danas postavio nov zadnji izduv za koji dan slike i zvuk koji je bolestan a puca taman kolko treba :D

• zaludan, 383 postova

Ureko sam masinu neradi mi merac za gorivo, ajde sto nepokazuje nego poceo opet da mi stuca u voznji sipao sam na jednoj pumpi gorivo <_< i od tada stuca sad dal je do goriva ili neceg drugog.....uglavnom moram da ga ispustim i da vidim sta ce se desavati.

@uketicu

Koliko para? Sikinuo sam onu zastitu na katalizatorima ono parce lima i ustanovio da imam rupu na katalizatoru tu mi duva, bilo bi lepo kad bi zamenio sve sa izduvnom granom, a taman sad otkad je lepo vreme presao sam 1000+ km....

• Svrati ponekad, 439 postova
  • Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f

Ureko sam masinu neradi mi merac za gorivo, ajde sto nepokazuje nego poceo opet da mi stuca u voznji sipao sam na jednoj pumpi gorivo <_< i od tada stuca sad dal je do goriva ili neceg drugog.....uglavnom moram da ga ispustim i da vidim sta ce se desavati.

@uketicu

Koliko para? Sikinuo sam onu zastitu na katalizatorima ono parce lima i ustanovio da imam rupu na katalizatoru tu mi duva, bilo bi lepo kad bi zamenio sve sa izduvnom granom, a taman sad otkad je lepo vreme presao sam 1000+ km....

E izduv je protočni iz luisa bio je pre jedno 2 godine na sniženju 25e mislim jedino što je za neki čoper ili tako nešto ali super je kvalitet i dobro se uklopio ja sam samo napravio ukrojio cev od prohroma i čučnulo je super sad ću da nadjem sliku imam negde

post-4315-0-78916400-1301252851_thumb.jpg

• Drug član, 3087 postova
Razmisljao sam o pampuru, al mi je frka da se ne raspadne u benzinu.:zbunjen:

Па убаци пампур у флашицу са бенцином, па ако се једнако одржава на површини током неколико дана, ти направи и експеримент на карбу. :hej:

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: 950adv 450exc

Apolasi jedno pitanje posto su mi prednje plocice pred kraj zna li neko gde bi mogo da uzmem nove, ne mogu vise da molim ove u NS

• Svrati ponekad, 140 postova

MASTEHNIC NOVI SAD = CIGANIJA NEVIDJENA!!!!!!!!!!!!!!!!! >:(>:(>:(>:(

Narucujem delove cirka dva meseca, pa da sam krenuo u Kinu po njih nabavio bi iste, totalno su neprofesionalni cak i za nase uslove!!!!!!!!!

• zaludan, 383 postova

@vava

Demontiraj pa po uzorku trazi odgovara od necega sigurno.

@uketic

Rafalna paljba? Moram priznati da mi se licno nesvidja ali u svakom slucaju je bolje od kineske varijante, snimi zvuk da vidimo kako reze.

P.S. Sta bi za vikend voznju svi junaci ponikose?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja