lalajko 2003 Napisano Februar 12, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ja sam 191cm i 100 kila ona je 170cm ili tako neshto i neshto malo kila... stavio sam dve vrece otvorene, givi E470, kacige, dve jakne, dva para pantalona... stalo bre Ma znam ja da ce da stane, ali je predvidjeno da sve to stoji jedno PORED drugog! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 12, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan hahaahah el smo bajkeri ili ne... sve je u nekim kompromisima a shto se cene tiche :'( ipak mi je 200 € previshe za shator... oko 10ak iljada din. to mi je plafon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 12, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan @kepo osim cene (oko 11000din) meni je bzvz shto se ulazi kao u tunel.. i shto nema dva ulaza zbog luftiranja.. nikad od tebe enduras nece biti, pazi problema ulazi se kao u tunel ;D ;D ima luftiranje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 12, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ;D meni je ovaj moj kul jer mogu da se ukotrljam u njega po duzhini ako nisam u stanju da hodam ili neshto slichno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Februar 12, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Stori,vrece.....ali obavezno na kampovanje poneti neki noz,sekiricu,par upaljaca(za svaki slucaj) ili ovo kremen,ja licno bez njega nigde na put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Februar 12, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Stori,vrece.....ali obavezno na kampovanje poneti neki noz,sekiricu,par upaljaca(za svaki slucaj) ili ovo kremen,ja licno bez njega nigde na put Gde ima ovo da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovakav u Snajperu za oko 2000 din.. ima i neki u Army shopu za 1000 din.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Februar 12, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je u snajperu,sigurno ima i sada ja sam kupio to pre godinu dve,kostalo je 10/15e. Par puta sam palio vatru sa tim,nije ni onaj sa diskaverija Mean vs Wil lud sto se ne odvaja od toga ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 12, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cek, ja sad umesto upaljaca od 50 din (ili sibice) da kresem kamenje od 2000 din?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 12, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ;D meni je ovaj moj kul jer mogu da se ukotrljam u njega po duzhini ako nisam u stanju da hodam ili neshto slichno dobar je nema sta! kolike su mi dimenzije upakovanog i koliko ti treba da ga montiras-demontiras? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Februar 12, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Kad upadnes u vodu sa jedinim preostalim upaljacem u sred nedodjije,kresao bi kamen o kamen samo da upalim vatru ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cek, ja sad umesto upaljaca od 50 din (ili sibice) da kresem kamenje od 2000 din?? nisi ti bio dovoljno mokar... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 12, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan @kepo bash je mali, kao neka vreca za spavanje.. staje mi u givi E460 po shirini opushteno.. josh ima mesta u drugoj polovini kofera koliko hocesh... dimenzije spakovanog su 13x36cm ... nemam kod sebe sliku.. kuci mi je shator... a evo ti slika mckinley-ja spakovanog: jednom rukom ga drzhim.. shirok je 10ak cm i dugachak 30ak.. a tanak je 3-4 cm.. pljosnato je pakovanje.. bio je 11000din u intersportu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 12, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je u snajperu,sigurno ima i sada ja sam kupio to pre godinu dve,kostalo je 10/15e. Par puta sam palio vatru sa tim,nije ni onaj sa diskaverija Mean vs Wil lud sto se ne odvaja od toga ;D on mi je najbolja preporuka idem to da pazarim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 12, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A sto niko ne pominje ovaj http://seconds.quechua.com/index.php5?lg=EN&tg=0#/produit/9/ jedino sto je malo veci za transport al moze na top case da se okaci... inace nikad nisam koristio sator al pratim temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pazario Ferrino Latitude za 15.000din. Zapakovan - 18x40cm Težina - 2,8kg Međutim, ovaj model se više ne proizvodi sad ga menja PRODIGY http://www.ferrino.it/en/homepage/products/TENTS/lite_line_232/prodigy_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Februar 12, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pazario Ferrino Latitude za 15.000din. Zapakovan - 18x40cm Težina - 2,8kg Međutim, ovaj model se više ne proizvodi sad ga menja PRODIGY http://www.ferrino.it/en/homepage/products/TENTS/lite_line_232/prodigy_ Ti si ziv ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 12, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Oregon 3 VS Enduro, vreca i podmetac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 12, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Oregon 4, kad stoji tamo gde treba da stoji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 12, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sator, vreca, podmetac i ostale stvari dovoljne za 7 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 12, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Oregon 4, kad stoji tamo gde treba da stoji! al su dobro chuchnuli bocni koferi...moram i ja da pravim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 13, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan al su dobro chuchnuli bocni koferi...moram i ja da pravim... Al sto je dobro kad krenes na put, a mesta kol'ko 'oces! Tad sam prvi put isao negde a da ne mislim "dal' da ponesem ovo ili ne?" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Februar 13, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan doduše fali ti apgrejd poklopca sa lastišem. da ne bude kao prošli put ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16899 Napisano Mart 12, 2010 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam tumarao Netom citajuci o satorima i ostaloj kamp opremi, pa sam naisao na (meni nepoznatu) marku satora Husky. http://en.huskycz.cz/ Sa aspekta mototurizma, najvise mi se dopao sator Extreme Lite Baron 3: http://www.huskyeu.eu/tent-extreme-lite-baron-3-prs--red-815_dst.html Sator je za tri osobe (dve u nasim uslovima - kaciga, oprema...), veoma lak, samo 3.5kg, vodonepropusnost od 5000 mm/cm2 za omotac i 8000 mm/cm2 za dno. Sipke su od duraluminijuma, ima dva ulaza... I najvaznije, spakovan sator ce stati u skoro svaki veci top-case, dimenzije paketa su 45x15cm!!! Ono sto je posebno interesantno je sto Husky satore mozete kupiti u Srbiji: www.alp.co.yu Ovaj Baron3 i veci Baron 4 sator su veoma interesantni. Na zalost, ALP ih vise nema i nece ih imati do daljeg (bar do leta). Steta... Takodje, Husky ima i veoma zanimljive vrece iz serije Extreme Light (narocito model Espace), ali ni njih nemaju i nece ih imati. Kaze u radnji - uvoze sada samo najjeftinije modele . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa satorom Hannah - Trioll? Hitno me interesuje. Jel on dvoslojni, trosezonac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...