aspar 195 Napisano Avgust 19, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Pa do tamo cele 3 i slovima tri krivine,sve cete gume pohebati.Zoltane druze jel te muci nesanica pa sto u 8h u to doba ni sunceta nema?Vidis da nam novi kolega dolazi iz Lalajkovog kraja pa kad on da krene u petak vece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 19, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan U uuuuuu izgleda da svi voledu da se druze sa nama! @aspare..... Pusti ljude da organizuju ;D vidis da matori (pardon momci sa iskustvom) ne mogu da spavaju! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 19, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemam ja nista protiv samo mala posalica.Normalno gde su "mladi" tu je i shega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 19, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemam ja nista protiv samo mala posalica.Normalno gde su "mladi" tu je i shega. Jel dolazite ti i Tanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 19, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi mogli da ubacimo tu i neku lokaciju da se malo okupamo i u slatkim vodama onako coporativno?Jbg u subotu kazu 33c masine ce se hladiti na promaji pa bi mogli i mi malko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 19, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti brate veze nemam ni gde je ni kako izgleda ni sta ima na tom mestu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan ne vredi, sad u petak, subotu i nedelju moto skup u Cacku, opet ne mogu da se pridruzim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano Avgust 19, 2009 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ako je zbog brzine, ništa se ne brini još ćemo imati muku da vas sustignemo jer smo svi na đedovskim kruzerima ;D . I Ko što reče moj drugar Džoni, mi ili idemo lagano 50, ili jurimo najstrašnije 60 E, ondaK sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Manda 13 Napisano Avgust 19, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi mogli da ubacimo tu i neku lokaciju da se malo okupamo i u slatkim vodama onako coporativno?Jbg u subotu kazu 33c masine ce se hladiti na promaji pa bi mogli i mi malko. Uh sto bi to ulepsalo dan!!! Dajte ljudi proceprkajte malo po kartama i netu mora da ima neko jezerce, reka ili makar bara u blizini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Avgust 20, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan može može kupanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Avgust 20, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan A manda bolje krenio kad idem i ja kad god ja idem vreme je full i na zlatiboru je bilo full a tebe nema tako da sad nemoj mašiti kad ja dolazim iz lajkovca čak tebe čekam kod vma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Manda 13 Napisano Avgust 20, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan A manda bolje krenio kad idem i ja kad god ja idem vreme je full i na zlatiboru je bilo full a tebe nema tako da sad nemoj mašiti kad ja dolazim iz lajkovca čak tebe čekam kod vma? Vazi, samo da se cujem danas sa drugarima i javljam ti se telefonom koliko veceras ili sutra ujutru. Jes bedak za Zlatibor slagase na prognozi mamu im njihovu Mada u Futogu je takodje bilo do 00 a upoznao sam i dosta novih ljudi tako da se ipak nisam zeznuo sto sam isao Nego ljudi dajte da vidimo ko je sve zainteresovan za nocenje??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Avgust 20, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ja da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Avgust 20, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Zoltan 2.Blajbinger 3.nikolanixy+suvozačica+još jedan bajker 4.lord_oblivion 5.Dzoks i Violeta (posle davanja krvi u NS, trebace nam docek u Pecincima, zovem Zoltana) 6.Dzax i Bojana (posle nemackog,znaci do 3 smo kod vas, ako nije kasno ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Avgust 20, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Rostilj ce da bidne pored neke vode tako da cemo se verovatno i pokvasiti! A Dzaks zavas nikada nije kasno, mladi ste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 20, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Rostilj ce da bidne pored neke vode tako da cemo se verovatno i pokvasiti! A Dzaks zavas nikada nije kasno, mladi ste! Jel treba nesto da se ponese ili ce da bidne ko na F.Gori? BANEBP i GLIGO sto se ne javite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Avgust 20, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Jel treba nesto da se ponese ili ce da bidne ko na F.Gori? Kako ko hoce, moze i da se nosi a ko ne ponese organizivacemo tamo neku kupvinu! Znaci da se nose novci a za ostalo cemo se dogovoriti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Avgust 20, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ok stvar rešena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano Avgust 20, 2009 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Novci nisu problem, novaca nema Salu na stranu, i meni je OK ta kombinacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 20, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan A da svako ponese sta ce pojesti i popiti?! ovako ako damo pare, zoltan i blaj mogu da pojedu Boga oca i na kraju mi mali i mrsavi ostanemo gladni?! I sta onda da radimo na primer Aspar i ja, posto smo mi najmanji i najmrsaviji?! :P :P Nego ljudi jel ziv Otas nema ga nit se javlja niti dolazi niti se druzi a nama a i ekipa iz pazove nesto podbacila.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Avgust 20, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan ;D Sweet! Samo da ozdravim do tada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano Avgust 20, 2009 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Do kraja dana ces moci volu rep da iscupas, nista ne brini nego se pakuj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Avgust 20, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan A da svako ponese sta ce pojesti i popiti?! ovako ako damo pare, zoltan i blaj mogu da pojedu Boga oca i na kraju mi mali i mrsavi ostanemo gladni?! I sta onda da radimo na primer Aspar i ja, posto smo mi najmanji i najmrsaviji?! :P :P .. Ja se osećam prozvanim!!! ... Dakle : Nemoj da ti padne na pamet da kreneš bez žice...A ja svoju imam...SAMO ZA SEBE ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Avgust 20, 2009 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nego ljudi jel ziv Otas nema ga nit se javlja niti dolazi niti se druzi a nama a i ekipa iz pazove nesto podbacila.... Ziv je, ziv je ali kada ne mogu da idem ne volem ni da se javljam, jbg. Lep provod svima zelim, a ja se nadam da cu moci da se prkljucim nekim akcijama od septembra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Avgust 20, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan A da svako ponese sta ce pojesti i popiti?! ovako ako damo pare, zoltan i blaj mogu da pojedu Boga oca i na kraju mi mali i mrsavi ostanemo gladni?! I sta onda da radimo na primer Aspar i ja, posto smo mi najmanji i najmrsaviji?! :P :P Nego ljudi jel ziv Otas nema ga nit se javlja niti dolazi niti se druzi a nama a i ekipa iz pazove nesto podbacila.... Jbg ja trenutno kriziram tako da nista od voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...