DzOkS 1172 Napisano Jun 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuveni kontras ;D ;D ;D ;D kako se svi dogovorite ja sam za....vasa bi mogao da nam obezbedi neko lepo mesto u ladovinici i da bude ravno ;D ;D Znaci da bude subota rano izjutra.... baneBP oces i ti sa nama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Jun 21, 2009 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan baneBP oces i ti sa nama? Hvala na ponudi ali nisam bas neki fan moto skupova pa ih stoga i izbegavam. Ja se cuvam za onu daleko-brdsku voznju koja se ovde negde spominjala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Jun 21, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan ja u Kovin tek u subotu oko 18 00iz NS.pre nikako ne mogu.usput da se pohvalim da sam i ja u utorak polozio za A a bio sam 4500 cak i bez L tablice. l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jun 21, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan baneBP oces i ti sa nama? Hvala na ponudi ali nisam bas neki fan moto skupova pa ih stoga i izbegavam. Ja se cuvam za onu daleko-brdsku voznju koja se ovde negde spominjala Vidis jedan skup - video si sve, nije u tome poenta, poenta je u druzenju (a ekipa je odlicna) , a obzirom da si nas do sada uspesno izbegavao, red bi bio i da se iskupis. 10.Blackbite (+imperatorka sa sve drugaricama, nadamo se) A gdei da ih spakujem. ;D Nego uvezi vremena, nikako ne odgovara. I Beogradjani moraju da ustaju ranije, ali za nas severnije nije nikako zgodno. Jbg, okupljanje u Pazovi bi valjalo da je oko 7, a treba pre toka i doruckovati i spremiti se. Ovi jos severniji bi morali da krenu oko 6, i verovatno oko 5 ustanu. Nije zgodno voziti slogiran i pogubljen od nespavanja. Ja sam za varijantu da nalazenje bude oko 10-11h u BG. Nego razmisljam, mozda bi Arena bila jos zgodnija, ili eventualno pumpa u Carli Caplina, mada nije ni toliko bitno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 21, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice "pakovanja" ima tu kandidata koji ce da ih povezu! A sto se tice vremena mozemo da pomerimo za pola sata ili sat, nego sam mislio da podjemo ranije kako bi se smestili (mislim na kamp)svi zajedno pre nego navale ostali i da ne vozimo bas po 35c (naravno svi u opremi)! Arena vam nije uz put ali pumpa u C.C. je na dva kilometra od mesta koje sam rekao a blize je ljudima iz Zrenjanina i nekih delova BG-a, Srbije. Tako da vreme mozemo da menjemo a mesto stvarno ne znam zasto bi, eventualno ako neko hoce da se nadje ranije kod hotela Jugoslavija na parkingu gde je i pre bilo nalazenje! Po mom predlogu vremena smo u Kovinu oko 10h a ni sat kasnije nije kasno ali vec od 12 smo u problemu za kamp! Tako da ostaje na vama da se dogovorite, demokratija je na delu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Demokratija je jako losa stvar ;D ;D ;D ;D ;D Zato mi imamo IMPERATORA ;D ;D ;D ;D ;D P.S. Ja se u petak dovezem za Bgd pa mogu u subotu kad god ocete.... Bane....po planu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jun 21, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Evo teme za glasanje o vremenu, da se ne raspravljamo previse ovde. Imperator ce glasati za 10h, a za posledice za one koji glasaju za ranije vreme ce jos razmisliti. Mislim, tako demokratija u Sribiji funkcionise, jelte. ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=37556.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo teme za glasanje o vremenu, da se ne raspravljamo previse ovde. Imperator ce glasati za 10h, a za posledice za one koji glasaju za ranije vreme ce jos razmisliti. Mislim, tako demokratija u Sribiji funkcionise, jelte. ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=37556.0 Ko te ne zna skupo bi te mlatio ovaj platio ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Jun 21, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Zoltan@ "Sto se tice "pakovanja" ima tu kandidata koji ce da ih povezu! A sto se tice vremena mozemo da pomerimo za pola sata ili sat, nego sam mislio da podjemo ranije kako bi se smestili (mislim na kamp)svi zajedno pre nego navale ostali i da ne vozimo bas po 35c (naravno svi u opremi)!" 'El ja to zivim u ne znanju ???...Ides kolima ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice "pakovanja" ima tu kandidata koji ce da ih povezu! A sto se tice vremena mozemo da pomerimo za pola sata ili sat, nego sam mislio da podjemo ranije kako bi se smestili (mislim na kamp)svi zajedno pre nego navale ostali i da ne vozimo bas po 35c (naravno svi u opremi)! 'El ja to zivim u ne znanju ???...Ides kolima ??? ;D Pre bih rekao minibusom ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jun 21, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za ranije okupljanje... Videcu kakvo je stanje sa mojim vremenom,kakvo ce biti vreme i slicno pa cu mozda zajedno za Dzoksom u petak uvece da dodjem Ako jos postoji ta mogucnost? A ti Damire vidi sa Majom,ako ima neke drugarica koja bi isla,a odgovara mom duhu,mozda dodjem do Pazove i obezbedim joj prevoz ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 21, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Drage volje bih isao,jer ste luda ekipa..ali dok traje Univerzijada ne mogu..posle toga,svaku voznju Marko i ja predvodimo sa neverovatnih 50-60kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jun 21, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Posto na Univerzijadi neces raditi za kikiriki, uzeces jacu masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 21, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ako podju imperatorkine drugarice u tom broju pocicu zglobnim busom, ako treba i sa dva! A za demokratiju imate link od NJEGA pa glasajte, ja necu da bih postovao nacela "ne za sebe"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Jun 21, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za ranije okupljanje... Videcu kakvo je stanje sa mojim vremenom,kakvo ce biti vreme i slicno pa cu mozda zajedno za Dzoksom u petak uvece da dodjem Ako jos postoji ta mogucnost? A ti Damire vidi sa Majom,ako ima neke drugarica koja bi isla,a odgovara mom duhu,mozda dodjem do Pazove i obezbedim joj prevoz ) Pazi ti malog!!! :o...U opste nije mutav ni malo!!!...Ja cu se zaliti Bezuslovno i izricito zahtevam od uvazenog Imperomoderodemokratora totalni BAN gore citiranog ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jun 21, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ajde,docicemo Zeljko i ja i neka obezbedi dve drugarice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 21, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nemozes sada da menjas temu tako lako , ja sam sliku Downloadovo pa se sada pripazi, imam materijal ;D ;D ;D ;D Jel neko mozda planirao kovin u Petak?! Cisto da vidim za nas koji bi MOZDA isli u petak, ako ne onda onako coporativno u subotu izjutra ;D ;D ;D Ja sam mislio da dodjem u petak. Ako kojim slucajem polozim krecem u petak ujutru pa kad stignem. Ne bih da vozim bez dozvole jer bih isao putevima pored auto puta gde su ceste kontrole. Ako ne uspem da se nekako organizujem na sledecem okupljanju se obavezno vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Jun 21, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ajde,docicemo Zeljko i ja i neka obezbedi dve drugarice Eto...Reseno ...Ti i Zoltan u tvoj sator,a ja cu se vec snaci nekako...Sa drugaricama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 21, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nemojte se zj sa ozbiljnim stvarima, nego tamo na glasanje, pa da podjemo u Kovin, jbmg, a valjda ce i biti nekih drugarica, a mozda i Bogda obezbedi kamp! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Jun 21, 2009 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan baneBP oces i ti sa nama? Hvala na ponudi ali nisam bas neki fan moto skupova pa ih stoga i izbegavam. Ja se cuvam za onu daleko-brdsku voznju koja se ovde negde spominjala Vidis jedan skup - video si sve Tacno tako. A sto se tice drustva u visoki kvalitet ekipe ne sumljam ali ipak mislim da je daleko bolje druzenje na grupnim voznjama nego na skupovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Jun 21, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nemojte se zj sa ozbiljnim stvarima, nego tamo na glasanje, pa da podjemo u Kovin, jbmg, a valjda ce i biti nekih drugarica, a mozda i Bogda obezbedi kamp! Kamp u Kovinu se otvara u petak,u 10h...Po logici i zdravom razumu ,to nama subotarima bas nista ne znaci... Krenuli mi u 8 ili u 11h,ulazimo u pun kamp :-\ Verujem da ce biti gusto za instalaciju satora,sem ako neko u petak sacuva poneko mesto...U sta sumnjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jun 21, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro majku mu jeste li svi to smotani da ne mozete da povede svako svoju "drugaricu". A bice valjda i na skupu nesto za odabrati, a mesta u satoru cete vec lako naci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jun 22, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako meni opet planirate da napakujete neku drugaricu javite mi bar na vreme,da znam kako da se spakujem. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Jun 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Khm, mogla bih neka drugarica i mamu da povede... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jun 22, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako meni opet planirate da napakujete neku drugaricu javite mi bar na vreme,da znam kako da se spakujem. ;D ;D Ti imas svoju imperatorku Tako da za tebe nema nista ;D A za cika Arakisa ima da povedemo neciju tetku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...