Ivan8 3 Napisano Maj 23, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jako zao sto sam morao brzo da se vratim,jer radim trecu smenu(trenutno),tako mi se zalomilo. Ekipa ste boli glava(mislim pozitivno) ;D ;D Dopao mi se Antonov supermoto,udobniji je (po mojoj proceni)od nasih kruzera,a koci kao Honda cbr! Onaj drugi,od momaka koji su bili pored nas,od 200 kubika je, priznacete,imao zvuk za medalju a kako vidim dobro je i potezao. Sve u svemu,velika je steta(za mene) sto nisam bio slobodan ovog vikenda,da ostanem i docekam i sutrasnju ekipu(Foresta,Oblaka,DJoleta)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Maj 23, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan vidim da je poshao neko iz Bg-a sa keeway speedom 150cc crvenim,istim kao shto je moj ;D pa ako je vlasnik tog speeda kojim sluchajem probao qingqi QM 125 2D da mi kaze kakav je u odnosu na speeda,kako vuche,kako se chuje i tako to i obrnuto,ako je anton probao speeda da napishe svoje utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna voznja, odlicno drustvo, moze li bolje od toga . Kada se vratite saljite slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Maj 24, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Druzenje je bilo extra,super sam se proveo i nadam se da cemo se uskoro opet ovako okupiti.Videcu i ja da sto pre prebacim clipove na komp pa da pustim. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Maj 24, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo i druzenje je bilo FENOMENALNO! Svi uvek raspolozeni za salu, voznju... ma extra! Bilo je smeha, ODLICNOG rostilja, kise, konja... ;D... svega! Danas su nam se pridruzili Djole, Oblak i Mrki i naravno Aspar i njegova supruga. Upoznali smo i Pauka Malo su nas posetili i Ivan sa supregom i decom. Ljudi veoma mi je drago da smo se upoznali, druzili i vozili. Bilo je to prelepo iskustvo! :) Moracemo to da ponovimo! :) Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan sledeci put dolazim i ja bas mi je drago zbog vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je bilo vrh!! Naravno treba ponoviti ) Drzimo te za rec MISTERY pozz ps slike ovih dana sada me mrzi idem malo da spavam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 24, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan stigosmo kuci umorni,osuseni i dusevno odmoreni.Poydrav svima,druzenjene fantasticno,obavezno ponoviti.Ja napravih za ova dva dana 413km pa nek neko kaze fuj Kinez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan i ja stigao kuci. momci svaka vam cast.prava ste ekipa. i konji su dobri momci samo ih kvari ono zvonce. sutra cu da sredjujem utiske.sada sam samo za spavanje,pa moze neki rostilj u ponoc,pa onda ono ding-ding,ding-ding,ding-ding,pa poznati nam zvuci duvanja duseka i zvakanja trave po kampu. svaka cast BG ekipi sto su nas ispostovali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih vam reci.na povratku sam negde izgubio tegic sa volana sa sve sarafom.moze li se naci neki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Drustvo i sve ostalo je bilo fenomenalano, cak smo dobro i pokisli u povratku! Puno pozitivne energije i raspolozenja smo poneli sa ovog druzenja. Stvarno lep dozivljaj! Evo i neka slicica od mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Da ponovimo sve ovo?...Another place...Same crew,i ko god jos zeli da se prikljuci... Ne bi bilo loshe? Bash je bilo...!...Polecemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan ...A ONA ceka...I ceka...Svog ljubljenog vojnika,pilota Batajnickog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Maj 24, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moramo ponoviti definitivno,sad samo da nas moderator,dominator,terminator,imperator ne banuje sve. ;D ;D ;D Sjajna ste ekipa ljudi,samo jos sledeci put kad bi se svi okupili to bi bio vrh,nego sad nam treba sledeca tema a to je trece okupljanje shaolinaca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Nastavljamo uz brdo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci,vidim da je bio dobar provod.Ja nazalost nikako nisam mogao,ali sledeci put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da cu se i ja pridruziti sledeci put . U skorije vreme planiram da uzmem naj verovatnije Sprint Princ tako da ako polozim za A i ako polozim neki ispit u junu eto i mene. Samo sto cu se navooooooziti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Samo izvolte...I vama ce mozda ovako Otash obrazlagati,kao i Dzaxu i gosn. Imper(moder)atoru sta mu se mota po mozdanoj smesi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Da ne ispadne da samo hvalimo, naravno bilo je i losih stvari! Onaj konj sto sam ga uslikao imao je oko vrata veliko zvono te je istim zvonio celu noc dok smo mi pokusavali da spavamo a kada smo ustali oko 6H (sto od zvonjave sto od starosti) konj je odsetao desetinu metera od naseg kampa i legao! Molim organizatore da sledeci put obezbede kobile, kako bi Zvonar imao drustvo i nas ostavio da u tisini spavamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Da,da!... I o toj temi smo ozbiljnisticki razmatrali... Samo je gosn. Vari(moder)ator imao preca posla...Navatavanje mob. signala ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan ...i jutarnji download ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan A meni se dopala ona...Tako zuta i umiljata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Njima se bas dopalo sunce posle jutarnje kisice ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Povratak kuci je isto tako bio fenomenalan uz MINAKVIN negazirani Hydro-lumbalni masazer ;D Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 24, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nas je vreme docekalo na Iriskom vencu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...