boki94 2 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan vratio sam se malopre iz voznje jer nisam mogao da izdrzim taj zvuk. mnogo glasno se cuje da se svi na ulici okrecu, i pre se glasno cuo ali sad ili e meni sluh proradio ;D. e sad el to mora da je do auspuha ili moze nesto drugo? bio sam kod majstora prosle godine negde u novembru on po zvuku kaze da su riknuli neki prigusivaci, ali se tad manje cuo. rec je o apriliji sr 50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 21, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi pogodio neku rupu usput ??? Ako se cuje ko da prolazi tenkovska brigada onda je izduv ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan kako da nisam rupu pogodio rupu? sto zbog toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 21, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan kako da nisam rupu pogodio rupu? sto zbog toga? Pa moguce da si usput naleteo u rupu i malo dotak izduv dovoljno da se probije A moze i da se malo pokrivi ako je jaci udarac i da se na samom izduvu motora pomeri cevka, meni je to bilo na skuteru, htele komsije da pucaju na mene koliko se drao ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan ne verujem, nisam ga zveknuo. to bi bila havarija veca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan a sta moze da bude sem izduva? mislim kako da proverim sta mu je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije ti jegorela staklena vuna u malom topicu(prigusivacu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze to da se promeni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan niko nista? :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximilijan 8 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upali motor, pa pogledaj ( poslusaj ) gde se dere - nemoj da vozis, vec u mestu, pa kad nadjes odakle je zvuk, onda pitaj za savet . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan svuda ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako: da li ti se, prilikom prelazenja neke rupe, dere skuter i usput se cuje malo bzbzbzbzzz....?? ako je to, onda se pocepao negde, imao sam taj problem na sr 50 kao tvojoj, samo sto moj nije bio di-tech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor 1 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Fjutog Prijavi odgovor kao problematičan dihtung kod cilindra ti je otiso. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan pogledacu danas dihtung. a za rupu stvarno ne znam ???, on se i pre cuo malo glasnije od ostalih sr-a :-\. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...