panzer 0 Napisano April 14, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ! Uzimam svoj prvi motor i resio sam, posto mi je to prvi motor (posle par godina skuterisanja) da to ne bude neka bas divlja zver, ali koja se snalazi u gradskoj guzvi i koja moze ponekad na vikend putovanje. Zbog visine (ponosnih 175 ;D ) sam odustao od endura i supermotoa... i fokusirao se na nejkide koji su mi ipak i najlepsi motori. Mozda nesto dvocilindricno od 500 kubika? Vidim da ima prilican izbor za okvirno te pare i da su sve to odlicni motori i verovatno se necu zeznuti u svakom slucaju, ali eto iskusne kolege mozda imaju neki dobar savet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3304 Napisano April 14, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GS500. Kawasaki GPZ500, nije naked ali ispunjava tvoje kriterijume. P.S. Kawu u jako dobrom stanju prodaje Marko, imas je u oglasima, takodje u oglasima na forumu, mozes naci i par Suzana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 123 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan nemoj odmah skakati na 500 ako ne znas sa menjacem, samo kreni postepeno, to ti je moj savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano April 14, 2009 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ma GS500 laganica za pocetnika, vecina ima i blokadu. A i lepuskast je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan @panzer Ne zelis da u svojoj bajkerskoj karijeri propustis neku zujalicu valjda? Ja bih pokusao sa 125ccm jednu sezonu... I to su dozivljaji... :) Inace ako hoces veci motor, kupi Suzuki Bandit 600ccm... Probaj da nadjes 400ccm (idealno za tebe sada -> tesko ces ga naci nazalost) ili 600ccm... To je odlican motor... Ja bih sada kupio 600ccm varijantu, nego pocela sezona pa dok prodam moj ovo-ono ode pola sezone... :) A ni Suzuki GS500 nije los motorcic... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panzer 0 Napisano April 15, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, gs500 mi je svakako jedna od solucija. Razmisljao sam se i o banditu 400, on mi je na oko mozda i najlepsi ali koliko sam cuo nesto duze se ceka na delove :-\ ... A sta kazete za er5, jeste da ima dobos pozadi, ali izgleda ok i relativno je jeftin. Mozda i cb500, ali nema ih mnogo po oglasima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa 16 godina kupio gs 500f i to ti je pravi pocetnicki motor.. pre toga sam vozio kymco super 9 od 50 ccm.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panzer 0 Napisano April 15, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @panzer Ne zelis da u svojoj bajkerskoj karijeri propustis neku zujalicu valjda? Ja bih pokusao sa 125ccm jednu sezonu... I to su dozivljaji... :) Hehe...prozujalo je vreme kad sam trebao to da vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 15, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao istu dilemu, i jos je imam, u obzir GS500, Bandit400, CB500, Bandit -> 4 cilindra = raj za usi, sto se delova tice, i ja sam se plasio toga ali svi pricaju da delova ima, samo kad ti trebaju nesto ih nema na bandita nesto mnogo pucaju cene, ne znam zasto? naj bitnije ti je da nadjes dobro ocuvan primerak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 15, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ma GS500 laganica za pocetnika, vecina ima i blokadu. A i lepuskast je Aminujem!! Odličan brmbać za pristojne novce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 15, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan GS500 i nema glava da te boli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan GS500 i nema glava da te boli Jedina mana sediste kljesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano April 15, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Nemam nista protiv GSa osim sto izgleda kao dete od CBa kad stanu jedan pored drugog, nego me je bas iznenadilo da Cope i Peki koji voze Honde preporucuju GSa, pa molim za objasnjenje po cemu je to GS bolja kupovina od CBa. Da ne bude zabune motor koji prodajem ne upada u tu cenovnu grupu tako da nema nikakve veze sa ovim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si razmisljao o necem ovakvom... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano April 15, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ako vec hoces nakeda za pocetnike onda uzimaj GS500, ali Honda CB500 je isto jako lep motor i ima par konjica vise od gs-a. i CB se cuje nekako lepse nego GS. tako da moj glas ipak ide Hondi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 15, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Nemam nista protiv GSa osim sto izgleda kao dete od CBa kad stanu jedan pored drugog, nego me je bas iznenadilo da Cope i Peki koji voze Honde preporucuju GSa, pa molim za objasnjenje po cemu je to GS bolja kupovina od CBa. Da ne bude zabune motor koji prodajem ne upada u tu cenovnu grupu tako da nema nikakve veze sa ovim. Iz nekog razloga je GS-ić jeftiniji i na tržištu se mogu naći lepi primerci, što ne znači da je manje kvalitetan, a oba motora su skoro ko blizanci. A ako ćemo o poređenju stavi XX pored CB pa onda reci kome je veći Dakle čveku treba početnički motor, i j abi mu najradije savetovao 250 ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano April 15, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Kad su jedan pored drugog i nisu kao blizanci, CB je dosta veci i jaci. Zasto niko ne pominje ER5 njih ima dosta u dobrom stanju i novijih godista. Ako naletis na nekog u oglasima pogledaj ga jer se lakse vozi od CB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6808 Napisano April 15, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljas kako valja.Koji god motocikl (dvo cilindricni) od 500 ccm uzmes neces pogresiti.Razlike su minimalne,vise se radi o licnom ukusu,nego o vaznim razlikama koje se odnose na voznju.Sto mladje to bolje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 15, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ....nego me je bas iznenadilo da Cope i Peki koji voze Honde preporucuju GSa, pa molim za objasnjenje po cemu je to GS bolja kupovina od CBa. Da ne bude zabune motor koji prodajem ne upada u tu cenovnu grupu tako da nema nikakve veze sa ovim. Sam si brate odgovorio na to pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki ER-5 sa proverenom masinom od 498 ccm-a koja se nasla i na GPZ-u, KLE-e, EN-u, ER-u... Vozim ga vec trecu sezonu bez problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spike 1 Napisano April 15, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je FAZER najbolji izbor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ucinilo mi se da spominje motocikl od 500 kubika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan ER-5 se moze naci za te pare u extra stanju 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ae panzer ne tupi ga vishe kupuj neshto pa da se vozikamo ko ljudi... marko je polozio testove juce sad je red na tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ipak pre Suzu nego Kawu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...