Jump to content

Moto Zajednica

panzer

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd

panzer's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. i ja sam imao istu dilemu na pocetku sezone. U taj izbor sam jos ubacio i GS 500 i na kraju se odlucio za er-5. Slazem se sa Sinketom, odlican motor za pocetnika. U inostranstvu se cesto koristi za obuku i polaganje. Ako ti odgovara po dimenzijama jedina zamerka mu je sto ima pozadi dobos. 50 konja je za pocetak vise nego dovoljno. U ostalim aspektima je bez mane (bar za moje potrebe) .
  2. Evo da se i ja nadovezem na temu er-5-ice, a vidim i tema vam je nahvatala malo prasine Uzeo sam ga pre par meseci i za onog ko je trazio takvo nesto je pravi pogodak. Vozio sam se bez najmanjih problema do pre desetak dana kad mi se desio mali peh koji je dobro da znaju vlasnici er-a. Motor sa strane ima mali prekidac koji regulise dotok goriva iz rezervoara. Obicno je u stanju normal, a ako nestane goriva trebalo bi taj prekidac prebaciti u polozaj za rezervu goriva...e to NEMOJTE raditi! Ne prebacujte nikad na rezervu. Bilo bi to lepo da je nase gorivo gorivo i da nije puno djubreta, ali ovako on je povukao talog sa dna i zacepio karburator i zalio ga i nisam ga mogao upaliti. Nije veliki problem posle majstor da ga ocistiti, ali je ipak smaranje. I pomislio bi da sam ja baksuz, ali pre neki dan na ulici naletim na coveka sa siatim motorom i istim problemom :'( hehe... inace, odlican motor! Pozdrav kolegama!
  3. Haha, u pravu ste...od silnog vozikanja nisam stigao da ufotkam motor i okacim sliku. Ispravicu to ovih dana... Smeško Prvi utisci su da je dvocilindras od 500 cc bas ono sto mi je trebalo, a er5 je za sada odlican.
  4. KUPIO! ;D Er5 97' godiste ali u stvarno ok stanju. Hvala svima na savetima i vremenu , misirac hvala na ponudi... Brm, brm. Odo da se voziiiiim.......
  5. ufff...slatke muke, ali ipak muke... jos uz ovakvo sunce napolju kao danas je jos gore. hehe , cak sam i na poslu napravio anketu medju zenama (kao ciljnom grupom ) da vidim koji im je od nejkida najlepsi, ali sam napravio gresku i medju njih stavio i hornet koji je naravno pobedio.
  6. Hehe...prozujalo je vreme kad sam trebao to da vozim
  7. Pa da, gs500 mi je svakako jedna od solucija. Razmisljao sam se i o banditu 400, on mi je na oko mozda i najlepsi ali koliko sam cuo nesto duze se ceka na delove :-\ ... A sta kazete za er5, jeste da ima dobos pozadi, ali izgleda ok i relativno je jeftin. Mozda i cb500, ali nema ih mnogo po oglasima?
  8. Pozdrav svima ! Uzimam svoj prvi motor i resio sam, posto mi je to prvi motor (posle par godina skuterisanja) da to ne bude neka bas divlja zver, ali koja se snalazi u gradskoj guzvi i koja moze ponekad na vikend putovanje. Zbog visine (ponosnih 175 ;D ) sam odustao od endura i supermotoa... i fokusirao se na nejkide koji su mi ipak i najlepsi motori. Mozda nesto dvocilindricno od 500 kubika? Vidim da ima prilican izbor za okvirno te pare i da su sve to odlicni motori i verovatno se necu zeznuti u svakom slucaju, ali eto iskusne kolege mozda imaju neki dobar savet...
  9. Upravo to ;D Ljubav prema motorima je oduvek bila tu, ali dobar posao nije. Lepo je znati da ima jos gustera ovih godina
  10. Pozdrav svim bajkerima od (za sada muve) Nenada! Imam 28 godina, iz Beograda sam i u potrazi za prvim pravim motorom pa eto izgleda da sam na pravom mestu! Odlican sajt!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja