RSVMillenian 228 Napisano April 12, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije saucesce porodici i prijateljima. Bilo bi zaista lepo kada bi organizovano otisli na sahranu da bar zaustavimo saobracaj onako kako je on za nas radio i da ga ispratimo na poslednji put. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
troters 0 Napisano April 12, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije saucesce porodici i prijateljima. Bilo bi zaista lepo kada bi organizovano otisli na sahranu da bar zaustavimo saobracaj onako kako je on za nas radio i da ga ispratimo na poslednji put. lepo receni i prvi put se sa tobom u potpunosti slazem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici. Ne znam sta drugo da kazem, uvek je najtuznije kad neko ode pre vremena. A ove pedere sto su pucali u njega, ceka duuuuuuuugoootrajna i veoma bolna, zatvorska kazna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Strasno jos sam u soku :'( Poznavao sam mu oca tatin prijatelj isto policajac na motoru poginuo u vrsenju duznosti na Avalskom putu 1986 na sluzbenom motorciklu u krivini izleteo i udario u autobus. Tada je imao 33 godine. I evo sad njegov sin gine vrseci sluzbenu duznost na sluzbenom motoru u 31 godini. Jos sam u soku :'(. Cale mu je bio strasan lik bio sam jos klinac kad me je jednom provozao po bloku na policiskom motoru nikad to necu zaboraviti . Moje saucesce porodici zao mi je sto uvek stradaju dobri momci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 12, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci? Saucesce porodici iako nisam poznavao covjeka. Mlad, buduci otac, savjestan...straasno. A za prestupnike ni vesala nisu malo. Mozda bi ih trebalo bash objesiti za primjer mnogim drugima, koji u ovom trenutku kuju planove za sledecu zlataru. Kreshtavac od 19 godina puca na policiju!?!?!? Ne znam da li su vratili smrtnu kaznu, ali ako jesu, ovi su otisli. Nadam se da jesu. Ma samo za noshenje bi slao po 5 kuka u zatvor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce. Veceras je na vestima bilo da se 2/3 teskih kriminalaca osudjuje na nize kazne nego je to predvidjeno. Za to neko mora da odgovara. Zato se i desavaju ovakve stvari. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1772 Napisano April 12, 2009 Drug član, 1024 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru. Covek je lavovski odradio... i nazalost mali kreten ga je ubio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 12, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Strašno... :o :o :o :o Ako je to policajac koji je bio u pratnji za prošli uskrs, onda sam ga slikao i valjda je to on na slici dole...Neka me ispravi neko ako grešim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano April 12, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan najiskrenije saucesce... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 12, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Strašno... :o :o :o :o Ako je to policajac koji je bio u pratnji za prošli uskrs, onda sam ga slikao i valjda je to on na slici dole...Neka me ispravi neko ako grešim... Nazalos to te on Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 12, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan strsno sta sve neki clanovi dopustaju sebi... covek je poginuo radeci svoj posao a sad se javljaju pametnjakovici koji najbolje znaju sta je on u tom trenutku trebao da radi. sramota.. stvarno sramota. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano April 13, 2009 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je večna slava, a nadam se da će dripce osuditi na doživotnu robiju pošto već nema smrtne kazne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z 5 Napisano April 13, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
murke 0 Napisano April 13, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost mi nemamo dozivotnu, samo 40. Za ovakve bi trebalo uvesti istiu. Neka mu je laka zemlja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce. Veceras je na vestima bilo da se 2/3 teskih kriminalaca osudjuje na nize kazne nego je to predvidjeno. Za to neko mora da odgovara. Zato se i desavaju ovakve stvari. Za ubistvo policajca ovde nece biti takav slucaj, veruj mi !!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 13, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu sudjenja treba im presuditi isto kako su i oni njemu METKOM,sa takvima nema razgovora,takvi se nikada ne kaju i ne menjaju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan ...nemam reci, besan sam i tuzan a ne bih psovao u ovoj temi, ali covek je svakako zasluzio da ga odpratimo kako treba... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 13, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Laka ti zemlja junace! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano April 13, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Zalosno da izgubi zivot na takav nachin.Svaka mu chast na pozrtvovanosti u sluzbi.Iskreno mi je zao choveka.Kada bi svi bili tako pozrtvovani onda bi svim gradjanima Srbije bilo bolje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo ispratili jednog policajca koji je za primer,neka mu je laka zemlja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo ispratili jednog policajca koji je za primer,neka mu je laka zemlja. Sta reci,sem,najiskrenije saucesce porodici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U vezi danasnjeg ispracaja..... http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=131083 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 13, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Sahrana preminulog policajca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 13, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postoji posebna tema o sahrani Vladimira Grandica: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34156.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 14, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dana 13.04.2009. godine, u popodnevnim satima, dežurni istražni sudija saslušao je Zorana J. (1979) iz Valjeva, Nenada M. (1982) iz Kaluđerice, Danijela T. (1990) iz Koceljeva i Aleksandra M. (1985) iz Beograda, Slavka R. (1981) iz Valjeva, Ivana N. (1973) iz Brčkog i Vladimira V. (1984) iz Lazarevca. Svi imenovani se sumnjiče da su dana 10.04.2009. godine izvršili krivično delo razbojništva na teritoriji Zrenjanina i Požarevca, a Danijel T. i za izvršenje krivičnog dela teškog ubistva i Nenad M. za podstrekavanje na izvršenje krivičnog dela teškog ubistva, kada je usmrćen policajac Vladimir Grandić. Nenad M. i Zoran J. sumnjiče se i za izvršenje krivičnog dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Za izvršenje krivičnog dela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija sumnjiče se Slavko R. i Danijel T. Svim osumnjičenima je nakon saslušanja odlukom istražnog sudije određen pritvor u trajanju od 30 dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...