cvele70 5 Napisano Februar 21, 2014 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Suzuki burgman 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Bio bih ti zahvalan kad bi mi poslao barem 10 komada,ja bih ti novac poslao po istom busu ako ide na toj relaciji,mob 0038765560632,pa ako bude nesto javis mi SMS om pa bi se dogovorili!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele70 5 Napisano Februar 21, 2014 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Suzuki burgman 400cc Prijavi odgovor kao problematičan eee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele70 5 Napisano Februar 21, 2014 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Suzuki burgman 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda moj Burgman!!! I izgled famozne zabice !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 21, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan E sory nisam mislio na takve, nego one sa klinom na sredini... Izbacicu ti sliku na koje sam ja mislio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 21, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Uzgred bugi je ko dusa... Dace bog moj sledeci skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele70 5 Napisano Februar 22, 2014 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Suzuki burgman 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam mislio da ce biti nesto od toga,ali svejedno hvala!!!Znam na koje si mislio,takve mogu naci i ovde!!!pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Februar 22, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan te kopcice samo iz orginala najbolje negde preko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockar90 15 Napisano Mart 10, 2014 U prolazu, 66 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi šta mislite oko kupovine kacige,naime dvoumim se za full face ili jet,pa bih da čujem za mišljenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 10, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan флип ап!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockar90 15 Napisano Mart 10, 2014 U prolazu, 66 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ipak ne bih flip-up,zbog veličine ne može stati u gepeku bugija,a i dvoumim se između ove dve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13122 Napisano Mart 10, 2014 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Fullface nema alternativu, kraj price. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 10, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak ne bih flip-up,zbog veličine ne može stati u gepeku bugija,a i dvoumim se između ove dve... o jet-u nemoj ni da razmisljas,ful face je nasigurnija definitivno ali je i vrela leti tako da moj glas ide flip up-u. imam jet koja je ujedno moja prva kaciga i mislio sam da ce mi biti dovoljna,kupio full face nosim je vec tri godine i super je sem sto kad stanes na pumpu ili da nekom nesto kazes ili pitas moras da je skines tako da je flip ekstra,dignes bradu zavrsis i gas.a u burgmana bi trebalo da stane flip svakako. ako si resio da neces flip onda svakako idi na full face ,nemoj bacati pare na jet. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockar90 15 Napisano Mart 10, 2014 U prolazu, 66 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne isključujem baš i flip-up,ali imam jednu flip-up sa buvljaka od druga pozajmio dok ne kupim,ne može da stane u gepek,znači da batalim jet i da uzmem full-face,imam dosta gradske vožnje,po nekad možda na otvorenom idem,pa zbog toga razmišljam o jet-u zbog vrućine i zbog stalnog skidanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 10, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan meni je ta jet koju sam kupio bacen novac,a ti kako zelis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 10, 2014 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ipak ne bih flip-up,zbog veličine ne može stati u gepeku bugija,a i dvoumim se između ove dve... Ispod sedišta ili u kofer ne može da stane? Koji bugi? Ja držim 2 fullface i to moja XXL i ženina M/L valjda i bez problema ih stavim i još rukavice,potkape i sl. u međuprostor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.no. 4 Napisano Mart 10, 2014 U prolazu, 15 postova Lokacija: KG Motocikl: Burgman 400 2001. Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi ti mnogo da razmišljaš dok ne probaš. Daleko od toga da će ti oblik svake kacige odgovarati. Kada sam kupovao probao sam 10-ak kaciga i unutrašnji oblici se veoooma razlikuju. Samo mi je jedna odgovarala. Udarala u bradu, druga žulji sa strane. Svakako će trebati malo vremena da "legne", ali nikako ne uzimaj ako primetiš da je na "silu" i da ti je nelagodno u njoj. Takvu u džabe da ti daju ne vredi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockar90 15 Napisano Mart 11, 2014 U prolazu, 66 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemam kofer,u gepek burgman 99' god.Znači po meni najboje uzeti full-face i to je to.I to ovu Nox 940 bih uzeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4938 Napisano Mart 13, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @ makka: Svoj motor možeš oglasiti na Oglasniku sajta, kao što si i učinio... Ne ispunjavaš uslove da ga oglašavaš ovde, u Maxi berzi i u Forumskim oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
voja986 0 Napisano Mart 13, 2014 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ,vozim Burgmana an 250 2000god,rasuturio sam ga za farbanje resio da ga ofarbam u perla belu a bio je siv metalik. I sad,otovri sam deklu onu od agregata da vidim kako izgleda kais i ostalo,evo dve slike,da li je normalno da je kais toliko labav,ili moze da se pritegne ili se isteglio pa trebam kupiti drugi, i pritom na slici kuda ide kais kod tocke kada okrecem ovaj deo ima lufta kad okrecem levo desno dok ne krene i sam tocak da se vrti? Moze li mi neko pojasniti sta kako? Hvala http://speedy.sh/vF6...311-1800462.jpg http://speedy.sh/MmG...0311-180058.jpg Izmerio sam sirinu kaisa,u gornjem delu 22 a u donjem gde su zubi 18mm? kolko treba da bude hvala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.no. 4 Napisano Mart 14, 2014 U prolazu, 15 postova Lokacija: KG Motocikl: Burgman 400 2001. Prijavi odgovor kao problematičan Imam par pitanja za iskusnije skuteraše. Šta u stvari znači "štelovanje karburatora" i kako se to ogleda na rad skutera? Svestan sam da do treba majstor da odradi, ali nisam od onih koji vole da nemamju pojma o tome. Isto i za svećice. Koliko je ona bitna i šta se dobija ako se stavi neka kvalitetnija? Video sa da hvale NGK kao dobre. A može i neka preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Stelovanje karba je u sustini stelovanje, odnosno trazenje idealne smese benzina i vazduha.sto se odrazava na potrosnju i na to kako motor ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Mart 19, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan za moju yamahu su malosi bile nesto malo vise od 3.000...cisto da imas neku orjentaciju... znam da ih je moj majstor narucivao negde iz novog sada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.no. 4 Napisano Mart 21, 2014 U prolazu, 15 postova Lokacija: KG Motocikl: Burgman 400 2001. Prijavi odgovor kao problematičan Opšte pripreme pred sezonu. I kod mene palo sređivanje . Rolnice, kaiš (ispostavilo se da je bio katastrofalan), filter i ulje. Ostalo je bilo u ok stanju. Pošto je već fino vreme za ovo doba godine .....:moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SILJA 0 Napisano Mart 28, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zatonje Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Kupio sam burgmana 400 2001 godina.Motor nije vozen zadnjih godinu ipo dana. stavio sam novi akumulator ali imam problem motor sporo vergla i nece da upali.Sve sam proveravo,skidao sam anaser,skidao sam kompletan mehanizam za paljenj,proveravao sam da nije prezubio i sve je u redu.Kada skinem svecicu i preko varijatora rukom okrecem motor lako ide nigde ne udara,nista ne glavi. Stavio sam drugi anaser i opet isto. Samo mi je jedna stvar nejasna. Kada skinem svecicu motor vergla odlicno vrti se besprekorno, a kada stavim svecicu motor se vrti dok klip ne stigne u mrtvu tacku i tu staje i jedva ga preturi. Pomislio sam da mi je akumulator slab povezo sam od auta akumulator preko kablova isto nista nije dobijo na brzini i snagi. Poludeo sam neznam vise sta da radim. Ako neko ima iskustva sa ovim neka pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Burgman generalno ne vrti nesto preterano brzo,ali definitivno ima neki problem. Ima li varnicu na svecici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...