Jump to content

Moto Zajednica

mr.no.

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu mr.no.

  • Rođendan 30.07.1973.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    KG
  • Motocikl
    Burgman 400 2001.

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

mr.no.'s Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Našao sam na netu OSRAM-ove 35/35W. Sada samo da stigne i da vidim šta sam konkretno dobio. Pozdrav.
  2. Nisam ovako gledao po radnjama, ali ovo sam našao na netu http://www.motomax.rs/eshop/index.php?productID=2819 i http://www.motomax.rs/eshop/index.php?productID=2817 Nisam ih još zvao jer sam u nekoj drugoj gužvi tako da nisam siguran imaju li ih na stanju. Ako nađem ove Hs1 35/35W Halogen, da li je neophodno da se posebno ugrađuje rele i prekidač koji si pomenuo?
  3. Hvala za sugrađanina. Ma kakvi jače. Katastrofa i to nešto žuto. Ne daj Bože, kao sveća. To mi je u stvari drugi neko stavio. Potražiću ovo što si ti naveo. Samo još nešto. Da li je bitan proizvođač i da li ima neke razlike u oznakama da bi mi svetlo bilo belo? Halogenke? Ili možda znaš gde ima u KG-u da se pazari. Ova prethodna je ubijala koliko dobro radila.
  4. Jedno pitanje u vezi sijalice pošto se zaista ne razumem u to. Stavljena je nova sijalica koja je u odnosu na prethodnu užas i to blago rečeno. Ova sada ima oznake (napisaću sve šta je na metalnom delu) GK H412V/60/55W P43T 2HT UV. Mnogo slabije svetli, slabije baca i sama svetlost je neke jezivo iritantne tamno žute boje. Na prethodnoj koja je skinuta ne postoji ni jedna jedina oznaka, a "ubijala" je kako je šljakala. Vrlo jako i davala je baš belu svetlost. Milina kod noćne vožnje. E sad, pošto nije imala ni jednu oznaku stavljeno mi je ono što je dato. Šta da uradim i koju drugu da stavim. Koje oznake i šta je potrebno da gledam pošto uskoro treba ponovo da se registrujem a i sezona će već pošeti? Šta je najbolje da stavim?
  5. Thn za info. 20 evrića je ok. Mislio sam ne one od 50-100 ili više. Neka adresa, sajt, tel. za kontakt odakle si poručio. Pozzz
  6. Zna li neko gde ima da se kupi cerada odgovarajuće veličine za Burgmana? Jeftinije varijante.
  7. Opšte pripreme pred sezonu. I kod mene palo sređivanje . Rolnice, kaiš (ispostavilo se da je bio katastrofalan), filter i ulje. Ostalo je bilo u ok stanju. Pošto je već fino vreme za ovo doba godine .....:moto3:
  8. Imam par pitanja za iskusnije skuteraše. Šta u stvari znači "štelovanje karburatora" i kako se to ogleda na rad skutera? Svestan sam da do treba majstor da odradi, ali nisam od onih koji vole da nemamju pojma o tome. Isto i za svećice. Koliko je ona bitna i šta se dobija ako se stavi neka kvalitetnija? Video sa da hvale NGK kao dobre. A može i neka preporuka.
  9. Ne vredi ti mnogo da razmišljaš dok ne probaš. Daleko od toga da će ti oblik svake kacige odgovarati. Kada sam kupovao probao sam 10-ak kaciga i unutrašnji oblici se veoooma razlikuju. Samo mi je jedna odgovarala. Udarala u bradu, druga žulji sa strane. Svakako će trebati malo vremena da "legne", ali nikako ne uzimaj ako primetiš da je na "silu" i da ti je nelagodno u njoj. Takvu u džabe da ti daju ne vredi....
  10. Ma samo da je i iz nutra kao spolja, ali to će se tek proveriti....
  11. Potrudiću se da sutra slikam. Imao sam danas nekih obaveza pa mi nije ni palo na pamet da ga uslikam. Kupio od čoveka iz Ćuprije. Bio je na oglasima u Polovnim automobilima. Više mi je dojadilo da gledam na oglasima, a i budžet mi nije dozvoljavao neke naročite kombinacije. Na cajgeru nema punih 24,000. Sad koliko je to stvarno za motor to godište. Svi prekidači su vrlo "čvrsti". Mnogo bolje doluju nego kod nekih koje sam gledao a koji su prelazili i preko 40,000. Nikakav dim ne izbacuje. Praktično se ništa i ne vidi. Inače tip se godinama voza na 2 točka i svašta je vozio. Nije on prvi vlasnik. Pokušaću da kaiš sutra proverim. I da dospem tečnost za hlađenje. To je dobra ideja da se uradi na vreme. Stvarno je grdosija od skutera. Sa ovom masom treba ekipa da se podigne na centralni štender . Panto, ko u KG-u može da zameni gumu na zadnjem točku i da li neko ovde balansira gume za skutere?
  12. Biće valjda neka vožnjica. Makar s proleća.... moraću zadnju gumu da zamenim jer je izlizana. Rekao bih da dobro ide. Ništa ne trese. Solidno "poteže", bez cimanja i štucanja. Kada pustim upravljač bije pravo, ne zanosi se. Max što sam probao je 110km i ne oseća se tolika brzina. Iskreno nisam smeo više jer sam praktično pre par meseci prvi put seo na 2 točka kada sam išao na polaganje. Koje ulje sipate? To bih svakako odmah uradio sa zamenom filtera. Svašta sam čitao. 10w-40 15w-40 15w-50. Koje marke pošto se često nalaze komentari da se javljaju falševi Motul-a. Prethodni vlasnik reče da mu u servisu sipali full sintetiku ali ne zna koji proizvođač. I još nešto. Pošto nisam stručan, mogu li sam proveriti kakav je kaiš ili je za to ipak potreban odlazak u servis? Inače, oko merenja ulja takođe postoji sve i svašta.... od centralnog štendera do držanja na ravnom, zavrtanja ili ne zavrtanja čepa. Kad zavrnem čep ima skoro pola, a kad ga samo ubacim, onda čep ostane suv...
  13. Кonačno da se i ja učlanim u klub. Burgman 400 2001 god. Danas pazario. Biće sređivanja utisaka jer sam prvi put danas vozio 70-ak km ovakvu mašinu. A svakako će biti pitanja sa moje strane za iskusne "burgmandžije".
  14. Znači ti si mi ga "mako" ispred nosa. Nikao nisam stizao poslednjih dana zbog obaveza da odem i pogledam. Baš me neće. Jurim već par meseci nešto, ali nikako da uzmem. Gledao jesam, ali sam sve naletao na neke koji su mi prilično mutni. Ili se foliraju sa cenom koja nije fiksna, ili i nisu u stanju kako opišu na oglasima. Neka te služi dugo, dobro i bezbedno. Piši kakav je da znam zbog čega da žalim
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja