SuperPOP 1231 Napisano April 13, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Meni miriše na gume .... Koje gume si montirao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Euroclydon 1 Napisano April 13, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Meni miriše na gume .... Koje gume si montirao? Metzeler feelfree Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan moras da ih izbalansiras,kad stavis na balanserku videce se jel kriva gume ili treba samo balans felni...tako da brzo kod majstora koji ti je montirao gume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 13, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan pazi, ako niste zajebali ležaj prilikom montaže onda je guma problematična 100% , možda je ne adekvatno skladištena i tom prilikom deformisana Ja bi reklamirao gumu prodavcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Euroclydon 1 Napisano April 13, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Gume sam kupio u Beogradu i 23 nedelja je prednja i 30 nedelja je zadnja 2012. U Valjevu zivim i samo jedan vulkanizer ima balanserku za motore i druzenje sa njima me kostalo 3200 din. Ne znam koliko uzimaju po drugim gradovima ali smatram da je ovo bilo otimanje para! U svakom slucaju amaterizam i ja bez motora sutra. Hvala na brzim odgovorima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Euroclydon 1 Napisano April 14, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Problem resen, zamenjeni lezajevi u prednjem tocku ponovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 18, 2013 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Momci, Gospoja mi nenadano otisla u drugo stanje (omaklo nam se ) Pa je njen bugi na prodaju. Izvolite obavezno pogledati link i sirite vest. http://forum.bjbikers.com/index.php?%2Ftopic%2F91972-burgman-400-2003%2F# Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4923 Napisano April 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @ Kovalski: Na Forumu postoji sekcija Prodajem. Tamo postavi oglas za svoj Burgman pa u ovoj temi možeš dati link ka tom oglasu. Ako te to mrzi, onda kolegu uputi na svoj oglas ka drugim sajtovima preko PP. Nije teško biti fin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
watrogasac 7 Napisano April 28, 2013 U prolazu, 18 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav narode , da se prikljucim ljubiteljima maxi dvotockasa, da se pohvalim juce sam postao ponosni vlasnik Suzuki Burgamana 400 kupljen od kolege forumasa Johana. Model je 2003 godiste sa predjenih 27 000 jednostavno izgleda kao da je izasao iz fabrike. Tako da od danas dete ostavljam babi na cuvanje i sa gospojom odo na koju voznjicu 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 28, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Добро ти нама дошао и срећно!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15942 Napisano April 28, 2013 Integrisan, 9313 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam do'sa srecno na drumovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 28, 2013 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega medju burgmaniste Ovako na slikama motor izgleda savrseno, a nadam se da cemo ga uskoro videti i uzivo da ga detaljno ispitamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan opaaaa sve nas je vise.... dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano April 29, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
watrogasac 7 Napisano April 29, 2013 U prolazu, 18 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan bolje vas nasao ,voznja bila sjajna takorec fantasticna. Dobrodosli ste u vatrogasni dom Matica u Zemunu na koje rashladjivanje :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 29, 2013 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Perice, Drago mi je da si zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11559 Napisano April 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja svaki čas prolazim pored tog vatrogasnog doma. Hehee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
watrogasac 7 Napisano Maj 1, 2013 U prolazu, 18 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Jovice moped je nadmasio moja ocekivanja za maxi skuter za par dana predjeno oko 1000km sjajno. Alexa svratis u Maticu i pitas Za Ricu iz 4 smene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni_va 18 Napisano Maj 8, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: flying brick Prijavi odgovor kao problematičan Maxi drugari potrebna mi je pomoc,kao sto neki od vas znaju ja sam sa vama otvorio sezonu ispred skupstine i taj dan i reklo bi se zatvorio, no da vas pitam za savet, bugi mi je nesto pobrkao sa instalacijom taj dan i buksne koje idu u bravu su izgorele,naposletku masina resetovana i kod majstora upalila,e sad potreban mi je ulozak brave za burgera ali tesko se nalazi,uglavnom mora cela da se kupi,pa da vas pitam sta je isplativije da kupujem celu bravu koja je kod servisera oko 50 e, u euro sumaru 335 e, ili da ugradim prekidac negde ispod haube i da kontaktiram preko njega dok nenadjem ulozak,dani prolaze a motor zjapi, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan eeee, bezveze...vidi sa nekim krstenim eletricarem dal taj prekidac vrsi posao(mislim da vrsi jer bugi nema kod kljuc)...ja iskreno nebih bezao od te polovne sto ima tvoj majstor jer je ipak to ono pravo.javljaj sta si uradio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Euroclydon 1 Napisano Maj 10, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Odes u vatrogasni dom i trazis Acu rusa. Covek sve popravlja gde se gura kljuc i ima bravu. Poz! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni_va 18 Napisano Maj 11, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: flying brick Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari na savetima, brava je ponovo u funkciji uz pomoc prekidaca za kontakt dok ne nabavim ulozak za istu, vreme iskorisceno na servisu sam iskoristio za zamenu plocica I kompletan pregled cele masine.Majstor tvrdi da je salonsko stanje tako da sezona moze da pocne.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laycon91 16 Napisano Maj 23, 2013 U prolazu, 48 postova Motocikl: Kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo bajkeri Zovem se Mladen i od skoro sam i ja vozac burgmana 400 (1999. godiste) Kupio sam ga pre nekih 6 meseci i poprilicno sam zadovoljan.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15942 Napisano Maj 24, 2013 Integrisan, 9313 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4923 Napisano Maj 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Mladene i dobrodoš'o! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...